Wie jarig is tracteertWinactie

Wie jarig is trakteert 😀. Dus vanwege mijn verjaardag verloot ik dit leuke pakketje met een aantal spullen die ik tijdens mijn vakantie in Schotland gekocht heb en een recensieboek dat slechts een keer gelezen is.

ConniesBoekenblog-JMF-20190725-0020

In het pakket vind je

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 10 augustus 2019 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

38 antwoorden
 1. Silvia
  Silvia zegt:

  Mmm genieten!!! Vooral het kattenboek zou geweldig zijn 🙂 Gefeliciteerd, hoop dat dat straks ook tegen mij gezegd wordt 😉 Fingers crossed….

  Beantwoorden
 2. Joseph
  Joseph zegt:

  Schotland, oh daar wil ik al jaren heen ! Wat geweldig dat jij er bent geweest, ik ga niet helemaal alleen… Connie wat heb je lekkere dingen meegenomen en leuke spullen. Daar zou ik graag voor gaan zitten en van smullen!! Beetje laat toch Gefeliciteerd maar. Op een geweldig nieuw levensjaar !!

  Beantwoorden
 3. Will
  Will zegt:

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag , Connie en hoop dat het een fijne dag is geweest.
  Wat leuk dat je trakteert op zo’n mooi en heerlijk pakketje. GEWELDIG!!
  Vooral de tas vind ik schattig.
  Ik volg op Bloglovin en doe weer heel graag mee.
  groetjes,Will

  Beantwoorden
 4. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Gefeliciteerd Connie!!! Hoop dat het een prachtige dag is geweest. Waarop je je geliefd en gewaardeerd voelde & vooral verwend bent met extra aandacht ! Leuk het boekje over de kat, en wat een heerlijke Schotse dingen 😀

  Beantwoorden
 5. Jo’s Daughter
  Jo’s Daughter zegt:

  Uhm uhhum, ik schraap mijn keel en begin (een beetje vals) te zingen : “Gefeliciteerd gefeliciteerd! Heb je site zo ontzettend vaak met een bezoekje vereerd 😀 Nieuwe boeken geprobeerd en je recensies zijn helemaal niet verkeerd !! Wil nogmaals zeggen van harte gefeliciteerd. Ga zo door want je bent echt getalenteerd & hebt al veel gepresteerd. Oh en als je de winnaar van het Schotse pakket selecteerd…. Denk dan aub ook aan mij, dat word zeer gewaardeerd !!!”

  Beantwoorden
 6. Elly
  Elly zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, een fijne dag en een mooi nieuw levensjaar en wat een leuke spulletjes, die tas is echt heel leuk!!
  Ik loot ook graag mee!

  Beantwoorden
 7. Meepraten? Draag gerust bij!
  Meepraten? Draag gerust bij! zegt:

  Wat een leuke actie! Jij geeft !!! Meestal krijg je iets!! 🎁
  VAN 💙 PROFICIAT MET JE VERJAARDAG! Ik hoop dat je mooie boeken krijgt!

  Beantwoorden
 8. Marian B
  Marian B zegt:

  Van harte gefeliciteerd! Wat lief dat je ter ere van je verjaardag zo’n leuk pakketje weggeeft. Ben wel benieuwd naar de Scottish Fudge moet ik zeggen.

  Beantwoorden
 9. Hannie
  Hannie zegt:

  Connie hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en ik wens je een leuke en gezellige dag.
  Ja ik doe graag aan je prijsvraag mee. Wat een leuke presentjes zeg. Vooral die hondentas
  Fijne dag verder.

  Beantwoorden
 10. Janna
  Janna zegt:

  Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag!
  We waren een paar jaar terug ook op vakantie in Edinburgh en hebben Bobby daar ook gezien. Met daarnaast 2 katten in huis, snap je dat ik graag meeloot.

  Beantwoorden
 11. MajonneTwigt
  MajonneTwigt zegt:

  Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik doe graag mee, een beetje voor mezelf en een beetje voor mijn schoonzusje. Die heeft een Cairn terrier, die lijkt sterk op een Westie maar ietsjes groter en zwart (nou ja, inmiddels is de oude man grijs).

  Beantwoorden
 12. Wilma kuijntjes
  Wilma kuijntjes zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag. Wat heb je weer een leuk pakket samengesteld. Ik loot heel graag mee.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.