Winactie (afgelopen): Boekenpakket uitgeverij CargoWinactie

Tot en met 5 oktober kun je meedoen om deze tas te winnen.
Van uitgeverij Cargo kreeg ik drie boeken om in de tas te doen en ik heb er zelf ook nog wat bij gedaan.

Het is een mooi pakket geworden waarmee de winnaar straks heel wat uren leesplezier heeft.

Maar wat zit er nu precies in de tas….. ???

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180812-0026

 • Achter je van Lisa Gardner
 • Vogelvrij van Kasper van beek
 • Het offerveen van Suzanne Jansson
 • Een boekenlegger van Illustrator Marieke Nelissen
 • Een schattige gehaakte boekenlegger van twee uitjes
 • Een notitieboekje met Bobbie en Emma erop
 • Wat kleine kaarsjes voor extra sfeer bij het lezen.

Achterflap Achter je

9789403106908Acht jaar geleden vermoordde Sharlahs broer hun beide ouders, om zijn eigen leven en dat van zijn zusje te redden. Sharlah werd geadopteerd door de FBI-profilers Pierce Quincy en Rainie Conner, en zag haar broer nooit meer terug.
Maar nu worden Pierce en Rainie opgeroepen na een schietpartij in het plaatselijke tankstation, de dader is op de vlucht geslagen. Alles wijst erop dat de broer van Sharlah de dader is en iedereen vraagt zich af waarom hij opnieuw aan het moorden is geslagen.
Voor de dertienjarige Sharlah is dat de kans om weer in contact te komen met haar broer, en eindelijk inzicht te krijgen in die zwarte nacht waarin haar beide ouders omkwamen. Maar ze weet ook als geen ander dat het werkelijke gevaar altijd dichterbij is dan je denkt.

Achterflap Vogelvrij

9789403107202Het rustige leven van Olaf wordt op zijn kop gezet wanneer hij een groene envelop tussen zijn post vindt. In de envelop zit een foto van hemzelf, lachend aan de oever van een bevroren meer, met zijn arm om de schouders van een andere man. Hij herkent deze man niet en heeft geen enkele herinnering aan het moment waarop de foto is genomen. Zijn familie zegt dat het vast een grap is en dat hij de foto maar moet vergeten, maar Olaf kan het niet loslaten.

Samen met Mila, een collega die haar eigen redenen heeft om hem te helpen begint Olaf aan een zoektocht naar de onbekende man op de foto. Het leidt hem van Amsterdam naar Helsinki, en de nachtmerries die Olaf in toenemende mate teisteren blijken verrassend dicht bij de waarheid te komen. Hoe meer Olaf en Mila ontdekken, hoe gevaarlijker de belagers worden die hen achtervolgen. Wie heeft de foto gestuurd, en vooral: waarom?

Achterflap Het offerveen

9789403120706Ooit werden hier mensen geofferd om het veen tot rust te brengen.
Nu worden nieuwe lichamen gevonden in het donkere water.

De jonge biologe Nathalie Ström doet onderzoek in het mysterieuze veengebied rond het dorp van haar jeugd. Het veen is omgeven door bossen en meren. Hier werden ooit offers aan de goden gebracht, en het gerucht gaat dat er mensen spoorloos verdwenen. Dan treft Nathalie na een onheilspellende storm een bewusteloze man aan in het veen, half weggezonken in het drassige land. Even verderop is een twee meter lang graf gegraven. Het lijkt een herhaling van de mensenoffers uit de ijzertijd.
Samen met politie fotograaf Maya Linde probeert Nathalie de gebeurtenissen te verklaren, maar al snel geeft het moeras meer geheimen prijs en blijken de inwoners van het dorp hier op noodlottige wijze bij betrokken te zijn.

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 5 oktober 2018 kun je reageren om kans te maken op het pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met Post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

140 antwoorden
 1. Cindel
  Cindel zegt:

  Ik doe ook graag mee voor dit mooie boeken pakket! Ik wil het lezen weer op gaan pakken ter ontspanning. Volgende maand ga ik een retreat reis maken en dit lijken mij heerlijke boeken om mee te nemen! 😀

  Beantwoorden
 2. Semm vd Ven
  Semm vd Ven zegt:

  Wat een waanzinnig leuk uitgebreid pakket. Ik ding zeker graag mee voor deze prijs. Ik zou een gat in de lucht springen. Liefs, Semm

  Beantwoorden
 3. lizette
  lizette zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn schoonvader. Op het moment leest hij alleen nog maar boeken. Sinds hij dement aan het worden is wordt het steeds minder leuk voor hem. Een boek lezen doet hem altijd goed.

  Beantwoorden
 4. Saskia_vdL
  Saskia_vdL zegt:

  Dit is wel een pakket vol spanning! Heerlijk om je dan tijdens de eerstkomende herfststormen, als het buiten schemert, de regen tegen de ramen slaat en de wind om het huis giert op de bank te nestelen met de kat en een kop thee

  Beantwoorden
 5. Bas van Bracht
  Bas van Bracht zegt:

  Als ik zo alle reactie’s zie zijn het allemaal dames die reageren.
  Toch waag ik een kans(je) en wellicht verras ik mijn vrouw dan met dit prachtige pakket?

  Beantwoorden
 6. Sarah jammarts
  Sarah jammarts zegt:

  Ik doe graag mee! Wat een boekenpakket! Zo een geweldige schrijvers! 🖖👍 en ik heb net wat plaats gemaakt in de boekenkast! 😊😊😊😊

  Beantwoorden
 7. Janneke B
  Janneke B zegt:

  Fantastisch pakket! Ben ontzettend benieuwd naar deze spannende thrillers, doe dan ook hééééél graag mee. Echt super leuke boekenlegger en bijzonder origineel notitieboekje, bedankt voor deze kans! Volg via Facebook en Bloglovin’ ♥

  Beantwoorden
 8. Mevr B
  Mevr B zegt:

  Wauw weer zo’n mooi boekenpakket. Ik doe graag mee. En dan zo’n mooie handgemaakte boekenlegger erbij. En het leuke nititieviekje met de hondjes erop. Superleuk.

  Beantwoorden
 9. Veronique Wilbrink
  Veronique Wilbrink zegt:

  Je blijft maar strooien met mooie winacties. Ik maak graag kans op dit mooie pakket. 2 van de 3 boeken staan sowieso op mijn verlanglijstje en de derde ken ik nog niet. En onbekende boeken vind ik ook altijd leuk om te ontdekken.

  Beantwoorden
 10. Pam
  Pam zegt:

  Wat gaaf Connie, wat een leuke acties komen er steeds voorbij bij jou.
  Deze keer weer zulke mooie boeken, tas en meer dat ik heel graag een gokje wil wagen…

  Beantwoorden
 11. Desiree
  Desiree zegt:

  O wauw wat een ga pakket met superleuke boeken! Ik maak heel graag kans… perfect om te lezen tijdens de koude dagen met een warme chocomelk en een dekentje op de bank!

  Beantwoorden
 12. Gerda
  Gerda zegt:

  Wat is dit een mooi pakket zeg. Maar wat graag loot ik mee, want het belooft heel wat prima leesuurtjes. Als ik de boeken uit heb gaan ze een reisje maken , eerst naar mijn schoonzus en dan naar een vriendin……om tenslotte in de mini bieb van ah te eindigen!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.