Winactie (afgelopen): Boek Kate Morton en Nora RobertsWinactie

9789022572566

9789022564752

Vandaag heb ik weer een leuke winactie voor jullie, je maakt kans op twee boeken.
Aan de rand van het meer van Kate Morton en Droomwereld van Nora Roberts.

Tekst achterflap “Aan de rand van het meer“
Alice Edevane heeft een heerlijke jeugd op een prachtig landgoed aan de rand van een meer in Cornwall. Tot na afloop van een groot zomerfeest haar jongste broer Theo spoorloos verdwijnt. Het drama verscheurt de familie, en het landgoed blijft uiteindelijk verlaten achter.

Bijna 60 jaar later logeert de jonge rechercheur Sadie Sparrow bij haar grootvader in Cornwall. Tijdens een wandeling stuit ze op het oude landgoed – nu een overwoekerde ruïne. Haar nieuwsgierigheid is gewekt, waardoor een reeks gebeurtenissen in gang wordt gezet die Sadie en Alice samenbrengt. En dan blijkt het verleden nog lang niet afgesloten te zijn…

Tekst achterflap “Droomwereld“
Eve Benedict, de beroemde filmster was jarenlang de grande dame van het witte doek. Er is al een tijdlang veel gespeculeerd over Eves gepassioneerde affaires en haar stormachtige huwelijken. Nu is ze eindelijk bereid om haar levensverhaal te vertellen.

Julia Summers is een gerenomeerd journaliste. Dat Eve juist haar heeft uitgezocht om die langverwachte biografie te schrijven, brengt haar in opperste verwarring. Julia twijfelt. Kan ze het haar zoontje Brandon wel aandoen om naar Californië te verhuizen? En wil ze die opdracht eigenlijk wel?

Paul Winthrop is Eves stiefzoon en een gevierd schrijver. Hollywood ligt aan zijn voeten, maar niemand weet welke geheimen hij verbergt. Julia’s komst zint hem niet en hij lijkt Eve en Julia koste wat kost te willen dwarsbomen…

Je kunt meedoen voor deze prijs door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 14 april 2019 kun je reageren om kans te maken op het pakketje.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

77 antwoorden
 1. Geesje
  Geesje zegt:

  Ik doe graag mee. De boeken van Nora Roberts lees ik altijd in een ruk uit. Zij heeft zo’n fijne schrijfstijl. De andere schrijver ken ik nog niet, maar de klinkt veelbelovend

  Beantwoorden
 2. Wilma
  Wilma zegt:

  Wat een prachtig boekenpakket mag je weg geven. Nora Roberts is een van mijn favoriete schrijfsters. Dit pakket gaat mee naar Frankrijk op vakantie mocht ik winnen, lekker lezen en genieten van zon!

  Beantwoorden
 3. Marlies Stevens
  Marlies Stevens zegt:

  Ik doe zeer graag mee! Ideaal om van het begin van de lente te genieten. Niets beter dan buiten met een boek eventjes wat tijd voor jezelf te nemen!

  Beantwoorden
 4. Vanessa Selmani
  Vanessa Selmani zegt:

  Wauwwwwwwww. Prachtig. Ik wil ook graag mijn kansje wagen voor deze mooie boeken. Zalig. Genieten. Wat een fijne actie 💖

  Beantwoorden
 5. Maaike
  Maaike zegt:

  Dit prachtige boekenpakket is meer dan welkom. Mijn voornemen voor 2019 is meer lezen, en tot nu toe gaat dit goed! Deze boeken worden dus zeker gelezen, en graag maak ik er mijn schoonmoeder hierna ook blij mee.

  Beantwoorden
 6. Rom Pepermans
  Rom Pepermans zegt:

  Ik wil deze boeken graag winnen voor mijn dochter Romy, zij verslindt de boeken van Nora Roberts.
  Zo kan ze ook weer een nieuwe schrijfster ontdekken.
  Deze boeken zal ze ook weer doorgeven aan haar oma en haar moeder.

  Beantwoorden
 7. Wilma
  Wilma zegt:

  De manier hoe deze schrijfsters hun verhaal opbouwen in hun boeken vind ik geweldig. Er zitten vaak twisten in waar je niet aan gedacht zou hebben. Heerlijke boeken lijkt me na de korte beschrijving op de achterkant van de boeken 🙂

  Beantwoorden
 8. Anita van Belzen
  Anita van Belzen zegt:

  Connie, dit zijn mn lievelingsschrijvers zou heel graag dit pakket willen winnen, de beste reden om mn rust te pakken is een heel goed boek lezen!!
  En dank je wel voor de mooie recenties, ze helpen in het keuzes maken

  Beantwoorden
  • Marjo Jacobs
   Marjo Jacobs zegt:

   Graag loot ik mee voor deze fijne boeken. Vooral Kate Morton is een van mijn lievelingsauteurs. Ik heb haar ooit in het echt ontmoet en daardoor waardeer ik haar boeken nog meer. Ook de boeken van Nora Roberts spreken me aan.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.