Winactie (afgelopen): Nice – Kiki van DijkWinactie

9789401610100

Op 12 april verscheen bij uitgeverij Xander de thriller Nice van Kiki van Dijk. Hier ligt het boek klaar om te gaan lezen dus eerdaags verschijnt mijn recensie hier op mijn blog.
Ik vind het erg leuk dat ik van de uitgeverij ook exemplaar mag verloten.

Achterflap

Twee totaal verschillende zussen, één trip naar Nice die alles zal veranderen…

Het rustige Delftse leventje van Jacky, een bekende parfumeur, wordt ruw verstoord door het bericht dat haar flamboyante zus Christine na een nare val in coma is geraakt. Halsoverkop vliegt ze naar haar geboorteplaats Nice, waar Christine een makelaarskantoor runt.
Werkend bij haar zus beseft Jacky dat ze hun mysterieuze familiegeschiedenis niet langer kan negeren, zeker niet wanneer blijkt dat er mogelijk opzet in het spel was. Wie zou tot zoiets gruwelijks in staat zijn?

Jacky begint aan een confronterende zoektocht en ontdekt dat haar verleden meer geheimen voor haar verbergt dan ze dacht. Tijdens haar verblijf wordt ze gedwongen opnieuw te kijken naar de mensen die ze dacht te kennen en laat het zonnige Nice zich van z’n donkerste kant zien.

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 26 april 2019 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

68 antwoorden
 1. Marij Bosma
  Marij Bosma zegt:

  Nog net op de valreep, maar ik doe graag mee. Xander uitgeverij heeft vaak mooie boeken, daarom doe ik graag mee.Voor het eerst op deze site, maar het ziet er professioneel uit.

  Beantwoorden
 2. Tanneke
  Tanneke zegt:

  Dit boek ben ik al vaker tegengekomen op internet. De flaptekst maakt mij nieuwsgierig. Benieuwd of in dit boek de plaats Nice ook duidelijk naar voren komt. Nooit geweest, maar vind het wel leuk om in een boek een beeld te krijgen van een voor mij onbekende locatie. Dus….,graag een lootje.

  Beantwoorden
 3. Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar dit boek en zou hem dan ook super graag willen winnen! Ik ga hard duimen!
  Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar dit boek en zou hem dan ook super graag willen winnen! Ik ga hard duimen! zegt:

  Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar dit boek en zou hem dan ook super graag willen winnen! Ik ga hard duimen!

  Beantwoorden
 4. Dirk Wuyten
  Dirk Wuyten zegt:

  Tot nu toe nog niets gelezen van Kiki Van Dijk. Lijkt me dus een ‘uitgelezen’ kans om de auteur en zijn werk te leren kennen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.