Een feestmaand vol winactiesNieuws

ConniesBoekenblog-JMF-20190807-0001

Vandaag begint op Connie’s Boekenblog een feestmaand vol met winacties omdat in september mijn blog alweer 6 jaar bestaat. Ongelofelijk hoe snel de tijd is gegaan dat ik nu alweer zes jaar blog over boeken en van alles wat met boeken te maken heeft.

Ik doe het nog steeds met veel plezier en hoop nog flink wat jaren door te gaan met mijn blog.

In de loop van de jaren zijn er op mijn blog ook steeds meer creatieve besprekingen bij gekomen omdat ik de smaak van het kleuren en knutselen weer helemaal te pakken. Het is ook fijn te combineren met mijn blog door kaarten en labels te maken voor bij de winacties en door zelfgemaakte spullen te verloten. Het is fijn om te zien hoe enthousiast daar op gereageerd wordt. En hieruit is weer mijn Facebook pagina Connies’s knutselhoek voort gekomen.

ConniesBoekenblog-JMF-20190407-0021

Een andere (en voor mij geweldige) verandering is de komst van Emma nu alweer anderhalf jaar geleden. Zij is (net als Bobbie) het zonnetje in mijn leven en de tweede notarishond van Connie’s Boekenblog. Onze dwergschnautzers trekken de lootjes bij de winacties en vinden dat ontzettend leuk om te doen. Hiervoor stop ik wat brokjes of hondensnoepjes in de bak met lootjes en dan mag één van de honden naar de brokjes zoeken. Natuurlijk gaat er dan het een en ander naast en dat is precies de bedoeling. Het eerste lootje dat uit de bak valt is de winnaar.
Dit blijft leuk om te doen en te zien door het enthousiaste en vrolijke gedrag van Bobbie en Emma. Dus ook deze maand zullen zij de winnaars kiezen.

In deze 6 jaar mag ik me gelukkig prijzen met Jeroen (mijn man) die zelf ook graag leest en het gezellig vindt om samen op pad te gaan voor mijn blog. Bovendien heeft hij naast zijn werk een opleiding tot fotograaf gevolgd en heb ik dus een persoonlijke blogfotograaf. Ook met de technische aspecten van mijn blog is hij mijn steun en toeverlaat.
Zelf is hij ook met boeken bezig, maar niet met recenseren maar met het maken van covers. Ik ben dan ook heel trots dat er in de boekenkast een aantal boeken staan waarvan Jeroen de covers gemaakt heeft.

En dan zijn er de vele mensen die hun weg vinden naar mijn blog en Facebookpagina en regelmatig reacties achter laten. Ook iets om vrolijk van te worden!

Genoeg redenen voor een Blogfeestje dus en dat doe ik met 30 winacties in de maand september. En dat zou natuurlijk niet mogelijk zijn geweest zonder de gulle giften van diverse uitgevers / organisaties waar ik heel erg blij mee ben. Een aantal prijzen zal door de uitgevers naar de winnaars gestuurd worden. Een ander deel stuur ik op en daar heb ik dan zelf nog cadeautje bij gedaan.

Deze maand zijn de winacties alleen voor adressen in Nederland omdat de verzendkosten voor het versturen naar België erg prijzig zijn. Dat is teveel gevraagd van de uitgevers en wordt ook voor mij teveel aangezien ik deze maand een groot aantal pakjes ga versturen. Met uitzondering van een aantal e-books die ik mag verloten. Die kunnen natuurlijk zowel voor adressen in Nederland als België.

De voorwaarden van de winacties zullen er steeds bij staan. De uitslag zal komen hier te staan op mijn blog en een link op de Facebookpagina van Connies’s Boekenblog.

Het wordt dus een echt winactie spektakel met boeken / ebooks in vele genres en voor meerdere leeftijdscategorieën. En met wat creatiefs want dat hoort ondertussen ook echt bij mijn blog.

In willekeurige volgorde wil ik ook bedanken voor het mogelijk maken van de winacties alle uitgevers en organisaties. Hun logo’s staan hier aan de zijkant bij dit bericht.

Om 11.00 staat de eerste winactie erop en op 30 september zal de laatste erop staan.
Veel succes als je aan één of meerdere acties mee gaat doen

Warme groet van Connie

Sponsoren

14 antwoorden
 1. Will
  Will zegt:

  Connie, van harte gefeliciteerd met het 6 jarig jubileum van je boekenblog.
  Hoop nog vele jaren je recensies te lezen van al je mooie en spannende boeken. En niet vergeten de prachtige winacties.

  Beantwoorden
 2. Marian B
  Marian B zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je alweer 6e blogverjaardag. Fijn dat je er nog steeds van geniet. Uiteraard zal ik je blog de komende maand in de gaten houden.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.