Winactie (afgelopen): BoekenpakketWinactie

Maak kans op een mooi boekenpakket met daarin 3 boeken. De boeken zijn niet nieuw, ze zijn 1 keer gelezen maar zien er uit als nieuw.

De boeken waar je kans op kunt maken zijn:

 • Oorsprong – Dan Brown (dwarsligger)
 • Descartes in Amsterdam – Hans Dooremalen
 • Nacht in Parijs – E.O. Chirovici

Achterflap Oorsprong

In dit adembenemende avontuur vol moderne kunst, innovatieve technologie, codes, religie, geschiedenis en architectuur wordt Robert Langdon geconfronteerd met de vragen die de mensheid al eeuwen bezighouden: waar komen wij vandaan en waar gaan wij naartoe?

Achterflap Descartes in Amsterdam

Amsterdam, oktober 1634. Naast de Westerkerk wordt een lijk gevonden. In de verse sneeuw is een vreemd symbool getekend en de hand van het naakte lijk omklemt een rapier. Wanneer meer doden onder vergelijkbare vreemde, mysterieuze omstandigheden worden aangetroffen, wordt de hulp ingeschakeld van een beroemde inwoner van de stad: René Descartes. De Franse filosoof zet zijn befaamde methode in om het mysterie te ontrafelen.

Descartes in Amsterdam is niet alleen een spannende detective, maar ook een filosofische en historische roman. Het boek biedt een introductie in de vroeg cartesiaanse methode en dompelt de lezer onder in het sociale en politieke leven van Amsterdam in de Gouden Eeuw, bevolkt door beroemde historische figuren als Caspar Barlaeus, Andries Bicker en Nicolaas Tulp.

Mijn recensie van het boek kun je hier vinden

Achterflap Nacht in Parijs

EEN NACHT IN PARIJS, VEERTIG JAAR GELEDEN
DRIE VRIENDEN
TWEE LIEFDES
EEN MOORD

Op een regenachtige avond in New York geeft psycholoog James Cobb een lezing over het terug halen van verborgen herinneringen.
Na afloop vraagt een oude man hem om hulp.
Deze terminaal zieke man, Joshua Fleischer, werd veertig jaar geleden wakker in een Parijse hotelkamer. In de kamer bevond zich het lichaam van een dode vrouw. Fleischer heeft geen idee wat er die nacht gebeurd is. Was hij een onschuldige aanwezige? Of is hij een moordenaar?

Mijn recensie van het boek kun je hier vinden

Je kunt meedoen voor dit boekenpakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 9 februari 2019 kun je reageren om kans te maken op het boekenpakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

73 antwoorden
 1. Micky B
  Micky B zegt:

  Heel toffe actie met 3 boeken die ik nog niet gelezen hebben. Altijd fijn dat boeken een 2e ronde meegaan. Doen we hier ook in de familie (ze worden minstens 10x gelezen en daarna gaan ze vaak naar een goed doel)

  Beantwoorden
 2. Ik doe super graag mee voor eigenlijk mijn hele familie.. we houden allemaal erg van lezen! Als ik win zal ik zeker de boeken eerst zelf lezen maar ik weet zeker dat er daarna nog wat mensen staan de popelen om deze boeken te verslinden!
  Ik doe super graag mee voor eigenlijk mijn hele familie.. we houden allemaal erg van lezen! Als ik win zal ik zeker de boeken eerst zelf lezen maar ik weet zeker dat er daarna nog wat mensen staan de popelen om deze boeken te verslinden! zegt:

  Ik doe super graag mee voor eigenlijk mijn hele familie.. we houden allemaal erg van lezen! Als ik win zal ik zeker de boeken eerst zelf lezen maar ik weet zeker dat er daarna nog wat mensen staan de popelen om deze boeken te verslinden!

  Beantwoorden
 3. Paula
  Paula zegt:

  Hey Connie,

  Wat leuk dat je een gelezen pakket weggeeft. Dat doe ik met vriendinnen onderling ook altijd. Dus als ik win beloof ik dat deze boeken een 3e leven krijgen.

  Groeten Paula

  Beantwoorden
 4. Nele VDR
  Nele VDR zegt:

  2 van de 3 boeken staan op mijn wil-ik-lezen lijstje, dus ik doe zeer graag mee!
  Het 3de boek, Descartes in Amsterdam, wil ik nu ook wel lezen na jouw recensie te hebben geraadpleegd 🙂 Super!

  Beantwoorden
 5. Jildou
  Jildou zegt:

  Doe graag mee, het lijkt me gaaf deze boeken te winnen vol van spanning. Wanneer je deze boeken leest krijg je kippenvel en voel je de spanning door je lichaam vloeien.

  Beantwoorden
 6. Jildou
  Jildou zegt:

  Graag doe ik mee, omdat het me erg leuk lijkt om dit boeken pakket te winnen. Wanneer je deze spannende boeken leest, krijg je letterlijk kippenvel en voel je de spanning door je lichaam vloeien.

  Beantwoorden
 7. Jildou
  Jildou zegt:

  Gave boeken,mooie vormgeving.
  Wanneer je deze boeken leest, krijg je kippenvel, voel je de spanning door je lichaam vloeien. Wanneer je in bed deze boeken leest, voelt het net alsof je hier zelf onderdeel van uit maakt.

  Beantwoorden
 8. Will
  Will zegt:

  Met deze boeken kom ik de winter wel door.
  De eerste sneeuw is al gevallen en als er meer komt en het kouder wordt brr , dan kruip ik lekker op de bank met één van deze spannende boeken.
  Ik volg op Bloglovin en waag weer graag een kansje.

  Beantwoorden
 9. Lisette van Rossum
  Lisette van Rossum zegt:

  Ik waag het nóg een keer! Mijn hobby was lezen. Had de bieb hier in mijn woonplaats al uitgelezen. Totdat ik ziek werd en mijn concentratie weg was. Nu heb ik afgelopen feestdagen een hartstikke mooi boek gelezen( Een onverwachte kerst) en mijn leesvermogen is weer terug!!!!! Dus heel graag loot ik mee 😍

  Beantwoorden
 10. Xaviera Jamie
  Xaviera Jamie zegt:

  Wat een titels welke ik nog geen van drie gelezen heb en me er enorm op verheug deze te kunnen gaan lezen en ik doe dan ook reuze graag aan de verloting mee! Tijdens deze kou is het heerlijk om in mijn luie leesstoel te lezen!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.