Winactie (afgelopen): DIY mandala stenensetWinactie

Vandaag mag ik van BBNC uitgevers een pakket weggeven waarmee je zelf Mandala stenen kunt schilderen. Het pakket bevat het boek Mandala stenen schilderen en de DIY-set om mandala stenen te schilderen. Ik vind het erg leuk om juist dit pakket weg te mogen geven want mijn bespreking van de DIY set staat op de tweede plaats op de lijst van best bekeken berichten. En nog steeds wordt er iedere week wel een aantal keren naar deze bespreking gekeken.

Eerder heeft Jeroen de stenen uit de DIY set voor me geschilderd en het resultaat mag er zijn. De stenen liggen op mijn vensterbank en ik blijf het plezierig vinden om er naar te kijken. (de link naar mijn bespreking kun onderaan dit bericht vinden).
Omdat ik zo enthousiast was over de stenen is Jeroen pas weer voor me aan het schilderen gegaan, twee van deze stenen worden later in de feestmaand verloot.

Het winactie pakket bevat:

9789045321806De DIY-set om mandala stenen te schilderen.
In deze DIY-set vind je alles om je eigen mandalastenen te schilderen: de stenen en verf, maar ook de tools om de dotting-techniek mee uit te voeren. Je zet stippen op de stenen in een bepaald patroon: grote, kleine, witte en gekleurde verfdots vullen je stenen en laten de mandala’s stip-voor-stip tot leven komen. Je maakt de mooiste kunstwerken en het is ook nog eens een rustgevende bezigheid!

9789045321936Het boek: Mandala stenen schilderen
In ‘Mandalastenen schilderen’ vind je alle info, tips, technieken en inspiratie om de mooiste mandalastenen te maken. Waar vind je stenen? Welk materiaal heb je nodig? Hoe kies je een kleurenpalet? Welke structuurvorm neem je als uitgangspunt? Al je vragen worden beantwoord in een prachtig vormgegeven boek, met talloze voorbeelden, full colour foto’s en stap-voor-stap instructies.

Mijn uitgebreide bespreking vol foto’s van de DIY set kun je hier vinden
Op mijn Facebookpagina Connie’s Knutselhoek staan een aantal stenen die recent gemaakt zijn

Je kunt meedoen voor dit creatieve pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 18 september 2018 kun je reageren om kans te maken op het pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met Post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

67 antwoorden
 1. Angela
  Angela zegt:

  Oh wauw!! Ik heb hiervan al zoveel voorbeelden op Pinterest gezien en wil dit zo graag zelf gaan proberen te doen. Weet alleen niet goed hoe en met welke materialen. Zou heel graag dit boek willen winnen.

  Beantwoorden
 2. Marleen
  Marleen zegt:

  Hoi Connie! De stenen in jouw review zien er echt super uit! Lijkt me omtzettend leuk om dat zelf te proberen. Ik doe graag mee aan de actie 🙂

  Beantwoorden
 3. Nicolle Claessen
  Nicolle Claessen zegt:

  Wat leuk! Mandala’s schilderen brengt rust en dat kan ik prima gebruiken :D. Altijd gehaast en gestressed. Ik zou het echt heel leuk vinden als ik zou weten hoe ik die mooie creaties kan maken en mijn koppie op die manier een beetje tot rust te brengen. Super leuk.

  Beantwoorden
 4. Monica Verschoor
  Monica Verschoor zegt:

  Dit zou mijn dochter geweldig vinden. Dol op het zoeken naar mooie stenen en kunstzinnig genoeg om ze ook nog eens mooi te beschilderen. Tips genoeg in het boek!

  Beantwoorden
 5. Anja Dijkstra
  Anja Dijkstra zegt:

  Mag ik meeloten? Dit lijkt me zó leuk om te doen…het staat dan ook bovenaan op mij to do-lijstje. Ik heb al een aantal mooie stenen verzameld op het strand in Spanje. En inspiratie heb ik verzameld op Pinterest. Nu dus alleen de techniek nog onder de knie krijgen. Daarom zou ik dit boek echt heel graag willen winnen.

  Beantwoorden
 6. Daniëlle
  Daniëlle zegt:

  Wauw wat een leuk idee om mandala’s op stenen te maken! Zelf teken ik graag mandala’s, echt heerlijk ontspannend, maar nog nooit op het idee gekomen om ze eens in het mini op een steen te maken! Ik doe graag mee met de winactie om het eens te proberen!

  Beantwoorden
 7. Ankie
  Ankie zegt:

  Wat een geweldige actie Connie! Ik kleur graag mandala’s voor volwassenen, ik word er altijd erg rustig van. Het liefst met een mooi rustig muziekje op de achtergrond. Dus stenen schilderen lijkt me helemaal geweldig! Ik doe heel graag mee met deze actie, duimen maar!

  Beantwoorden
 8. Micky
  Micky zegt:

  Toevallig hoorde ik deze week van een vriendin over ‘stippen’, maar dan linnen tassen enz. Die term voor deze techniek was voor mij nieuw, en nu lees ik er over op Connie’s Boekenblog. Dat is wel heel toevallig.
  Ik heb hier thuis een verzameling stenen die we altijd van vakantie meenemen. De mooiste gaan mee naar huis en bewaren we in een potje. Ik wilde er altijd al wat mee gaan doen, maar wist niet wat. Dit is wel een heel gave manier om de stenen te versieren! Met dit boek, met hopelijk veel voorbeelden, kan ik er iets fantastisch van maken!

  Beantwoorden
 9. Wendy
  Wendy zegt:

  Wat leuk weer ,Connie,

  ik vind mandala’s en kleuren erg leuk. Ik zie bij veel mensen van die mooie stenen en het lijkt me super om dat ook te kunnen. Ik doe dus erg graag mee.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.