Winactie (afgelopen): Jeugdboeken pakket – LemniscaatWinactie

Van uitgeverij Lemniscaat mag ik een pakket van drie boeken verloten.

 • Hotel de grote L van Sjoerd kuyper (bekroond met een zilveren griffel 2015)
 • Lyn 3.0 van Anke Kranendonk (met vlag en wimpel 2017)
 • De gevangenisfamilie van Perry T. Cook van Leslie Connor

Zelf heb ik er nog een pak Despicable Me kaarten en een 3D dinosaurus boekenlegger bij gedaan.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180812-0033

Achterflap Hotel de grote L

9789047705420Als je vader je beste vriend is en hij krijgt een hartaanval en je moeder is al dood, en als je dan het hotel van je vader moet runnen, samen met je drie zussen die net zo weinig van jongens snappen als jij van meisjes, en je vader blijkt ook nog eens schulden te hebben, en je kunt alleen aan geld komen door als jongen met washandjes in je bikini topje mee te doen aan de Miss Noordzee Verkiezing, en je hebt diezelfde middag een proeftraining voor een beroemde voetbalclub, en je bent ook nog eens smoorverliefd op het mooiste meisje van het heelal, en zij doet ook mee aan die missverkiezing…. wat doe je dan?

Achterflap Lynn 3.0

9789047707820Lynn heeft vakantie maar het is allesbehalve de zomervakantie waar ze op had gehoopt. Hun huis wordt verbouwd, dus de familie blijft thuis. En haar Grote Liefde, Joeri, is mijlenver weg, ergens waar hij geen bereik heeft met zijn mobiele telefoon.

Wanneer de grote schuifpui die in het huis geplaatst moet worden uit de kraan valt vluchten Lynn en haar moeder naar een bejaardencamping. Lynn verveelt zich dood. Daar komt verandering in als ze Fenna op straat ziet lopen. Wat doet zij buiten hun dorp? Waarom mag Lynn van haar moeder niet meer met Fenna omgaan? En waarom blijft het zo stil van Joeri’s kant?

Lynn 3.0 is het derde boek over Lynn, maar is ook prima los te lezen.

Achterflap De gevangenisfamilie van Perry T. Cook

9789047708889Perry woont al zijn hele leven in Blue River, de gevangenis waar zijn moeder haar straf uitzit. Perry ziet de gevangenis als zijn thuis en de bewoners als zijn familie.
Wanneer zijn moeder bijna vrijkomt, haalt openbaar aanklager Thomas VanLeer Perry plotseling weg bij zijn moeder en neemt hem in huis. Buiten de poort ontdekt Perry dan VanLeer de vrijlating van zijn moeder vertraagd. Dat laat hij niet op zich zitt3n.
Met de hulp van zijn vriendin Zoey en de school bibliothecaresse weet Perry weer de gevangenis binnen te komen. Daar verzamelt hij de verhalen van de bewoners en van zijn moeder. Verhalen die toch weer anders zijn dan hij dacht.

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 2 oktober 2018 kun je reageren om kans te maken op het pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met Post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

68 antwoorden
 1. Bianca Schrijft
  Bianca Schrijft zegt:

  Ik zou dolgraag mee willen doen. De boeken zouden uiteindelijk, nadat ik ze zelf gelezen heb, gebruikt worden als zwerfboeken in arme wijken in Amsterdam als Oost, sommige stukken van Noord, Geuzenveld, etc. Ik ben via vele wegen leuke kinder en jeugdboeken aan het verzamelen. Ik hoop op deze plekken de kinderen te kunnen helpen en motiveren met lezen.

  Beantwoorden
 2. Will
  Will zegt:

  Graag doe ik mee voor mijn kleinkinderen, voor dit prachtige boekenpakket.
  Mijn kleinzoon vindt de Dinosaurus boekenlegger vast heel erg mooi. Hij is gek van Dino’s en hij leest graag.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje.

  Beantwoorden
 3. Claudette
  Claudette zegt:

  Echt een pakket voor mijn boekenverslinder. Iedere 3 weken gaan we samen een middag naar de bieb om boeken te zoeken, gezellig thee te drinken en dan weer naar huis met een flinke stapel boeken(minimaal 10!). Ik lees zelf ook graag en geniet ervan als ik mijn dochter ook zie verdwijnen in een boek! Ze zou erg blij zijn. Te dit mooie pakket.

  Beantwoorden
 4. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) zegt:

  Mijn kleine boekenwurm is altijd jarig in de kinderboekenweek en dat vind ze echt fantastisch. Dit jaar word ze 9 en deze boeken zou ze denk ik hartstikke leuk vinden om te lezen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.