Winactie afgelopen: Mam vertel eens / Oma vertel eensWinactie

Elma van Vliet bracht 15 jaar geleden de eerste Mam vertel eens op de markt en inmiddels zijn er wereldwijd al bijna miljoen exemplaren verkocht. In de loop van de jaren zijn er meer boeken bijgekomen.

Mam vertel eens  en Oma vertel eens verschijnen in een nieuwe uitgave.

Ter ere daarvan mag ik van beide boeken een exemplaar verloten op mijn blog. Als je voorkeur hebt voor één van de boeken kun je dat aangeven.

BESTSELLER IN EEN NIEUW DESIGN

Mam, vertel eens

Mam, had jij vroeger een lievelingsknuffel? Welke momenten met mij zou je graag nog eens overdoen? Wat is een van de mooiste dingen die je ooit hebt bereikt?
mam-vertel-eens_mockup-vz-300x400Met Mam, vertel eens geef je je moeder een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over haar herinneringen, dromen en wensen. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals haar kindertijd, verliefd zijn, moeder worden en de bijzondere band tussen moeder en kind, schrijft je moeder stap voor stap haar levensverhaal. Of maak het nog specialer door het boek samen in te vullen en in gesprek te gaan. Zo ontstaat er een uniek en persoonlijk boek van jullie samen. Als je moeder het boek heeft ingevuld, geeft ze het weer terug aan jou.
Mam, vertel eens werd een ongeëvenaard succes: inmiddels gaat in Nederland de 46ste druk over de toonbank en wordt deze klassieker in zestien landen verkocht. Daarom heeft Mam, vertel eens een nieuw ontwerp gekregen! Een eigentijds design met vrolijk binnenwerk en een rijk stofomslag waarvan de binnenzijde is opgemaakt als prachtig cadeaupapier. Leuk om zo het ingevulde boek weer ingepakt terug te geven aan degene die het je gaf!

 


Oma vertel eens

BESTSELLER IN EEN NIEUW DESIGN

Oma, had jij vroeger een lievelingsknuffel? Welke momenten met mij zou je graag nog eens overdoen? Wat is een van de mooiste dingen die je ooit hebt bereikt?
Oma-vertel-eens_mockup-vz-300x400Met Oma, vertel eens geef je je oma een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over haar herinneringen, dromen en wensen. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals haar kindertijd, verliefd zijn, moeder worden en de bijzondere band tussen oma en kleinkind, schrijft je oma stap voor stap haar levensverhaal. Of maak het nog specialer door het boek samen in te vullen en in gesprek te gaan. Zo ontstaat er een uniek en persoonlijk boek van jullie samen. Als je oma het boek heeft ingevuld, geeft ze het weer terug aan jou.
Het eerste boek in de reeks, Mam, vertel eens, werd een ongeëvenaard succes: inmiddels gaat in Nederland de 46ste druk over de toonbank en wordt deze klassieker in zestien landen verkocht. Daarom heeft Mam, vertel eens een nieuw ontwerp gekregen! Een eigentijds design met vrolijk binnenwerk en een rijk stofomslag waarvan de binnenzijde is opgemaakt als prachtig cadeaupapier. Leuk om zo het ingevulde boek weer ingepakt terug te geven aan degene die het je gaf!

Meer informatie over de andere boeken en producten in de serie kun je vinden op elmavanvliet.nl

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 14 april 2020 kun je reageren om kans te maken op een van de 2 boeken.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik stuur je adres naar de uitgever en die stuurt het boek naar de 2 winnaars. Daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

Tags:

45 antwoorden
 1. Sharon
  Sharon zegt:

  Wat een super winactie! Laatst besprak ik met mijn moeder dat ik het erg leuk zou vinden om verhalen over haar leven terug te kunnen lezen, zodat ik daar op momenten dat ik haar mis nog naar kan kijken. Het lijkt me super om dit boek te winnen, zodat ik nog meer over haar te weten kom en er later nog vaak naar kan kijken.

  Beantwoorden
 2. Danique
  Danique zegt:

  Mijn mama wordt op 4 mei 70 jaar.. daarom zou ik het heel waardevol vinden om dit boek te winnen en haar vragen te stellen die ik nooit zal vergeten!

  Beantwoorden
 3. Yvonne D.
  Yvonne D. zegt:

  Ik maak heel erg graag kans op Oma, vertel eens… Toen mijn lieve opa overleed, heb ik samen met mijn oma het boek Herinneringen aan jou, ook van Elma van Vliet, ingevuld. Dat leverde prachtige gesprekken op! De vragen die zij bedenkt zijn zo goed, ontzettend waardevol om de antwoorden vast te leggen en steeds weer te kunnen lezen! Mijn oma van 89 is er zelf nog om de vragen te kunnen beantwoorden, dus nog mooier, ook om het er nog met haar over te kunnen hebben. Ik ben enorm benieuwd!

  Beantwoorden
 4. Suus
  Suus zegt:

  Super, ik maal heel graag kans. Ik heb een paar jaar geleden mijn vader en mijn vader voor hun verjaardag de boekjes Voor mijn vader en Voor mijn moeder gegeven (ook van Elma van Vliet), ingevuld door mij. Ze waren geweldig geraakt. Het lijkt me geweldig om nu met dit andere boek van Elma van Vliet mijn ouders uitnodigen tot het opschrijven van jeugdherinneringen. Lijkt me een geweldig item om te koesteren als ze er ooit niet meer zijn.

