Winactie (afgelopen): Maak kans op twee mooie romans van uitgeverij De FonteinWinactie

ConniesBoekenblog-JMF-20190818-0011

fonteinGoedemorgen, ook vandaag staat er weer een winactie op mijn blog in deze feestmaand. Van uitgeverij De Fontein mag ik twee mooie romans verloten. Zelf heb ik er ook nog wat bij gedaan.

Het te winnen pakket bevat:

 • Alles voor jou van Liane Moriarty
 • Zij, jij en ik van Julie Cohen
 • Een gehaakte bloem – boekenlegger
 • Een klein door mij versiert notitieboekje

Inhoud Alles voor jou
Ellens nieuwe vriend wordt gestalkt door zijn ex. Ze is gefascineerd door de motieven van deze vrouw en zou haar eigenlijk weleens willen ontmoeten. Ellen weet dit niet, maar ze heeft haar al ontmoet.
Ellen O’Farrell werkt als hypnotherapeut in het excentrieke strandhuis dat ze van haar grootouders heeft geërfd. Op haar tumultueuze relatiegeschiedenis na, heeft ze een fijn leven. Al zou ze inmiddels weleens iemand willen tegenkomen die bij haar blijft. Wanneer ze Patrick ontmoet heeft ze goede hoop: hij is knap, vrijgezel, heeft een baan én hij vindt haar ook leuk. Maar dan komt het gevreesde moment: hij moet haar iets vertellen.

Ellen is voorbereid op het ergste, maar wordt verrast. Het blijkt dat Patricks ex-vriendin hem stalkt. Dat vindt ze eigenlijk wel interessant. Ze heeft een relatie met iemand die het waard is om gestalkt te worden. Ook is ze gefascineerd door de motieven van deze vrouw. Ze zou haar eigenlijk weleens willen ontmoeten.
Ellen weet dit niet, maar ze heeft haar al ontmoet.

Inhoud Zij, jij en ik
Julie Cohen schreef met ‘Zij, jij en ik’ een prachtige roman voor de fans van Jojo Moyes en Liane Moriarty.

Sinds het overlijden van haar zoon Stephen, tien jaar geleden, heeft Honor nauwelijks contact met zijn vrouw Jo en haar kleindochter Lydia. Maar als Honor haar heup breekt, ziet ze zich gedwongen tijdelijk bij Jo in te trekken. Een ongemakkelijke situatie, want tussen Honor en Jo heeft het nooit geboterd en Lydia is inmiddels een nukkige puber. Bovendien zijn ze alle drie meer bezig met dingen voor elkaar geheim te houden dan met elkaar steunen. Is dit het laatste zetje dat deze familie uit elkaar drijft, of weten ze elkaar weer te vinden?

’Een heerlijk verhaal over drie vrouwen die ieder op zich worstelen met een geheim, verbonden zijn met elkaar en langzamerhand meer begrip voor elkaar krijgen.’

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 3 oktober 2019 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

45 antwoorden
 1. Joke Dezijn
  Joke Dezijn zegt:

  Heerlijke boeken om in weg te duiken met een dekentje en een pot thee op de bank met dit regenachtige weer! Ik maak graag kans op dit leuke pakketje.

  Beantwoorden
 2. Nicolle
  Nicolle zegt:

  Sinds een aantal maanden heb ik een boekenkast ingericht met boeken om om deze uit te lenen. Echt super leuk! Vrienden familie en buurtgenoten hebben al boeken geleend en er zijn ook mensen die boeken in mijn kast hebben gezet om zo anderen weer van de boeken te kunnen laten genieten. Natuurlijk zou het super zijn om mijn minibiebje een beetje uit te breiden. Ik maak dus heel graag een kansje 😀

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.