Winactie (afgelopen): Maak kans op een gesigneerd exemplaar van Schaduw van de nacht van Tess GerritsenWinactie

ConniesBoekenblog-JMF-20191109-0006

Op 5 november was ik bij een erg leuke bloggerslunch met auteur Tess Gerritsen. Van uitgeverij Overamstel mag ik een gesigneerd exemplaar van haar nieuwe boek Schaduw van de nacht verloten. Zelf heb ik er nog een door mij gemaakte boekenlegger bij gedaan.

Mijn verslag van de lunch met Tess Gerritsen en meer over het boek kun je via deze link vinden

Tekst achterflap

Ava Colette ontvlucht haar verleden in Boston en huurt Brodie’s Watch, een oud huis in een afgelegen kustdorpje in Maine. En ook al gaan er verhalen over de rondwarende geest van kapitein Brodie, ze voelt zich er onmiddellijk op haar gemak. Totdat ze vreemde geluiden begint te horen en de dorpelingen ontfutselt wat ze liever geheim houden voor buitenstaanders: dat iedere vrouw die het huis bewoond heeft er ook is komen te overlijden.
Is de geest van kapitein Brodie ervoor verantwoordelijk of is een moordenaar van vlees en bloed de schuldige? Het is hoe dan ook iemand die steeds dichter in de buurt van Ava komt.

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 21 november 2019 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

89 antwoorden
 1. Anette
  Anette zegt:

  Al jaren ben ik gek op de boeken van Tess en nu jij deze ontzettend leuke boekenwinactie organiseert, zou ik in aanmerking willen komen. Ik ben onbereikbaar als ik haar boeken lees maar dat weet de familie hier thuis dus dat komt goed.

  Beantwoorden
 2. Marianne van den Hoek
  Marianne van den Hoek zegt:

  Mijn man is helemaal gek op de boeken van TESS GERRITSEN. Ik hoop dat ik hem dit gesigneerde exemplaar kado kan geven 😉🤞

  Beantwoorden
 3. sheri
  sheri zegt:

  nooit eerder de kans gehad om iets van tess gerritsen te lezen, maar alle afleveringen van rizzoli & isles met belangstelling gekeken. erg benieuwd naar deze nieuwe roman.

  Beantwoorden
 4. Anneke Putter
  Anneke Putter zegt:

  Leuk dat Tess Gerritsen met dit boek eens een andere weg in slaat. De omgeving van New England spreekt altijd tot de verbeelding. Dus ja, ik doe graag mee met deze winactie.

  Beantwoorden
 5. Will
  Will zegt:

  Wat een spannend boek!!
  Die wil ik graag lezen en dan doorgeven aan mijn dochter, want die houdt ook wel van dit genre.
  Ook handig dat er zo’n mooie boekenlegger bij zit, geweldig!
  Ik volg op Bloglovin en maak graag een kansje.

  Beantwoorden
 6. cindy
  cindy zegt:

  Ik heb al zoveel goeds over dit boek gehoord, ik barst van nieuwsgierigheid! Met dit boek en een grote kop thee op de bank kan ik mij wel een paar avondjes vermaken. Ik doe heel graag mee!

  Beantwoorden
 7. Marian B
  Marian B zegt:

  Ik doe heel graag mee. Tess Gerritsen is een van mijn favoriete auteurs. Het schijnt dat boek anders is dan we van haar gewend zijn, dit maakt mij erg nieuwsgierig. Ik ga er graag achter komen.

  Beantwoorden
 8. Tanneke
  Tanneke zegt:

  Wat een enorm fijne winactie. Bij de Bookspot meeting met Tess Gerritsen kon ik helaas niet aanwezig zijn, dus dit is wel een mooie kans om alsnog het nieuwste boek van Tess MET handtekening te bemachtigen. Je snapt dat ik dus heel erg graag meeloot. Leuk om te lezen trouwens over de lunch. Het verhaal van het varken wat aan het slachthuis ontkomt doet mij denken aan een boek van Ilja Gort. De druivenfluisteraar. Hilarisch boek.

  Beantwoorden
 9. Janneke B
  Janneke B zegt:

  Als groot fan van Tess Gerritsen is een gesigneerd exemplaar van Schaduw van de nacht een absolute musthave! De zelfgemaakte boekenlegger met vogels is prachtig, dus ik maak heeeel graag kans!

  Beantwoorden
 10. Helga Hoogerwaard
  Helga Hoogerwaard zegt:

  Tess Gerritsen, al veel van haar gelezen. Boeken om in te beginnen en je kan ze dan gewoon niet meer wegleggen. Ik doe heel graag mee.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.