Winactie (afgelopen): Maak kans op een goody boxWinactie

Dit jaar ben was ik al heel vroeg begonnen met het plannen, knutselen, cadeaus zoeken enzo voor het vijfjarig bestaan van mijn blog. Deels omdat ik het groots wilde vieren want tenslotte is het een jubileum van iets dat ik nog steeds met veel plezier doe. Maar ik was ook vroeg begonnen zodat ik alles lekker ontspannen op mijn gemak kon doen zodat er geen stress bij zou komen. Want dat zou de voorpret bederven. Maar dat is gelukkig niet gebeurd en ik heb me ontzettend vermaakt met al het geknutsel en de voorbereidingen.
Ook andere mensen zijn voor me aan de slag gegaan zodat ik naast boeken ook een aantal zeer leuke goodies kan verloten.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180821-0013

Vandaag maak je kans op deze vrolijk versierde doos vol met handgemaakte spullen.

In deze doos vind je:

 • 2 leuke doosjes die mijn schoonvader gemaakt heeft en waarvan ik de stof uitgezocht heb
 • Een handige (door mijn schoonvader gemaakte) to do map in het zelfde stofmotief als de doosjes
 • Een gehaakte boekenlegger
 • Een siersteen om ergens een plekje in je huis op te fleuren
 • En een door mij gemaakte plakband – rolhouder

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 18 september 2018 kun je reageren om kans te maken op het pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met Post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

30 antwoorden
 1. Nicolle Claessen
  Nicolle Claessen zegt:

  Wat leuk zo’n creativiteit. Ik vind het altijd zo leuk als mensen zelf mooie spulletjes maken en er op die manier veel liefde instoppen. Dat geeft toch altijd heel veel extra aan de voorwerpen. Heel graag maak ik een kansje.

  Beantwoorden
 2. Stephanie
  Stephanie zegt:

  Gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan! En wat een prachtige zelfgemaakte spullen geef je weg. Ik als uilen gek zou alleen al heel blij zijn met de boekenlegger voor tussen mijn boeken maar een to do mapje is voor mij ook echt wel handig. Ik zou als eersten lekker me time met een boek erin zetten 😉

  Beantwoorden
 3. Joke Dezijn-Oosterling
  Joke Dezijn-Oosterling zegt:

  Erg mooi gemaakt allemaal! Ik loot dan ook graag mee voor dit mooie pakketje. Leuke vrolijke spulletjes voor in mijn werkkamer. Ik ben net verhuisd en ik vind mijn werkkamer nog wat ongezellig.

  Beantwoorden
 4. Will
  Will zegt:

  Vast en zeker weer allemaal zo mooi gemaakt!
  Mijn dochter vindt de plakband-rolhouder prachtig gemaakt.
  Mijn complimenten!
  Graag doe ik mee voor deze goody box.
  Ik volg Bloglovin en waag maar weer eens een kansje.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.