Winactie (afgelopen): Bambook TropicalWinactie, Nieuws

In 2018 maakte ik kennis met een nieuw soort notitieboek, het Bambook. Het is een whiteboard notitieboek waarin je schrijft met een speciale pen. Met de achterkant van de pen of een nat doekje haal je die gemakkelijk weer weg.
Met de gratis app kun je alle aantekeningen die je wilt bewaren of delen gemakkelijk digitaliseren.
Ik ben erg enthousiast over mijn Bambook en gebruik het vooral voor plannen, aantekeningen, het maken van lijstjes, of het maken van aantekeningen die ik niet lang nodig heb. Na vele malen schoonmaken zijn de pagina’s van mijn Bambook nog steeds wit en werkt het schrijven en schoonmaken nog net zo goed als in de start.

Papieren notities gebruik ik nog steeds, bij het maken van aantekeningen voor recensies vind ik dat veel fijner. Maar ik gebruik (samen met mijn man die ook het Bambook gebruikt) al veel minder papier en alle beetjes helpen.

Dit is precies wat ze bij Bambook voor ogen hebben, op hun site staat dat zij dromen van een wereld waarin mensen middelen op een verantwoorde manier gebruiken. Zelf doen zij hier ook bewust aan mee, zo planten zij onder andere voor ieder aangeschaft item een boom.
Je kunt meer over Bambook en hun ideeën en producten vinden op hun site of in het uitgebreide verslag dat ik eerder schreef. Er zijn ondertussen een aantal nieuwe producten bijgekomen (zoals uitwisbare magnetische sticky notes) maar verder klopt de tekst nog prima.

Ik vind het dan ook ontzettend leuk dat ik een Tropical Bambook mag weggeven namens Bambook. De winnaar mag voor de binnenkant kiezen voor 1 van de volgende bedrukkingen op de pagina’s in het boek. Schuin. Blanco, Gelinieerd, Ruit, To-do- list, Dotted of bladmuziek.

Tropical Bambook:
Cover: Stevig FSC gecertificeerd kraft karton (100% duurzaam). Bedrukking: Bamboe blaadjes in wit en groen bedrukt. Het logo is bedrukt met goud folie.
Formaat A5: 210 x 148mm

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 23 januari 2020 kun je reageren om kans te maken op het Bambook.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het adres van de winnaar naar Bambook en zij sturen het naar de winnaar. Daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

70 antwoorden
 1. Marianne
  Marianne zegt:

  Duurzaam Top.
  Lijstjes maken en dan weghalen maar. Werk dagelijks met lijstjes en men wordt in huis soms gek van al mijn rondslingerende papiertjes. Vaste plek en steeds opnieuw kunnen gebruiken ideaal!

  Beantwoorden
 2. Maaike van Mook
  Maaike van Mook zegt:

  Ik zou graag kans maken op het notitieboekje. Lijkt me erg handig. Nu schrijf ik alles op losse briefjes, raak dus ook vaak iets kwijt!

  Beantwoorden
 3. emmy
  emmy zegt:

  Heerlijk, ik heb een harde bambook op dit moment voor in mijn handtas, maar eentje met een to do lijst en ruitjes lijkt me ook wel praktisch ter aanvulling voor thuis. Ik hou van notitieschriftjes maar nog meer als het duurzaam is <3

  Beantwoorden
 4. Kirsten
  Kirsten zegt:

  Wat leuk zo’n Bambook! Gek op schrijven en maak vaak notities, honderden briefjes…. Dit lijkt me DE oplossing dus ik maak graag kans!

  Beantwoorden
 5. Fenna
  Fenna zegt:

  Ja leuk! Ik probeer al een tijdje veranderingen in mijn leefstijl aan te brengen zodat ik steeds een beetje duurzamer leef. Dit is een geniaal idee, want ik schijf wat af op een dag. En hij ziet er ook nog eens super leuk uit 🙂

  Beantwoorden
 6. Monica
  Monica zegt:

  Lijkt mij zeer handig! Echt voor van alles en nog wat. Het bijhouden van mijn boekenlijstjes, de boodschappen, een “to do” lijstje. Ik doe graag mee en wil graag beleven dat ik eigenlijk nooit zonder heb gekund.

  Beantwoorden
 7. Ivonne vogelsangs
  Ivonne vogelsangs zegt:

  Wow!! Wat een uitvinding!! Ik schrijf veel op , heb veel kladblaadjes wat zo de is! Dit is echt ideaal!! Zou dit graag willen uitproberen!

  Beantwoorden
 8. Sarah Del Ben
  Sarah Del Ben zegt:

  Ik zou heel graag kans maken op deze Bambook! Zelf lees ik niet extreem veel maar schrijf vooral dingen op. Wat ik jammer vind aan schrijven? Het papier dat ‘vergaat’ of ‘vuil gemaakt wordt’, het slecht zijn voor het milieu. Dat maakt deze Bambook natuurlijk helemaal goed 🙂 Tevens ben ik een enorme plantenliefhebber en hou ervan om de planten of stekjes in mijn bezit op te lijsten, en daarnaast ook een wishlist aan te maken voor diegene die nog moeten volgen. Wist je dat op deze Bambook de bladeren van een Monstera Variegata afgebeeld staan? Dit is een zeer zeldzame plant die veel kennis nodig heeft om deze te onderhouden. In NL/BE tel je ongeveer €200 neer voor een volwassen plant! Natuurlijk staat deze ook op mijn wishlist! 😉 Fingers crossed voor deze schrijf- en plantengek!

