Winactie (afgelopen): Kleurboek – Rapsodie in het bosWinactie

9789045322308

Van uitgeverij BBNC mag ik een prachtig kleurboek weg geven namelijk Rapsodie in het bos van Kanoko Egusa.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180205-0001Rapsodie in het bos is een meesterwerk van de Japanse illustrator Kanoko Egusa. Kanoko neemt je mee naar een mysterieuze wereld waar je een kijkje krijgt in het leven van de bewoners die er vrij en onaangeraakt door mens en techniek leven. Je vindt er gezellige tuinen, uitzonderlijke planten, uitbundige bloeiers, antieke architectuur, prachtige landschappen en de schattigste dieren.
Kanoko’s bijzondere lijnen spel zorgt ervoor dat je in het boek wordt gezogen en meteen zin krijgt om te kleuren.

Dit zijn een aantal foto’s van kleurplaten die ik voor mijn bespreking van het kleurboek gemaakt heb.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180103-0066

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180218-0013

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180117-0121

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180121-0002

Je kunt meedoen voor dit kleurboek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog of onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Knutselhoek.

Tot en met 27 februari 2019 kun je reageren om kans te maken op dit kleurboek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

Boekgegevens

9789045322308

Titel :Rapsodie in het bos – Kleurboek voor volwassenen
Auteur :Kanoko Egusa
Uitgever :Mus creatief
Verschenen :2017
ISBN :9789045322308

55 antwoorden
 1. Will
  Will zegt:

  Kleuren dat is toch zo’n ontspannende bezigheid.
  Daarom doe ik graag mee voor dit kleurboek met al die prachtige tekeningen om in te kleuren.
  Ik volg Bloglovin en doe graag mee.

  Beantwoorden
 2. Tahlia
  Tahlia zegt:

  Wow, wat een prachtig kleurboek! Ik vind het ontzettend leuk om te tekenen en te kleuren. Daarnaast houd ik van de dieren en de natuur. Ik doe graag mee met deze winactie.

  Beantwoorden
 3. Amelie
  Amelie zegt:

  Hoi Connie,
  Jij laat zien dat kleuren voor alle leeftijden is. I’m in your team!
  Het ontspant, het is leuk om te doen en je creativiteit wordt gestimuleerd. Ik doe heel graag mee voor deze ontzettend leuke prijs!

  Beantwoorden
 4. Stephanie spekle
  Stephanie spekle zegt:

  Wat een prachtig kleurboek! Ik ben een poosje mijn creativiteit uit het oog verloren maar sinds kort probeer ik dit weer op te pakken. Het lijkt me geweldig om in dit kleurboek bezig te mogen zijn en heerlijk tot rust te komen. Even me time of juist heerlijk samen met de kinderen mee kleuren.

  Beantwoorden
 5. Femke Wiebers
  Femke Wiebers zegt:

  Wat een prachtig kleurboek!
  Lijkt mij fantastisch!
  Sinds een klein jaartje ben ik weer begonnen met kleuren (sinds mijn kindertijd, hihi). Ik word er zo ontzettend zen van, echt heerlijk naast mijn drukke baan!

  Beantwoorden
 6. Wilma
  Wilma zegt:

  Wat een prachtig kleurboek! Ik heb eerst even je boekbespreking hiervan bekeken en was heel verrast door de ideeën om de kleurplaten te gebruiken, waardoor je er (nog) meer plezier van hebt!

  Beantwoorden
 7. Linda tromp
  Linda tromp zegt:

  Nu de kindjes geen baby s meer zijn maar peuters heeft mama iets meer tijd tussendoor voor zich zelf kleuren heb ik altijd erg leuk gevonden wist niet dat er speciale boeken waren voor volwassenen lijkt me geweldig er een te hebben om relaxt te kunnen kleuren

  Beantwoorden
 8. Kig47
  Kig47 zegt:

  Zou super graag mee willen doen met deze gave winactie…
  Kan wel heel veel ontspanning gebruiken en geluk en wat is er dan gaver om het te kunnen krijgen met dit gaaf kleurboek en mn lichamelijke ellende daardoor eventjes een beetje opzij te kunnen zetten💓💓💓

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.