Winactie (afgelopen): Boekenpakket van uitgeverij KarakterWinactie

karakter

Vandaag begint de september feestmaand om te vieren dat mijn blog deze maand 6 jaar bestaat. Het wordt een feestmaand vol met winacties.
De eerste winactie wordt mogelijk gemaakt door uitgeverij Karakter van wie ik drie mooie boeken mag verloten. Zelf heb ik er nog een tasje, notitieboek en boekenlegger bij gedaan.

ConniesBoekenblog-JMF-20190807-0002

Dit pakket kun je winnen

 • Het weeskind – Pam Jenoff
 • Schutters zilver – Wouter van Mastricht
 • Sabotage – André Hoogeboom
 • Een handgemaakte boekenlegger met bloemen erop gemaakt door mijn schoonvader
 • Handig tasje, gemaakt door een vriendin
 • Een bijpassend notitieboekje, door mij versiert.

Inhoud Het weeskind
Pam Jenoff vertelt in Het weeskind een ontroerend verhaal over opoffering en overleven en over twee bijzondere vrouwen die bevriend raken tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Als de 16-jarige Noa zwanger blijkt te zijn van een nazi- soldaat, raakt ze alles kwijt. Ze wordt het huis uit gezet en moet haar kind afstaan. In een kamer boven een klein station vindt ze onderdak en werk als schoonmaakster.

Op een dag ontdekt Noa een goederenwagon met tientallen Joodse baby’s die op weg zijn naar een concentratiekamp. In een opwelling die haar leven zal bepalen, pakt ze een van de baby’s op en vlucht.

Noa vindt onderdak bij een Duits circus en bekwaamt zich in trapezewerk om geen argwaan te wekken. Ze werkt samen met Astrid, met wie ze na een moeizame start een hechte band ontwikkelt. Maar als de beschermende façade van het circus niet langer stand lijkt te houden, moeten Noa en Astrid beslissen of hun vriendschap sterk genoeg is om elkaar te redden — of dat de geheimen tussen hen in alles kapot zullen maken.

Inhoud Schutters zilver
De tijd:
Holland ontworstelt zich steeds meer uit de Spaanse greep. De handel bloeit. Toch zijn er krachten, aan Spaanse kant, aan Hollandse kant, die hun eigenbelang voorop blijven stellen… en die alles doen om te winnen. Het is 1642…
De plaats: Amsterdam groeit uit zijn voegen. De kades liggen vol schepen. Pakhuizen puilen uit. Dan wordt er bij de Herengracht een lichaam gevonden. Een schutter van het Oranje Vendel… De mensen:
Er heeft een gruwelijke moord plaatsgevonden. Evan Sharpe gaat op onderzoek uit. De schutterijen werken niet echt mee. De regenten zijn hem zat… De Spanjaarden bereiden een aanslag op zijn leven voor. Dan meldt zich een overloper… Volg Sharpes zoektocht, dwars door Amsterdam, te midden van de schutterijen. Een zoektocht, met gevaar voor zijn eigen leven…

Inhoud Sabotage
Van de bestsellerauteur van Max, Formule 1 en Dodelijke ambitie Snelheid en adrenaline in een razend spannende F1-thriller van bestsellerauteur André Hoogeboom Kalle Alhainen komt vervroegd vrij uit de gevangenis met maar één doel, één missie: het achterhalen van de ware toedracht van het dodelijke ongeluk van zijn vader. Want een ding is wel duidelijk: het ongeluk had nooit mogen gebeuren. Kalle moet terug naar een tijd zonder elektronica en hightech-computersoftware. Een tijd waarin een kleine misrekening of gebrek aan concentratie desastreuze gevolgen had voor het verloop van een formule 1-race en waarin teamgenoten elkaar bijna letterlijk naar het leven stonden. Met zijn onderzoek roert Kalle in een beerput van geheimhouding, nepotisme en vriendjespolitiek en rijt hij oude wonden open. De prijs die hij daarvoor dreigt te moeten betalen is hoog — heel hoog. Maar de waarheid is hem nu alles waard, zelfs zijn leven…

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 10 september 2019 kun je reageren om kans te maken op het pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

98 antwoorden
 1. Sylvia
  Sylvia zegt:

  Gefeliciteerd met je 6de blogverjaardag! Ik wens je nog vele mooie jaren erbij vol prachtige (lees)ervaringen!
  Wat een leuk pakket, heel graag waag ik een kansje 😊

  Ps. Weet niet of het net goed ging, daarom nog een poging 😉

  Beantwoorden
 2. Will
  Will zegt:

  Connie, van harte gefeliciteerd met je 6 jarig jubileum van je blog en ik hoop dat je het nog vele jaren vol houdt en ons veel leesplezier bezorgd.
  Heel graag doe ik mee voor dit prachtige boekenpakket met de leuke zelfgemaakte spulletjes.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje.

