Winactie kinderboek (afgelopen): Rory de raaf – De grote geldroofWinactie

9789403209692

newbookDe grote geldroof is het derde deel over Rory de Raaf. Het is een serie voor kinderen vanaf 10 jaar, en het boek bevat illustraties.
Van New Book Collective mag ik een exemplaar van dit spannende jeugdboek verloten.

Wie is Rory
Hallo. Ik ben Rory De Raaf. En ik ben een échte detective. Mensen vragen me al eens: ‘Rory, hoe word je nu zo’n échte detective’? En dan antwoord ik altijd:‘Ah, je moet het écht wíllen.’ En waarom wou ik het zo echt? Omdat ik wil weten wat er met mijn vader gebeurd is…

Over het boek
Rory woont samen met zijn moeder en z’n altijd Boze Broer. Hij heeft één grote ergernis: niemand vertelt hem ooit iets. Zodat hij nooit van iets weet. En hij heeft slechts één grote vraag: waar is zijn vader, die op een dag spoorloos verdween? Naast die zoektocht houdt ook een ander mysterie Rory en zijn maatje Kato in de ban: wie heeft het geld voor het jaarlijkse schoolfeest gestolen? Tot overmaat van ramp wordt Kato verdacht. Kan superspeurneus Rory haar onschuld bewijzen? Dit is al het derde boek in de reeks ‘Rory De Raaf, Detective’. Lees hieronder wat Maison Slash van de vorige delen vond: “Het is de perfecte combo om zelfs de moeilijkste lezertjes aan het lezen te krijgen. Spanning, de perfecte humor en plezante illustraties. Vlieg door het eerste boek en krijg honger naar meer. Meer hebben wij daar niet aan toe te voegen.” – Maison Slash, boekenclub

Je kunt meedoen voor dit boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 26 september 2019 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik stuur het adres van de winnaar naar de uitgever en die stuurt het boek op. Daarna nemen de uitgever en ik geen verantwoording voor het pakket.

.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

19 antwoorden
 1. Shiv Chin
  Shiv Chin zegt:

  Mijn zoon is niet zo van het lezen, maar de boeken van Rory de Raaf vindt hij heel erg leuk. Vooral om de grappige afbeeldingen en om de manier hoe het geschreven is. Hij leent deze boeken van de bieb en zal zo blij zijn als hij dit nieuwe deel op zijn deurmat zal vinden.

  Beantwoorden
 2. Will
  Will zegt:

  Mijn kleinzoon is gek op lezen, een echte kleine boekenwurm.
  Rory de Raaf – De grote geldroof vindt hij vast ook heel spannend.
  Als hij leest, dan is hij echt even niet bereikbaar en van de wereld.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag voor hem mee.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.