Winactie (afgelopen): Verhalenbundel – OnthullingenWinactie

Maak kans op de verhalenbundel Onthullingen die ik van uitgeverij Godijn Publishing mag weggeven. Het is een bundel die speciaal voor mij is omdat de prachtige cover door Jeroen (mijn man) gemaakt is.
Om het extra feestelijk te maken verloot ik bij het boek een door mij versierd tasje en notitieboek.

Tekst achterflap
Kinderen en dronkaards spreken de waarheid. Wat doen schrijvers met de waarheid? Schrijvers zijn soms kinderen, bedrogen mensen, kampioenen, verliezers, twijfelaars, zeurpieten, leukerds en ja soms dronkaards. Ze zeggen ongezouten de waarheid, verbloemen haar, dikken haar aan of houden een slag om de arm.

De auteurs in deze bundel brengen hun eigen waarheden aan het licht. Bovenal onthullen ze iets van zichzelf: hun liefde voor het verhaal, hun verknochtheid aan het woord en de gezamenlijke wil om de lezer enkele uren puur leesplezier voor te schotelen.

Je kunt meedoen voor dit boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 8 juni 2019 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

30 antwoorden
 1. Esther Potters
  Esther Potters zegt:

  Echt een pakket om vrolijk van te worden!
  Vooral het tasje vind ik super mooi, ben dol
  op vlinders. De verhalenbundel is ideaal voor
  aankomende vakantie en ’t notitieboekje voor
  m’n studie. Kortom: Ik loot graag mee:)

  Beantwoorden
 2. Will
  Will zegt:

  Wat een mooie verhalenbundel en een prachtig versiert tasje en notitieboekje
  Prachtig gemaakt , zoals altijd weer.
  Heel graag doe ik weer mee en volg op Bloglovin.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.