  Beantwoorden
 3. nicki
  nicki zegt:

  Wat een fijn divers pakket! Er zit zelfs een boek bij waar ik mijn man blij mee kan maken. Voor mij de andere twee, opgekruld in een hoekje van de bank bij een gure avond, heerlijk! En het tasje vind ik helemaal geweldig gezellig!

  Beantwoorden
 4. Molly
  Molly zegt:

  Gefeliciteerd, 🥳geen wonder dat je al 6 jaar met ons deelt, Het zijn altijd weer zulke leuke, interessante boeken en leuke tips zijn altijd welkom.
  Op naar de 10 jaar!👍

  Beantwoorden
 5. Heleen Haarsma
  Heleen Haarsma zegt:

  Wat een geweldig mooi en leuk pakket!! 🙂
  Ideaal voor mijn vakantie die halverwege september eindelijk nog begint!
  Duimen maarrrr…..

  Beantwoorden
 6. Esther Potters
  Esther Potters zegt:

  Allereerst van harte gefeliciteerd! En ga vooral zo door.
  Ik neem graag deel aan je leuke winacties. En deze mag
  er zeker zijn…wat een gaaf pakket! Ik loot dus heel graag
  mee:)

  Beantwoorden
 7. Maaike van Oosterom
  Maaike van Oosterom zegt:

  Wat een tof prijzenpakket heb je wederom samengesteld. Ik ben wel toe aan een paar spannende mooie boeken. In de zomervakantie niet veel aan lezen toegekomen, dus ik heb er weer zin in. #GEFELICITEERD.

  Beantwoorden
 8. Linda Raaijmakers
  Linda Raaijmakers zegt:

  Hartelijk gefeliciteerd! Ik maak graag kans op dit mooie pakket om zo tegen het einde van het jaar meer tijd voor mezelf in te plannen met een goed boek op de bank en een heerlijk kopje thee.

  Beantwoorden
 9. Marij Bosma
  Marij Bosma zegt:

  Gefeliciteerd Connie en wat leuk dat jij deze maand zoveel leuke acties hebt.
  Ik loot graag mee voor het boekenpakket van Karakter. Zelf heb ik in een boekhandel gewerkt en als de vertegenwoordiger van Karakter langskwam was het altijd een feestje. Zo’n mooie verhalen over de nieuw te verschijnen boeken en nu krijgen wij de kans om deze boeken te winnen. Geweldig !!!!!

  Beantwoorden
 10. Wilma van 't Hof
  Wilma van 't Hof zegt:

  Van harte gefeliciteerd met het 6-jarige bestaan van je blog. Dat er nog maar vele jaren bij mogen komen, en dat je er ook dan nog steeds veel plezier aan zal beleven.
  En oh oh, wat een schitterende 1ste winactie.
  Zag 3 boeken en dacht eerst 3 winnaars. Maar…..alles is voor 1 winnaar. Wat een bofferd zal dat zijn.
  Maak heel graag kans.
  En bij deze wens ik alle deelnemers heel veel succes toe.

  Beantwoorden
 11. Marjo Jacobs
  Marjo Jacobs zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je 6-jarig blog jubileum.
  Ik maak graag kans op dit mooie pakket en ik betaal met plezier de verzendkosten hiervoor.

  Beantwoorden
 12. Joseph
  Joseph zegt:

  Hoe kun je als mens nou gelukkiger wezen, dan een pakket nieuwe boeken krijgen om te lezen?!!! Maak heel graag kans op dit mooie trio, echt een fantastisch kado. De boekenlegger notitieboek en tas, geef ik dan aan mijn vrouw die is daarmee vast in haar sas. Maar goed eerst nog uitgekozen worden door een lieve hond, gooit het diertje mijn naam straks op de grond?…

  Beantwoorden
 13. Bets
  Bets zegt:

  Gefeliciteerd 💐en hopenlijk komen er nog vele mooie blogjaren erbij!
  Wat een prachtig pakket👌 is dit, in de eerste plaats zijn het al super mooie boeken en dan daarbij ook nog die leuke tas en boekenlegger met notitieboekje, echt fantastisch. Ik doe er graag voor mee! 👍👍👍

  Beantwoorden
 14. Marianne
  Marianne zegt:

  Gefeliciteerd, Connie!
  Wat een leuke boeken, ik ken ze geen van alle. En ik ben dol op tasjes en bijzondere boekenleggers.
  Ik loot dan ook graag mee.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.