Winactie (afgelopen): Boekenlegger en twee boekenWinactie

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20190407-0003

Ook deze keer verloot ik weer twee boeken die ik zelf 1 keer gelezen heb. Ik doe er een leuke gehaakte boekenlegger bij.

De boeken die ik verloot zijn:

De vergeten kamer – Ann Mah
De tweede vrouw – Gill Paul

Tekst achterflap De vergeten kamer
Kate een jonge Amerikaanse vrouw, studeert voor haar sommeliersdiploma. Ze gaat op bezoek bij de wijngaard van haar familie in Frankrijk om haar kennis van de lokale bourgogne nog wat aan te scherpen. Wanneer ze haar neef helpt bij het opruimen van de enorme wijnkelder, ontdekt ze een geheime schuilplaats uit de Tweede Wereldoorlog, en vindt ze een stapel oude verzetspamfletten en een grote voorraad waardevolle wijnen.

Geïntrigeerd begint ze te graven in haar familiegeschiedenis. Dan ontrafelt zich een verhaal dat al zestig jaar in de doofpot is gestopt: over een tienermeisje dat de bezetting probeerde te overleven zonder haar morele overtuigingen overboord te zetten. Heeft Kates vooraanstaande familie, groot geworden in de wijnhandel, zich in de oorlog misschien niet zo goed gedragen als zij altijd dacht ?

Mijn recensie kun je hier lezen

Tekst achterflap De tweede vrouw
1911. Op vijftienjarige leeftijd ontmoeten Mary Kirk en de ontembare Wallis Warfield (later Wallis Simpson) elkaar op een zomerkamp. Hun vriendschap zal gebroken harten, lange afstanden en de vele restricties van het Britse Koningshuis overleven, totdat zij ten onder gaat door 1 onvergefelijke daad van verraad.

1997. Rachels romantische vakantie met haar verloofde, in Parijs, wordt tragisch onderbroken wanneer de auto voor hen crasht. In die auto zat prinses Diana. Eenmaal thuis in Brighton kan Rachel het ongeluk niet loslaten. Ze raakt gefascineerd door het feit dat Diana de laatste uren voor haar dood op bezoek was in het huis van Wallis Simpson, Barones van Windsor. Dan ontdekt Rachel een connectie met Wallis, die haar leidt naar de waarheid achter een schandaal dat de wereld schokte…….

Mijn recensie kun je hier lezen

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 13 juni 2019 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

53 antwoorden
 1. Will
  Will zegt:

  Prachtige boeken en vast weer een mooie grappige eigengemaakte boekenlegger.
  Heel graag waag ik weer een kansje.
  Ik volg je op Bloglovin en ben benieuwd.

  Beantwoorden
 2. Meepraten? Draag gerust bij!
  Meepraten? Draag gerust bij! zegt:

  Het lijkt mij fantastisch om deze prijs te winnen! Als docent Nederlands met de zomervakantie in zicht, heb ik weer zin om lekker te lezen in het zonnetje. Ik ben héél benieuwd naar deze twee boeken.

  Beantwoorden
 3. Meepraten?
  Meepraten? zegt:

  Dit lijkt mij fantastisch! Ik werk als docent Nederlands, dus voor een goed nieuw boek ben ik altijd te vinden. Zeker nu de zomervakantie in zich is, lekker lezen! Heerlijk!

  Beantwoorden
 4. Jo’s Daughter
  Jo’s Daughter zegt:

  Doe graag mee voor deze mooie prijs!!! Zit veel thuis met mijn kat en ook al hou ik van mijn kleine meis. Veel te vertellen heeft ze niet door de regel genomen. Dus twee leuke romans om bij weg te dromen. En een bladwijzer er ook nog bij. Zoiets maakt iedereen gelukkig en blij. Hopelijk kies je voor mij…

  Beantwoorden
 5. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Wat een mooie boeken zijn dit. Heb binnenkort een weekje vakantie, nou ja vakantie. Die “vier” ik dus gewoon in mijn eigen woonkamer. Het zou geweldig zijn om even heerlijk ontspannen weg te dromen en vooral volop te genieten. Van het zonnetje achter het glas, een ijsthee in mijn hand en deze bijzondere verhalen? Klinkt fantastisch toch, doe graag mee!

  Beantwoorden
 6. Marian B
  Marian B zegt:

  Dat lijken me twee mooie verhalen, tenminste dat hoop ik. Ik zou ze graag willen lezen en daarom kunnen toevoegen aan mijn boekenstapel voor de vakantie.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.