Winactie (afgelopen): Op de vlucht – Sharon BoltonWinactie

9789400511262

awbrunaGoedemorgen. Als je van literaire thrillers houdt is deze winactie precies iets voor jou. Van uitgeverij A.W.Bruna mag ik het boek Op de vlucht van Sharon Bolton verloten.

Inhoud van Op de vlucht
In de heuvels tussen Engeland en Schotland maken dertien passagiers bij zonsopgang een ballonvaart. Een prachtige ervaring, tot ze op de grond een brute moord zien gebeuren. In het komende uur zal iedereen in de ballon zijn omgekomen, op één vrouw na.
Alleen en bang, terwijl ze niemand nog vertrouwt, vlucht ze voor haar leven. Op weg naar de enige plek waar ze zich nog veilig voelt. Maar ze heeft het gezicht van de moordenaar gezien – en hij dat van haar. Hij zal niet rusten tot hij de laatste getuige van zijn misdaad heeft uitgeschakeld…
‘Eindelijk is de kreet “onmogelijk om weg te leggen” eens écht verdiend, want dit is een ab-so-lu-te pageturner.’ – Daily Mail

Je kunt meedoen voor dit boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 9 oktober 2019 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik stuur het adres van de winnaar naar de uitgever en die stuurt het boek op. Daarna nemen de uitgever en ik geen verantwoording voor het pakket.

.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

66 antwoorden
 1. Gerda
  Gerda zegt:

  Wat een gaaf boek lijkt me dit ! ik heb al eens kennis gemaakt met deze schrijfster en heb dus hoge verwachtingen ….ik loot dolgraag mee

  Beantwoorden
 2. Tanneke
  Tanneke zegt:

  Oh wat een enorm fijne actie dit. Een aantal Winacties bewust niet meegedaan, omdat ik denk dat andere deelnemers daar veel blijer van zullen worden, maar voor Op de vlucht vraag ik toch heel vriendelijk of je voor mij een lootje in de bak wil doen. Ik ga alvast duimen.

  Beantwoorden
 3. Miriam
  Miriam zegt:

  Literaire thrillers zijn de boeken die mij het meest imponeren. Ik lees ze zelf én ik heb een dame van 93 waar ik als vrijwilligster de boeken haal bij de bibliotheek, die ook verzot is op literaire thrillers. Zouden we samen kunnen lezen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.