Winactie (afgelopen): Een onverwachte kerst – Natalie CoxWinactie

9789022585726

Van uitgeverij de Boekerij mag ik dit leuke feelgood kerstboek weggeven. Ik heb het boek met plezier gelezen. Zelf doe ik er deze tekkel boekenlegger bij.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20181116-0002Charly houdt niet van Kerstmis en dit zou wel eens de ergste decembermaand van haar leven kunnen worden. Haar vriend heeft haar ingeruild voor zijn personal trainer, haar appartement is getroffen door een gaslek en haar moeder heeft besloten om de feestdagen met haar vijfde man in Australië door te brengen.
Single, met een hersenschudding en tijdelijk dakloos stemt Charly er schoorvoetend mee in de feestdagen door te brengen in Devon, om mee te helpen in de hondenopvang van haar nichtje. Maar haar plannen voor een rustige plattelandskerst met enkel harige viervoeters als gezelschap vallen in duigen als ze de Deense dog Malcolm en zijn onweerstaanbare (maar helaas verloofde) baas Hugo ontmoet.
En dan als klap op de vuurpijl is er ook nog Cal, de aantrekkelijke maar vreselijk arrogante lokale dierenarts.
Deze kerst zou wel eens veel interessanter kunnen worden dan Charly ooit had verwacht…..

De link naar mijn recensie kun je hier vinden.

Je kunt meedoen voor het boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 5 december 2018 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België. 

Ik verstuur het pakket met post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

105 antwoorden
 1. Ria H
  Ria H zegt:

  Dat is nog eens een leuk cadeau voor de kerstvakantie! Heerlijk bij de kerstboom met lichtjes, kaarsen, dekentje, warme chocolademelk en kachel aan!

  Beantwoorden
 2. Joseph
  Joseph zegt:

  Leuk kadootje voor mijn vrouw, waar ik ontzettend veel van hou. Honden maken haar altijd blij, dus het perfecte kado voor haar “van mij”….

  Beantwoorden
 3. Maaike van Oosterom
  Maaike van Oosterom zegt:

  Wat een super leuke give-away staat er op het Kerstmenu bij je! Ik zou heel graag meeloten, want een onverwacht leescadeau ontvangen zou heel leuk zijn.

  Beantwoorden
 4. Wilma Hartman
  Wilma Hartman zegt:

  Kerst wordt bij ons ook anders dan gepland waarschijnlijk, we zouden weg zijn maar dat gaat niet door. Kerst is vaak onverwacht met verrassingen en veel liefde.

  Beantwoorden
 5. Eveline
  Eveline zegt:

  Heerlijk om te genieten in deze koude dagen met een boek en dekentje en kopje thee dit boek ziet er echt leuk uit precies leuk om in deze koude dagen te lezen in de maand december ziet er een echte aanrader uit .ik waag graag een kansje

  Beantwoorden
 6. John Bottenheft
  John Bottenheft zegt:

  Lijkt me leuk om dit boek te kunnen winnen. Een leuk verhaal om alvast in de stemming te komen voor de mooie kerstdagen in een altijd sfeervolle tijd. Ik kan niet wachten om dit te gaan lezen. Nu maar heel hard duimen

  Beantwoorden
 7. Anke
  Anke zegt:

  Dit lijkt mee een heel leuk boek. Ben een boekenverslindster maar nog nooit zo’n kerstboek gelezen. Vreemd eigenlijk want wel kerstfilms gezien natuurlijk. Ik doe graag mee om te winnen maar zet m zeker ook op mn verlanglijstje maar dan moet ik een jaar wachten met lezen haha want ik wil m natuurlijk wel ook in de week voor kerst lezen.

  Beantwoorden
 8. Jacqueline Roose
  Jacqueline Roose zegt:

  Wat een leuk stukje over “Een onverwachte kerst” heb je geschreven Connie, daardoor ben ik heel nieuwsgierig geworden naar het complete verhaal! Een heerlijk kerstverhaal met romantiek, dieren en mensen die op het eerste gezicht niets met elkaar hebben, maar alles uiteindelijk toch allemaal goed komt! En die boekenlegger is helemaal fantastisch!

