Winactie (afgelopen): Ik ben je niet vergeten – Christina LaurenWinactie

9789401609883

Vandaag heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Van Xander uitgevers mag ik het boek Ik ben je niet vergeten van Christina Lauren verloten. Het is een prachtig en ontroerend boek dat ik met veel plezier gelezen heb.

Vriendschap, een verloren liefde en die ene kans om het voor altijd goed te maken
Macy Sorensen heeft haar leven goed op orde. Ze staat op het punt te trouwen als ze onverwacht haar eerste en enige echte liefde na jaren weer tegen het lijf loopt. Ooit kon ze met haar vroegere buurjongen Elliot Petropoulos haar diepste geheimen delen. Hij was alles voor haar. Tot die ene noodlottige avond…
Na die avond hebben ze elkaar nooit meer gezien of gesproken. Elliot heeft nooit geweten waarom Macy hem niet meer wilde zien. En hij heeft nooit de kans gekregen zijn kant van het verhaal te vertellen.
Macy heeft zich al die jaren nooit meer echt zichzelf gevoeld, zoals ze dat bij Elliot kon. Ze verloor in één klap haar geliefde en haar beste vriend. Kunnen Elliot en Macy die gemiste tijd én kansen nog inhalen?

Mijn recensie van dit boek kun je hier lezen.

Je kunt meedoen voor dit boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 8 februari 2019 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

62 antwoorden
 1. Meepraten? Draag gerust bij!
  Meepraten? Draag gerust bij! zegt:

  Hoi Connie,
  Nooit eerder zag ik zo’n mooie omschrijving van wat een Soulmate was,
  tot ik op je blog van “Ik ben je Nooit Vergeten” de boeiende review las!

  Nu ben ik razend benieuwd naar de verdere ontwikkeling van het plot,
  en of aan het einde van het boek tot slot,
  de liefde overwint tussen Macy en haar jeugdliefde Elliot!

  Beantwoorden
 2. Babette
  Babette zegt:

  Hoi Connie,

  Nooit eerder zag ik zo’n mooie omschrijving van wat een Soulmate was,
  tot ik op je blog van “Ik ben je Nooit Vergeten” de boeiende review las!

  Nu ben ik razend benieuwd naar de verdere ontwikkeling van het plot,
  en of aan het einde van het boek tot slot,
  de liefde overwint tussen Macy en haar jeugdliefde Elliot!

  Beantwoorden
 3. Maaike
  Maaike zegt:

  Ik zal het niet snel vergeten als ik een keertje win ! Dat moet een tof gevoel geven. Hoe leuk om een boek te winnen, en dan ook nog zo’n leuk exemplaar. Ik loot graag mee !

  Beantwoorden
 4. Amelie Kienhuis
  Amelie Kienhuis zegt:

  Dit boek lijkt me helemaal fantastisch. Ik word helemaal enthousiast van je recensie. Als ik de winnaar ben gaat dit boek een rondje maken langs mijn zussen en moeder, die ook zo gek zijn op mooie boeken. Ik doe heel graag mee Connie!

  Beantwoorden
 5. meepraten? draag gerust bij!
  meepraten? draag gerust bij! zegt:

  ontroerend tot op het bot en een boek wat je lang bij blijft na het lezen hou ik van en gehoord dat dit bij deze absoluut het geval is dus ik zeg graaag!!

  Beantwoorden
 6. Ingrid lemmens
  Ingrid lemmens zegt:

  Ik had dit boek al voorbij zien komen op een boekenlegger die ik bij een ander boek gekregen had. Maar nu ik jouw recensie gelezen heb ben ik helemaal enthousiast! Ik doe graag mee bedankt voor de leuke actie!!

  Beantwoorden
 7. Bets
  Bets zegt:

  Ik doe super graag mee voor dit mooie boek: Ik ben je niet vergeten. Het lijkt mij een mooi verhaal met veel emotie, en na het lezen van jou recensie ben ik zeer benieuwd geworden na de reden van Macy.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.