Winactie (afgelopen): Maak kans op een handgemaakte gepersonaliseerde boekenleggerWinactie

Geheel onverwacht heb ik nog een erg leuke winactie voor jullie. Van Sammie BeeVé mag ik een handgemaakte en gepersonaliseerde boekenlegger weggeven. Echt iets voor Boekenfans dus.
Ik heb Sammie gevraagd of ze zelf een stukje wilde schrijven waarin ze iets over zichzelf vertelt en meer uitlegt over de winactie.

Hallo,

Mijn naam is Sammie en ik maak sinds een tijdje gepersonaliseerde boekenleggers en anti-diefstalkaartjes. Die laatste kun je op kleurplaten leggen en daarna je foto maken, zodat ze moeilijker te ‘pikken’ zijn.

Eind 2016 ben ik begonnen met kleuren voor volwassenen, om lekker te ontspannen en sindsdien ben ik verslaafd aan kleuren! Een jaar later heb ik zelf deze tekeningen ontworpen en die maak ik sinds die tijd ook voor mensen.
Kleuren is echt mijn passie en ik ben daarnaast echt een verzamelaar geworden van (de mooiere) kleurboeken en kleurmaterialen.

Inmiddels heb ik een eigen website, Facebook pagina en beheer ik een aantal kleur Facebook groepen.
Daarnaast organiseer ik groepsbuys voor exclusieve kleurboeken. Een groepsbuy is dat één iemand de bestelling plaatst van meerdere boeken, zodat de verzendkosten laag blijven en eigenlijk kosten de boeken altijd minder dan wanneer je ze bv via Etsy koopt.

Graag wil ik voor jullie één gepersonaliseerde boekenlegger ter beschikking stellen. Hierop zet ik je naam in brushletters en versier het met bloemen in de kleuren die jij aangeeft. Hierdoor wordt het een echte persoonlijke keuze.

Ik heb Connie gevraagd een passende winactie te organiseren en ik stuur het dan z.s.m. naar je toe als de winnaar bekend is.

Neem ook een kijkje bij mijn Facebook pagina.

https://www.facebook.com/SammieMadeThis/

Groetjes Sammie

Made by Sammie

Je kunt meedoen voor de boekenlegger door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog of onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Knutselhoek.

Tot en met 27 augustus 2019 kun je reageren om kans te maken op de boekenlegger.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik stuur het adres van de winnaar naar Sammie en die stuurt het op, daarna nemen we geen verantwoording meer voor de verzending.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

29 antwoorden
 1. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Ik zou er graag kans op maken, want mijn beste vriendin verzameld bladwijzers. En zo’n mooie boekenlegger met haar naam erop is natuurlijk een feestje!!

  Beantwoorden
 2. Will
  Will zegt:

  Wat leuk zo’n boekenlegger met je naam.
  Daar doe ik graag aan mee.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje voor mijn dochter.
  Zij is een ontzettende boekenwurm en haar gun ik dit cadeautje.

  Beantwoorden
 3. Bets
  Bets zegt:

  Ik vind het echt geweldig fijn om zo mooie boekenlegger te gebruiken bij het lezen van mijn boeken, en deze handgemaakte gepersonaliseerde boekenlegggers van Sammie zijn echt prachtig. Ik doe er graag voor mee!

  Beantwoorden
 4. Ik wil graag meedoen. Is handig een boekenlegger. Zowel voor kleurplaten als voor mijn leesboek.
  Ik wil graag meedoen. Is handig een boekenlegger. Zowel voor kleurplaten als voor mijn leesboek. zegt:

  Ik wil graag meedoen. Is altijd handig een boekenlegger. Zowel voor kleurplaten als voor mijn leesboek.
  Groetjes Jeanette

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.