Winactie (afgelopen): Maak kans op 1 van de 2 Bookchoice kwartaal abonnementenWinactie

bookchoice

Vandaag maak je kans op 1 van de twee Bookchoice kwartaal abonnementen die ik namens Bookchoice mag verloten.

In augustus 2017 ontving ik een uitnodiging voor de spetterende presentatie van Elly’s Choice een nieuwe concept op het gebied van boekabonnementen. Het bood voor 2,99 euro iedere maand 10 ebooks. Waarbij je uit verschillende categorieën kon kiezen. De ebooks kon je niet kiezen die stonden vast.
Ik was direct enthousiast en ben meteen lid geworden en ben dat nu nog steeds. Op een enkele keer na in al die tijd dat ik het abonnement heb zitten er altijd minstens twee boeken bij die ik dolgraag wil lezen. En een aantal die me interessant lijken en ook wil proberen.

Over Bookchoice
In de loop van de tijd veranderde de naam naar Bookchoice. In 2017 veranderde er nog meer, voor nieuwe abonnees werd het maandbedrag 3,99 euro en de verschillende abonnementen vervielen. Daarnaast kwamen de boeken nu ook als audioboek, iets wat voor mij weinig toevoegde omdat ik totaal niet houd van het luisteren van boeken. Maar voor de liefhebbers is het waarschijnlijk een fijne toevoeging. Ook werd het aantal boeken verminderd van 10 naar 8 en daar was ik niet blij mee omdat ik immers een abonnement had afgesloten voor ebooks en dat is op jaarbasis toch flink wat boeken minder. Ik voelde me behoorlijk bedonderd en overwoog om het abonnement stop te zetten.
Na wikken en wegen besloot ik dat ik dit niet zo prettig vond maar nog steeds erg tevreden was over mijn mooie ebook bibliotheek die ik zo aan het opbouwen was. Dus heb ik niet opgezegd en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Er komen meer dan genoeg mooie boeken voorbij waar ik heel blij mee ben en het voor mij de moeite waard maken.

Neem een kijkje op Bookchoice.

Je kunt meedoen voor één van de abonnementen door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 9 oktober 2019 kun je reageren om kans te maken op een kwartaalabonnement.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik stuur de winnaars namens Bookchoice een code waarmee ze het kwartaalabonnement kunnen activeren.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

28 antwoorden
 1. Tineke Rol
  Tineke Rol zegt:

  Wat een geweldig leuke actie. Zou dit heel graag winnen. Heel spannend omdat je niet weet welke boeken er op bookchoice beschikbaar komen. Gelukkig wel altijd recente uitgaven

  Beantwoorden
 2. Ben
  Ben zegt:

  Een kwartaalabonnement komt goed van pas, zodat ik elke dag in de 3 uur reistijd (heen en terug) mijn tijd nuttig en leerzaam kan gebruiken door te lezen en of te luisteren.

  Beantwoorden
 3. Claudia
  Claudia zegt:

  Ik zou het heerlijk vinden om naast mijn werk en vrijwilligerswerk in de belangenbehartiging heerlijk via het kwartaalabonnement kan lezen en kan luisteren.

  Beantwoorden
 4. Cindy Knoop
  Cindy Knoop zegt:

  Ik ben ook een tevreden gebruiker. In de loop der tijd is gebleken dat ik vooral luister. Tijdens de vele autoritjes om onze dochter naar school te brengen en halen heb ik al vele boeken verslonden. Ik heb geen vast abonnement, maar koop codes via Eurosparen. Ik loot heel graag mee!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.