Winactie (afgelopen): Maak kans op het boek Workshop Panpastel by Julia WoningWinactie

bbncVan BBNC uitgevers mag ik het boek Workshop Panpastel by Julia Wonig verloten. Een prachtig boek waarin je alle in en outs van Panpastel te weten komt. Het boek bevat veel informatie over Panpastel en hoe je het kunt gebruiken maar ook over de benodigde tools en de vele mogelijke toepassingen. Er staan opdrachten in om zelf mee aan de slag te gaan en zo te leren hoe je Panpastel kunt gebruiken.
Daarnaast staan er projecten in en ontzettend veel tips.

Alles wordt duidelijk uitgelegd en aangevuld met mooie illustraties en foto’s.
Ik ben dan ook erg enthousiast over het boek.

Mijn uitgebreide bespreking met foto’s kun je hier vinden.

Tekst achterflap
In deze Workshop PanPastel is kunstenares Julia Woning je ultieme gids tijdens je ontdekkingsreis met dit fantastische materiaal – zij begeleidt je van begin tot eind en bij elke stap van de route. Het begint allemaal met het juiste gereedschap en een beetje voorkennis:  de materialen, tools, ondergronden en technieken.
Je leert in haar workshop alles over de Panpastel – materialen, wat hun eigenschappen en mogelijkheden zijn en hoe je ze het best tot hun recht kunt laten komen op verschillende achtergronden, zoals op papier, PastelMat of doek.

Julia laat je zien hoe je met bepaalde technieken en het juiste kleurenpalet de mooiste kleurplaten, tekeningen en kunstwerken maakt. Bovendien leer je je eigen stijl ontwikkelen door het toevoegen van patronen, schaduwen en lagen. Ook laat Julia verschillende mixed-media zien en neemt ze sjablonen, stempels en inkt onder handen.

 • Veel achtergrond informatie over materialen en technieken
 • Een perfecte balans tussen instructiepagina’s en inspirerende voorbeelden en ruimte om zelf te oefenen
 • Landscape-formaat geeft volop ruimte om te schetsen en uit te proberen.

Je kunt meedoen voor dit boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 17 september 2019 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Ik stuur het adres van de winnaar naar de uitgever en die stuurt het boek op. Daarna nemen de uitgever en ik geen verantwoording voor het pakket.

.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

32 antwoorden
 1. Nathalie Buttiens
  Nathalie Buttiens zegt:

  Ik ken panpastel niet, maar ik zou het wel graag leren kennen. Ik ben graag creatief. Ik ben nog altijd op zoek naar een leuke techniek om bepaalde tekeningen te maken.

  Beantwoorden
 2. wilma
  wilma zegt:

  Wat zou ik dit graag winnen, werk graag met pan pastel (bible journaling) maar ben een beginner en heb nog veel vragen, dus dit boek komt goed van pas om er nog meer mee te kunnen doen.

  Beantwoorden
 3. Nicolle
  Nicolle zegt:

  Wat een prachtig boek! Al heel lang teken ik heel graag. Ik ben er helemaal niet goed in, maar ik doe het met ontzettend veel plezier. Wat zou het fijn zijn als ik uit dit boek verschillende technieken zou kunnen leren. Wat lijkt me dat leerzaam en ontzettend leuk. Heel graag maak ik dan ook een kansje! 😀

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.