  Beantwoorden
 5. janneke
  janneke zegt:

  wat een leuke actie! Het boek Mam vertel eens ken ik al die kreeg ik van mn beste vriendinnen in de periode dat mijn moeder ernstig ziek was, waaraan ze uiteindelijk overleed. Ik zou het ook leuk vinden om het boek oma vertel eens te winnen.

  Beantwoorden
 6. Goldie de Wit
  Goldie de Wit zegt:

  Toen ik nog thuis woonde heb ik een ‘vertel is…’ boek cadeau gedaan aan mijn vader en aan mijn moeder. Dat is ruim 10 jaar geleden. Tot op de dag vandaag zijn ze met geen pen aangeraakt 😭 Dat vind ik echt heel jammer. Daarom zou ik voor mijn eigen dochters geen moment twijfelen en dat hele boek vol schrijven tot je geen wit meer ziet!

  Beantwoorden
 7. Iris
  Iris zegt:

  Hoe leuk is dit. Ik heb al eens een boekje gehad voor opa. Nu Zou ik graag ook eentje aan oma geven. Ze zijn allebei zo lief. Zou zeer fijn zijn. Ik loot graag mee!!! En in deze tijden is het zo mooi on dit cadeau te doen.

  Beantwoorden
 8. Nanda
  Nanda zegt:

  Een unieke actie.Graag mijn lootje in het zwarte hoed voor :” Mam, vertel eens.”
  Mijn moeder zit “opgesloten” in een verzorgingstehuis. Dit alles heeft te maken, met het wel bekende Corona virus.
  Als ik het boek naar haar stuur, met een bij gaande brief van mij er in zodat ze weet waar het vandaan komt.
  Heeft zij , in deze zeeën van tijd, iets leuks te doen.

  Wens voor iedereen het aller beste en veel sterkte om deze bizarre tijd door te komen.
  Samen redden we het.

  Beantwoorden
 9. Ingrid
  Ingrid zegt:

  Ik loot heeeeel graag mee als kadootje voor mijn dochter, die binnenkort (rond 1 Mei) voor het eerst Mama wordt!! (Spannende tijd!)

  Beantwoorden
 10. wendy
  wendy zegt:

  Ik doe graag mee, mijn moeder kan prachtig verhalen vertellen van vroeger, en ze is ook oma van mijn dochter dus ze kan het in een van beide boeken doen:)

  Beantwoorden
 11. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Mam vertel eens, mijn beste vriendin is pas moeder geworden en dit lijkt me een prachtig kado voor haar. Alles kunnen opschrijven voor haar dochtertje in een mooi boek. Je hoopt het niet natuurlijk, maar omdat er in haar familie al een Corona patiënt is & je toekomst nooit verzekerd, denk ik dat ze dit heel erg fijn zal vinden en een mooie afleiding!

  Beantwoorden
 12. Will
  Will zegt:

  Mam, vertel eens, een leuk boek voor mijn kleindochter, om aan haar moeder te geven.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

  Allemaal veel sterkte en gezondheid in deze bizarre tijd.

  Beantwoorden
 13. Elly
  Elly zegt:

  Wat een leuke winactie. Ik heb weleens van dit soort boeken gehoord, maar het invullen voor mijn kleinkinderen lijkt me erg leuk. Ik ga dan ook voor Oma vertel eens……….

  Beantwoorden
 14. S. de Wit
  S. de Wit zegt:

  Graag zou ik die van mama willen winnen. Om mijn kinderen inzicht te geven in mijn dromen en hoe belangrijk het is te durven dromen, zelfs in deze nare tijd.

  Beantwoorden
 15. Wilma kuijntjes
  Wilma kuijntjes zegt:

  Mama vertel eens zou leuk zijn voor mijn schoondochter Diana. Die is altijd bezig met haar kids. Ze zou met heel veel liefde en plezier dit boek invullen voor haar kinderen.

  Beantwoorden
 16. Emmy
  Emmy zegt:

  Ik heb de hartenkaarten vragen voor moeder maar het boek nog niet. Omdat het wss goed aansluit zou ik dan toch voor oma kiezen als ik win! Eigenlijk ken ik mijn oma niet zo echt goed, dit lijkt me een mooie meerwaarde!

  Beantwoorden
 17. Nynke
  Nynke zegt:

  Zo’n waardevolle herinnering zo’n boek. Helaas hebben mijn kinderen nooit een oma mogen ervaren. Ik ga dus voor het mam vertel eens boek.

  Beantwoorden
 18. Agna Vanswegenoven
  Agna Vanswegenoven zegt:

  Wat een mooie actie ! Ik kende deze boeken niet, maar zou graag “Mam, vertel eens” winnen om zelf in te vullen voor mijn zoon. Ik woon in Sint-Truiden, de stad die het zwaarst getroffen is door Covid19 in België. En ik speelde al met het idee om videoboodschappen op te nemen voor mijn zoon, ingeval ik plots zwaar ziek zou worden of nog erger. Maar als boekenwurm vind ik dit natuurlijk veel mooier, echt een boek om te koesteren!
  Duimen maar xxx

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.