Winactie (afgelopen): Mademoiselle Coco en het parfum van de liefde – Michelle MarlyWinactie

9789492037886

In 2019 is het precies 100 jaar geleden dat Coco Chanel haar zoektocht naar het legendarische parfum begon! Ter ere van dit jubileum organiseert Uitgeverij Brandt een blogtour: de hele maand mei schrijven bloggers over dit boek. Mijn recensie staat op 12 mei op mijn blog.
Ik mag van uitgeverij Brandt twee exemplaren van het boek hier verloten op mijn blog.

Achterflap

EEN HARTSTOCHTELIJKE ROMAN OVER HET PARFUM DAT COCO CHANEL CREËERDE ALS HERINNERING AAN HAAR GROTE LIEFDE.

Parijs 1919: het is Coco Chanel gelukt een succesvol mode – imperium op te bouwen. Haar mode is revolutionair, bevrijdend en het toppunt van elegantie.
Maar als haar minnaar Boy Capel omkomt bij een ongeluk, is ze verlamd van verdriet. Pas als zij het plan opvat om haar grote liefde te vereeuwigen met een parfum, bloeit ze weer op.
Tijdens haar zoektocht ontmoet ze de charismatische Dimitri Romanov. Met hem aan haar zijde reist Coco af naar Zuid- Frankrijk, naar de wieg van de parfumerie. Daar komt ze haar liefdesparfum op het spoor dat nog steeds het succesvolste geurtje ter wereld is: Chanel N°5.

Je kunt meedoen voor één van de boeken door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 9 mei 2019 kun je reageren om kans te maken op een boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

69 antwoorden
 1. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Dit boek zou ik graag aan mijn zus geven. Ze is een groot fan van Chanel en bekijkt alles van dit merk graag op internet. Kopen zit er niet in, maar hoop dat ik deze win. Weet zeker dat ze er heeeeeeeel erg blij mee zou zijn.

  Beantwoorden
 2. Jo’s Daughter
  Jo’s Daughter zegt:

  Mijn moeder is de allerliefste!!! Dat zullen veel vrouwen vinden, maar mijn moeder is écht de allerliefste. Ze is naast mijn moeder ook mijn allerbeste vriendin. Elke dag dat ik het moeilijk heb troost ze mij, haalt herinneringen op & spreekt me moed in. Wat hebben we vaak samen gehuild en gelachen. Zaterdags met een versterkende kop thee en een lekker koekje voel ik me meer met haar verbonden dan ooit. We delen alles, en zijn zo’n eenheid. Je begrijpt dat ik enorm veel bewondering voor mijn moeder heb!!! Mama gaat nu zelf door een donkere periode, is chronisch ziek (rheuma, fibromyalgie) en ze moet binnenkort ook geopereerd worden… Dus een heerlijke boek om comfortabel mee te zitten genieten, tijdens haar herstel, klinkt fantastisch !! Mijn moeder is dan wel beresterk, weet zeker dat ze moet huilen van geluk mocht ze worden uitgekozen. Ze wordt bijna nooit in het zonnetje gezet en ik vind dat het tijd is voor verandering. Dus ik loot graag mee! Bedankt voor deze kans!

  Beantwoorden
 3. Susan
  Susan zegt:

  Chanel is mijn favourite parfum merk. Ik heb coco, mademoiselle, no. 5 en no. 19, met de deodorant en bodycreme, heerlijk! Het lijkt me leuk om een boek over coco chanel te lezen

  Beantwoorden
 4. Mendy Bruggink
  Mendy Bruggink zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zusje. Ze is een fan van het verhaal van Coco Chanel. Dit boek zal leuk zijn voor haar collectie.

  Beantwoorden
 5. Will
  Will zegt:

  Ik krijg af en toe van mijn man een flesje Chanel No 5 op mijn verjaardag , want dat is zo’n heerlijke parfum. Echt mijn lievelingsgeur.
  Alleen ik heb geen facebook, volg wel bloglovin.
  Lijkt mij een interessant boek , had graag meegedaan.

  Beantwoorden
 6. Monica
  Monica zegt:

  Leuk! De influencer van haar tijd. De dame van het zwarte jurkje, de 2.55 tas en de tweekleurige schoenen. Lijkt mij een boeiend boek.

  Beantwoorden
 7. Nathalie Buttiens
  Nathalie Buttiens zegt:

  Ik heb op de tv eens een stukje over haar gezien, maar het was een zeer interessante vrouw. Ik heb zelf ook de wens om ooit een parfum op de markt te brengen. Ik heb al een hele lijst met mogelijke namen. En op mijn verlanglijstje staat zeker een bezoek aan Grasse. Misschien is dit boek een inspiratiebron.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.