  Beantwoorden
 9. Bram
  Bram zegt:

  Hoi! Ik schrijf veel voor mijn werk en vele papieren verdwijnen de prullenbak in. Met dit kekke boekie zou ik stukken minder weggooien. Lijkt me tof om te winnen! Groet Bram

  Beantwoorden
 10. Anja
  Anja zegt:

  Ik maak graag kans. Lijkt mij ideaal voor een andere hobby van mij. Scrapbooking. Nu teken ik steeds een schets van een lay out op los papier. En je raadt het al. Niet altijd kan ik de juiste schets terug vinden als ik bezig ga met een album. Lijkt me fantastisch om met de app mijn schetsjes te kunnen bewaren. Nooit meer zoeken naar wat ik wilde maken.
  Ik heb voorkeur voor blanco.

  Beantwoorden
 11. Will
  Will zegt:

  Heel graag doe ik mee voor dit mooie Bambook Tropical met de bijzondere pen. Kan dit boekje dus steeds weer gebruiken.
  Lekker handig en ik ga graag voor de blanco binnenkant.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje.

  Beantwoorden
 12. Joke zwier
  Joke zwier zegt:

  Ik had nog nooit van een Bambook gehoord, maar het lijkt me ideaal. Ik verbruik veel papier voor het maken van notities voor een recensie. Ik zou dolblij zijn als ik deze won!

  Beantwoorden
 13. Evi Verhasselt
  Evi Verhasselt zegt:

  Ik ben verslaafd aan notaboekjes, zoals alle schrijvers waarschijnlijk. Deze vond ik zo geweldig dat ik hem cadeau gedaan heb aan mijn baas en achteraf had ik spijt dat ik geen tweede exemplaar besteld had voor mezelf. Dus ik loot heel graag mee!

  Beantwoorden
 14. Fany
  Fany zegt:

  Oh dit zou echt helpen om mijn chaos in mijn hoofd structuur te geven. Heb nogal een leven, werk waar altijd alles opnieuw verandert en dan is dit whiteboard gewoonweg de oplossing. De lay-out vind Ik trouwens ook prachtig, lekker strak en minimalistisch hou ik van.

  Beantwoorden
 15. Leandra
  Leandra zegt:

  Ik vind dit echt een hele fijne uitvinding. Ik maak ook graag kans, hoeveel schrijfblokken ik heb, half ingevuld… En hoeveel papier er wordt weggegooid. Ik ben geen milieuactivist, maar dit vind ik gewoon een goed idee!

  Beantwoorden
 16. Tessa Cornelissen
  Tessa Cornelissen zegt:

  Graag doe ik mee aan deze fijne actie. Ik ben al langere tijd aan het twijfelen over een Bambook. Deze fraaie prijsvraag zou mij de mogelijkheid kunnen bieden om het nu echt te gaan proberen.

  Beantwoorden
 17. Marian B
  Marian B zegt:

  Ik heb er een op school die ik met veel plezier gebruik. Als leerkracht maak je veel lijstjes en maak je aantekeningen. Thuis zou ik er ook wel graag een gelinieerd exemplaar willen, zou het een stuk overzichtelijker houden voor mij. Weg met al die losse memo’s en papiertjes.

  Beantwoorden
 18. Suzanne Verkooijen
  Suzanne Verkooijen zegt:

  Wat een uitvinding zeg! Echt handig en nog goed voor het milieu ook 🎋🍃
  Ik maak vaak aantekeningen die ik maar even hoef te bewaren dus voor mij zou een Bambooboek heel goed van pas komen 😀🍀

  Beantwoorden
 19. Ingrid Simons
  Ingrid Simons zegt:

  Wauw 😍 lijkt mij geweldig, geen groot white board meer aan de muur die wel vies wordt. Deze kan ik gewoon op tafel leggen 😉
  Heel graag gelinieerd

  Beantwoorden
 20. Kelly de Jonge
  Kelly de Jonge zegt:

  Oh wauw, dit is zo tof! Dit zou ontzettend handig zijn voor mijn werk. Ik werk in de zorg en ik leef op lijstjes. Echter vind ik het zelf altijd jammer dat ik deze lijstjes aan het einde van de dag weer moet weggooien of gewoon niet meer kan gebruiken…. Dit zou dé oplossing zijn! Ik ga dus heel erg hard duimen!

  Beantwoorden
 21. Tamara N-A
  Tamara N-A zegt:

  Wat ontzettend handig! Deze zou echt super goed bruikbaar zijn voor op mijn hobby-kamer of zelfs voor een boodschappenlijstje te maken.

  Beantwoorden
 22. Ilja W
  Ilja W zegt:

  Ik heb eerder over dit soort notitieboekjes gelezen en het lijkt me echt heel erg praktisch voor op mijn werk. Ik maak namelijk voor elke dag een to do lijstje en dan hoef ik niet al dat papier te verslinden.

  Beantwoorden
 23. Bets
  Bets zegt:

  Wat is dit super handig en ook nog eens ontzettend fijn om zo heel veel papier te besparen.
  Ik doe er heel graag voor mee om kans te maken op deze fijne bambook!!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.