Winactie (afgelopen): boekenpakket BookspotWinactie

ConniesBoekenblog-JMF-20190818-0013

bookspotOok vandaag verloot ik een mooie prijs van Bookspot mag ik drie boeken verloten.
Zelf heb ik er nog iets bij gedaan zodat het een extra feestelijk pakket is dat je kunt winnen.

Dit pakket kun je winnen:

 • Hittegolf van Suzanne Vermeer
 • Genesis van Karin Slaugther
 • De man die zijn schaduw zocht van David Lagercrantz
 • Een boekenlegger met vlinders
 • Handgemaakt notitieboekje
 • Een door mij versiert tasje met vlinders

Inhoud hittegolf
Het is hartje zomer in de Algarve en een hittegolf houdt de gemoederen van de lokale bevolking en de Nederlanders die er zijn neergestreken, flink bezig. Maar Anoek Huizing en haar Portugese vriendin Cesária zijn, net als hun vrienden, meer geïnteresseerd in de Hollywoodfilm die op dat moment in de regio wordt opgenomen. De knappe Amerikaanse hoofdrolspeler Robert Stevenson en zijn tegenspeelster, de Nederlandse Emma DeWitt, zijn het onderwerp van gesprek.

De mooie zomer wordt echter wreed verstoord door de vondst van een lichaam aan de voet van ‘Het einde van de wereld’, een klif op het uiterste puntje van de Algarve. Uit de autopsie blijkt dat het om een niet-natuurlijke dood gaat. Inspecteur Gabriela Carvalho krijgt de zaak toegewezen en het duurt niet lang voordat zij een aantal verdachten op het oog heeft. Maar alles komt op zijn kop te staan wanneer een van de verdachten meer blijkt af te weten van een andere, veel oudere zaak: de verdwijning van een meisje, zeven jaar geleden…

Inhoud Genesis
Een zwaar toegetakelde vrouw wordt binnengebracht op de Spoedeisende Hulp van een ziekenhuis in Atlanta, waar Sara Linton zojuist als arts is begonnen. Ze besluit om samen met Will Trent en agente Faith Mitchell te achterhalen wat er is gebeurd. Midden in de bossen ontdekken ze een ondergrondse martelkamer, met daarin het verminkte lichaam van een vrouw. Als kort hierop weer een vrouw verdwijnt, wordt duidelijk dat de sadistische moordenaar niet van plan is te stoppen…

Inhoud De man die zijn schaduw zocht
Lisbeth Salander zit voor korte periode in de gevangenis. Ze probeert zich zoveel mogelijk afzijdig te houden van haar medegevangenen om conflicten te vermijden. Wanneer ze het toch opneemt voor een jonge vrouw uit Bangladesh in de cel naast haar, wordt ze onmiddellijk uitgedaagd door de bendeleidster Benito.

Holger Palmgren bezoekt Lisbeth en vertelt haar dat hij documenten heeft ontvangen over hoe slecht ze als kind door de autoriteiten is behandeld. De sporen leiden naar een zekere Leo Mannheimer, partner van een welgestelde effectenhandelaar. Hoe is zijn verleden verbonden aan dat van haar? Lisbeth vraagt Mikael Blomkvist, zonder verdere toelichting, onderzoek naar deze Leo te doen.

Ondertussen worden de dreigingen van Benito en haar bende aan Lisbeths adres steeds serieuzer. In DE MAN DIE ZIJN SCHADUW ZOCHT vertelt David Lagercrantz een razend spannend verhaal over het misbruik van autoriteiten, eremoord en de schaduwen uit Lisbeths jeugd die haar nog steeds achtervolgen.

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 21 september 2019 kun je reageren om kans te maken op het pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik verstuur het pakket met Post.NL en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

 

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

72 antwoorden
 1. Saskia Munneke
  Saskia Munneke zegt:

  Van de schrijfer David Lagercrantz heb ik nog geen enkele boek gelezen, ik ben dan ook erg benieuwd naar deze schrijfer! De andere twee toppers ken ik wel, dus dat wordt genieten als ik deze fantastische prijs win!

  Beantwoorden
 2. Will
  Will zegt:

  Goh Connie, wat weer een fantastisch mooi pakketje om te winnen.
  Spannende boeken en weer prachtige zelfgemaakte spulletjes, echt leuk!!
  Zoals gewoonlijk doe ik weer graag mee.
  Ik volg op Bloglovin en waag weer een kansje.
  Fijne dag nog, Will

  Beantwoorden
 3. Corinda Wit
  Corinda Wit zegt:

  Erg mooi pakket! Ideaal voor de herfst die voor de deur staat. Daarna zal ik de boeken delen met mijn 2 vriendinnen. Als ze het uit hebben dan gaan ze naar de ‘gratis’ bieb bij ons in het dorp! Behalve dan het tasje en het notitieboekje. Daar trakteer ik mezelf op! 🙂

  Beantwoorden
 4. Claudia
  Claudia zegt:

  Ik lees normaal gesproken alleen boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei.

  Ik wil nu eens richten op andere boeken, want ik merk dat ik veel te veel in mijn hoofd zit en te veel bezig ben met de toekomst en groei. Daarom wil ik deze boeken winnen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.