Winactie (afgelopen): Maak kans op een dwarsligger pakketWinactie

dwarsliggers

Iedereen kent ondertussen wel de Dwarsliggers, de kleine uitgaves van boeken die zo handig zijn om mee te nemen in je tas en / of vakantie. Of wanneer je thuis niet zo veel ruimte hebt om boeken neer te zetten. Maar het kan natuurlijk ook dat je dit formaat gewoon erg prettig vindt.
Van Dwarsliggers mag ik een pakket van drie dwarsliggers verloten.

Huis vol leugens – Nicci French. Het boek ligt hier ook klaar om te gaan lezen. Ik ben heel benieuwd want de reacties die ik voorbij zie komen zijn heel positief.

Reisverslag van een kat – Hiro Arikawa. Een prachtig en ontroerend boek dat van mij 4,5 sterren kreeg.

De secretaresse – Renee Knight. Een boek dat ik met interesse en plezier gelezen hebt. Ik heb speciale herinneringen aan dit boek omdat de de sympathieke auteur mocht ontmoeten bij een door Ambo Anthos georganiseerde High Tea.

Samenvatting Huis vol leugens
Huis vol leugens is de nieuwste literaire thriller van Nicci French, hun eerste boek na de veelbekroonde Frieda Klein-serie.

De vijfenveertigjarige Neve leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedriegt, want ze heeft een affaire met een getrouwde man. Ze spreken regelmatig af in zijn pied-à-terre in Londen. Op een dag krijgt Neve een berichtje dat ze naar het appartement moet komen en ze treft daar haar minnaar dood aan; zijn schedel is ingeslagen. In paniek begaat ze een grote fout: ze maakt de plaats delict schoon, zodat het lijkt alsof ze er nooit geweest is. Ze wil niet dat haar affaire aan het licht komt. Maar daarna heeft ze geen keus: ze moet blijven liegen. Tegen haar gezin, haar collega’s en haar vrienden. En dan blijkt dat iedereen wel iets te verbergen heeft…

Samenvatting Reisverslag van een kat
Dit boek is zo lief en mooi, we kunnen het haast niet onder woorden brengen, maar we proberen het toch.

Het hartverwarmende Reisverslag van een kat van Hiro Arikawa vertelt over de roadtrip van Nana de kat.

Nana weet niet waar hij naartoe gaat en waarom ze de reis maken. Maar het betekent wel dat hij voor in een zilverkleurig busje mag zitten naast zijn baasje Satoru. Samen doorkruisen ze Japan en logeren bij oude vrienden. Ze komen bij een norse boer die in katten niets meer dan rattenvangers ziet; bij een hartelijk echtpaar met een B&B waar huisdieren welkom zijn; bij een treurige man die net verlaten is door zijn vrouw. Maar waarom zijn ze op reis? En waarom is iedereen zo geïnteresseerd in Nana? Wanneer Nana erachter komt, breekt zijn kleine hartje en hij zet alles op alles om het avontuur niet te laten eindigen.

Reisverslag van een kat van Hiro Arikawa is een ode aan het leven en vriendschap en aan de kleine dingen die soms de grootste vreugde geven.

Hier kun je mijn recensie van het boek vinden

Samenvatting De secretaresse
De secretaresse’ van Renee Knight, auteur van de bestseller ‘Disclaimer’, is een beklemmende thriller over obsessie, verraad en ultieme wraak.

In de psychologische triller ‘De secretaresse’ stelt Renee Knight de vraag: wie heeft de meeste macht op kantoor? Degene die het hardst praat, er het beste uitziet, het rijkst is, degene die het meeste respect afdwingt? Of is het iemand als Christine Butcher: een bescheiden vrouw die in stilte getuige is van alles wat besproken wordt, elk geheim en elk gerucht? Iemand die onopvallend informatie inwint bij degenen voor wie ze werkt, degenen die enkel zichzelf zien? Er is een slechts een dunne lijn tussen loyaliteit en verraad, en als iemand als Christine Butcher tot het uiterste gedreven wordt, kan zij zomaar de gevaarlijkste vrouw op kantoor blijken…

Hier kun je mijn recensie van het boek vinden…

En hier staat mijn verslag van de ontmoeting met Renee Knight

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 3 oktober 2019 kun je reageren om kans te maken op het pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik stuur het adres van de winnaar naar de uitgever en die stuurt het pakket op. Daarna nemen de uitgever en ik geen verantwoording voor het pakket.

.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

60 antwoorden
 1. Jolanda
  Jolanda zegt:

  Ik hou nog gewoon van oldskool boeken lezen, maar klein formaat vind ik altijd handig op vakantie. Ik ben erg nieuwsgierig naar Reisverslag van een Kat!

  Beantwoorden
 2. Marian B
  Marian B zegt:

  Ik doe graag mee voor een vriendin. Zij is 😉 en houdt van een dwarsligger. Met deze mooie set kan ze wel weer even vooruit. Zelf ben ik niet zo van de dwarsliggers, ik weet eigenlijk niet goed waarom.

  Beantwoorden
 3. Wilma van 't Hof
  Wilma van 't Hof zegt:

  Ik doe heel graag mee.
  Dwarsliggers kun je zo makkelijk meenemen in je tas. En zelfs gewoon in je jaszak. Nemen weinig plek in. Ideaal voor vakanties, weekendjes weg, of dagje stand of park.
  Lijken me ook super leuke boekjes die je mag gaan verloten.

  Beantwoorden
 4. I bloemberg
  I bloemberg zegt:

  Nou dat is een heerlijk leespakket! en ook nog eens van die handige kleine boekjes die ik gemakkelijk mee kan nemen. Ik doe graag mee aan deze verloting.

  Beantwoorden
 5. Claudia
  Claudia zegt:

  Wat een mooi pakket – en ik ben erg fan van de Dwarsligger (zelfs in mijn mini reis-handtas past er altijd wel een Dwarsligger). Ik loot graag mee, kan wel wat leesvoer gebruiken voor het najaar 😉

  Beantwoorden
 6. Daniëlle
  Daniëlle zegt:

  Ik heb veel goede verhalen over reisverslag van een kat gehoord, en dat boek staat dan ook al een tijdje op mijn lijstje met boeken die ik graag nog eens wil lezen, wat zou het leuk zijn om ‘m te winnen in zo’n handig formaat! Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 7. Linda
  Linda zegt:

  Ik neem ze regelmatig mee op reis om na het lezen een andere reislustige boekenwurm er blij mee te maken. In december zou ik ze kunnen meenemen naar Altea in Spanje!

  Beantwoorden
 8. Will
  Will zegt:

  Heel graag doe ik mee voor dit dwarsligger pakket.
  Leuke titels, ik ben benieuwd. Vooral dat reisverhaal van een kat, leuk hoor!!
  En zo gemakkelijk om mee te nemen in mijn tas. Die is al niet zo groot.
  Ik volg op Bloglovin en waag weer eens een kansje.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.