Winactie (afgelopen): De Gruffalo jubileum editieWinactie

ConniesBoekenblog-JMF-20190818-0003

lemniscaatVan uitgeverij Lemniscaat mag ik een heel speciaal kinderboek weggeven! Het is de jubileum editie van De Gruffalo. Met naast een verhaal ook allerlei extra’s in het boek.
Ik heb er nog een tasje en een etui bijgedaan. Die zijn prima om zo te gebruiken maar kunnen ook met textielstiften of textielverf nog ingekleurd worden.

Inhoud boek
De Gruffalo bestaat twintig jaar, dus dat verdient een speciale editie. Naast het geliefde prentenboek vind je in deze uitgave interviews met de makers: de schrijfster en theatermaakster Julia Donaldson en illustrator Axel Scheffler, die vertelt hoe hij de Gruffalo tekent.
Ook staat het Gruffalo-lied erin en alsof dat nog niet genoeg is, is de kaft uit te klappen tot een minitheatertje – het decor van het Donkere Bos. Achter in het boek zijn Muis, Uil, Vos, Slang en natuurlijk de Gruffalo uitgestanst, zodat je niet alleen het bekende verhaal kunt naspelen, maar ook eindeloos variaties kunt bedenken. Wat gebeurt er als Muis wel bij Uil op de thee komt? En misschien bedenken Slang en Vos wel een plan om de Gruffalo te vangen…

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 4 oktober 2019 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

27 antwoorden
 1. Sharon v Bregt
  Sharon v Bregt zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochters. Mijn ene dochter is wat langzaam met lezen en heeft er ook veel moeite dus is blijven lezen erg belangrijk. Dit vind ze een erg leuk boek dus een goede stimulans om lezen leuk te maken.

  Beantwoorden
 2. Jolanda
  Jolanda zegt:

  Eerst was mijn dochter bang voor de Gruffelo, maar nu kan ze er geen genoeg van krijgen! Grappig om te zien hoe dat gaat wanneer kinderen ouder worden. Ik denk dat ze dan ook erg blij zou gaan worden van deze speciale uitgave.

  Beantwoorden
 3. Tamara Jongkees
  Tamara Jongkees zegt:

  Dit boek blijft favoriet bij mijn zoon. Het liefst neemt hij dit boek iedere keer mee van de bibliotheek. Inmiddels hebben wij ook ‘Het kind van de Gruffalo’ ontdekt. Leuk voor de afwisseling!
  Ik maak dus graag kans op de prijs, mijn zoon zal het prachtig vinden!

  Beantwoorden
 4. Anna Knapen
  Anna Knapen zegt:

  Hoi.

  Leuk pakket. Ik doe graag mee voor mijn dochter die al een gruffalo boekje heeft (een peuter versie), waar ze dol op is en ze heeft de filmpjes gezien..

  Beantwoorden
 5. Marian Zw
  Marian Zw zegt:

  Oh dit blijft zo’n leuk boek. Eerst voor de kinderen maar nu zou ik het heel graag lezen met mijn kleinzoon! Wat leuk als een boek generaties lang mee gaat EN leuk blijft

  Beantwoorden
 6. Tamara
  Tamara zegt:

  De Gruffalo en het muisje een prachtige klassieker die we al vaak uit de bieb hebben geleend, superleuk deze jubileum editie, ik doe mee voor Emma!

  Beantwoorden
 7. Marian B
  Marian B zegt:

  De Gruffalo is bij de kinderen op school altijd een van de favorieten. Mijn zoontje kent hem nu ook en vindt de Gruffalo ook heel leuk, in de bieb kijkt hij altijd of er een boek van is. Zijn eigen boek zou natuurlijk super zijn!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.