  Beantwoorden
 9. Monique Mulder
  Monique Mulder zegt:

  Wat een geweldige winactie weer. En dan die prachtige boekenlegger! Dit samen maakt het lezen van dit heerlijke boek een feestje. Waag dus heel graag een kansje

  Beantwoorden
 10. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Ben verzot op lezen en hou van lieve honden. Als ik geluk heb en dit boek kan lezen heb ik het vast zo verslonden. Kerst vind ik fantastisch maar aan kadootjes. Kunnen wij niet doen, dus graag mijn naam op 1 van de lootjes. Heb met de feestdagen veel tijd om van mijn familie te genieten en iets lekkers te eten. Maar trek me ook graag terug om iets te lezen moet je weten. De combi honden en Kerst een match made in heaven niet waar?! Hoop dat ik geluk heb, afwachten maar…..

  Beantwoorden
 11. Daniela
  Daniela zegt:

  Ik zou heel graag deze prachtige boek willen hebben. Heb geprobeerd te reserveren in mijn bibliotheek maar die hebben ze niet. Vond heel jammer want dat zou een leuke afsluiting zijn vorige mjn gelezen boeken van dit jaar.

  Beantwoorden
 12. Wendy
  Wendy zegt:

  Loot graag mee, want ik wil graag kado doen aan mijn ouders. Beide hondengekjes en sinds een klein jaartje weer een lieve,gekke,jonge hond in huis

  Beantwoorden
 13. Willy Krings
  Willy Krings zegt:

  Oh, mag ik dat winnen! Ik hoop het. Niet voor mijzelf maar voor mijn dochter Sanne Christine, voor haar klas met 31 kleuters. Wat zouden die ervan genieten. Zij kan ze zó boeien met voorlezen, dat de kleuters aan haar lippen hangen! Ik duim voor haar!

  Beantwoorden
 14. Iris
  Iris zegt:

  Ik loot ook graag mee voor het boek en de schattige boekenlegger! Deze beschrijving heeft me heel benieuwd gemaakt naar het boek. Ook ben ik dol op Kerstmis en de feestdagen dus ik doe graag mee met de winactie.

  Beantwoorden
 15. Marilyn Coene
  Marilyn Coene zegt:

  So cute ❤ ik hou al enorm van Kerstmis en kerstsfeer, films, boeken en die cover is echt de max met die hondjes . Ja hoor ik doe met veel plezier mee aan deze actie.

  Beantwoorden
 16. Daniëlle
  Daniëlle zegt:

  Ik heb dit boek toevallig op mijn verlanglijstje gezet na het lezen van jouw recensie, ik doe dus graag mee! Leuk dat je er ook zo’n mooie boekenlegger bij doet!

  Beantwoorden
 17. caroline Goevaerts
  caroline Goevaerts zegt:

  graag doe ik mee! Een fleecedekentje, het haardvuur op en een heerlijke warme chocomelk en als klap op de vuurpijl dit boek! Hoe heerlijk is dat!

  Beantwoorden
 18. Maaike ten Hoor
  Maaike ten Hoor zegt:

  Ik doe echt heel graag mee! Ik krijg al helemaal zin in de kerst na van het voorstukje, lekker thee met speculaas erbij! Daarnaast vind ik de boekenlegger echt zo leuk! Ik heb zelf ook een teckel, genaamd Teddy, en ik werd er helemaal blij van toen ik die boekenlegger zag!

  Beantwoorden
 19. Renate
  Renate zegt:

  Graag lijkt mij echt een leuk boek! En die cover vind ik ook zo leuk, bijpassende boekenlegger is ook erg leuk, lijkt mij heerlijk om met het boek en de boekenlegger de kerstdagen door te komen!

  Beantwoorden
 20. Jamie Lee Zonneveld
  Jamie Lee Zonneveld zegt:

  Deze lijkt me echt super leuk. Heb hem nu al een paar keer voorbij zien komen. (Hoop wel dat ze van mening veranderd aan het einde want kerst is geweldig! XD)

  Beantwoorden
 21. Marianne Cramer
  Marianne Cramer zegt:

  De eerste zin spreekt me meteen aan: Charly houdt niet van Kerstmis.
  Zo herkenbaar, ik houd er ook helemaal niet van.
  Daarom doe ik graag mee met deze winactie.

  Beantwoorden
 22. Wijna Wagenaar
  Wijna Wagenaar zegt:

  Ohh wat een leuk boek , staat op me lijstje om te lezen !!
  Dus doe graag mee , zodat ik het met me vriendinnen kan laten rouleren in onze groep !!

  Graag een lootje
  😘🥰

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.