Winactie (afgelopen): Boekenpakket OveramstelWinactie

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180907-0004

Vandaag mag ik een prachtig boekenpakket verloten. Van Overamstel uitgevers mag ik voor ieder jaar dat mijn blog bestaat een boek verloten. Het is dus een pakket met 5 mooie boeken er in dat je vandaag kunt winnen. Zelf heb ik er ook nog iets bij gedaan, het is tenslotte niet voor niets een feestmaand.
Wat zit er in het pakket:

 • Cody van Bernice Berkleef
 • Belofte maakt schuld van Sarah Pinborough
 • Het geheim van de Farao van Clive Cussler
 • Ultima van L.S. Hilton
 • Stromboli van Saskia Noort
 • Een piepklein krijtbordje (plus krijtje)
 • 2 handgemaakte boekenleggers
 • Een leuk boekje met stickynotes

Tekst achterflap Cody

9789044354904Jelka schrikt zich dood als ze op een bloedhete zomerdag veel later dan normaal wakker wordt en het bedje waar haar zoontje Cody in hoort te liggen leeg aantreft. Ze raakt vervolgens helemaal in paniek als ze van de politie hoort dat haar partner Oscar zich op het bureau heeft gemeld met in de Maxi-Cosi hun zoontje Cody.
Over de toedracht mogen ze haar niets vertellen. Jelka probeert te bevatten wat er gebeurt en probeert terwijl Oscar op het bureau wordt vastgehouden antwoorden te vinden. Maar hoe langer het duurt, hoe meer vragen ze heeft. Kan ze haar man nog vertrouwen?
Of wil iemand hen iets aandoen? En waarom?

9789044354508

Tekst achterflap Belofte maakt schuld

Lisa leidt een rustig leven. Als alleenstaande moeder heeft ze alle aandacht voor de opvoeding van haar zestienjarige dochter Ava. Ava wordt moe van haar overbezorgde moeder. Ze wil het leven van een normale tiener leiden: chillen met haar vrienden, naar zwemtraining en een vriendje hebben. Haar moeder zou helemaal gek worden als ze wist dat ze al een bijzonder iemand heeft gevonden. Iemand die haar bijzonder laat voelen en gewild.

Lisa’s beste vriendin Marilyn die zo haar eigen problemen heeft, hoopt dat ze een keer ontdooit en weer gaat daten. Maar Lisa houdt mannen op afstand en praat zo min mogelijk over haar verleden of Ava’s afwezige vader.
Bovendien krijgt ze de laatste tijd weer meer signalen uit dat verleden waar ze erg nerveus van wordt. Lisa heeft namelijk ooit een belofte gedaan, en die heeft ze gebroken. Dat verraad is nog vergeten, nog vergeven. Nu is er iemand die daar vergelding voor wil….

9789044352399

Tekst achterflap Het geheim van de Farao

Kurt Austin krijgt te maken met een schrikwekkende vijand, iemand die een Egyptisch rijk – machtig en groot als dat van de farao’s – wil stichten. Daarvoor heeft hij een krachtig wapen in handen, een wapen dat voor de gehele wereldbevolking een bedreiging vormt: Zwarte Mist, een plantenextract dat ontdekt is in de Stad der Doden en waarvan wordt gezegd dat het de doden tot leven kan wekken, door in ruil een levend iemand te doden.
Kurt en het NUMA-team moeten het om de wereld van de ondergang te redden opnemen tegen Osiris, heerser van de Egyptische onderwereld.

9789044351415

Tekst achterflap Ultima

WIE NIET STERK IS, MOET DODELIJK ZIJN

Judith Rashleigh’s echte identiteit is verborgen onder een flink aantal lagen. Maar nu ze ingesloten is tussen de Russische maffia aan de ene kant en een corrupte Italiaanse agent aan de andere Heeft ze een kunststukje nodig om het er levend vanaf te brengen. Ze moet ervoor zorgen dat een vals meesterwerk bij het veilinghuis waar ze ooit assistente was verkocht wordt voor 150 miljoen pond. Dit is bijna onmogelijk zonder haar nieuwe identiteit prijs te geven, maar dat doen brengt een nog groter risico met zich mee…

Tekst achterflap Stromboli

9789048833993

Ik wil dat het ophoudt. De repeterende gedachten. Het voelen. Het niet-voelen. Het doven en het oplaaien. Ik ben zo moe. Het wordt niet beter. Mijn moeder zei me dat gek zijn betekent dat je dezelfde hel steeds opnieuw beleeft.

Honderdduizenden lezers genieten wekelijks van de column van het schrijversechtpaar Sara Zomer en Karel van Bohemen waarin ze ogenschijnlijk openhartig verslag doen van hun gezinsleven. Maar achter de façade van hun bohemien bestaan ettert al jaren een dagelijks leven vol afgunst, wrok en zelfs geweld.
Na weer een nachtelijke uitbarsting is het genoeg: Sara besluit Karel te verlaten. Al snel komt Sara alleen te staan – niemand wil nog iets met haar te maken te hebben. Om haar leven weer op de rails te krijgen boekt ze een retraite op het idyllische Italiaanse vulkaaneiland Stromboli. Onder leiding van een wereldvermaarde goeroe geeft ze zich met een bont gezelschap lotgenoten over aan rollenspellen en oefeningen die steeds een stap verder gaan.
Wat een nieuwe start had moeten worden, mondt uit in een afdaling naar regionen van haar verleden die ze het liefst verborgen had gehouden.

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 16 september 2018 kun je reageren om kans te maken op het pakket.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met Post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

142 antwoorden
 1. Maureen
  Maureen zegt:

  Allereerst:
  VAN HARTE GEFELICITEERD MET DEZE MIJLPAAL!!
  Wat kan er toch een hoop gebeuren in een paar jaar.

  Van dit soort acties word ik altijd ZÓ enthousiast.
  Zulke prachtige boeken…..
  Pareltjes. Echt GEWELDIG om zo’n pakket te mogen winnen.

  Je begrijpt dat ik hier heel graag bij mee loot!!

  Wie weet…

  Liefs,

  Maureen

  Beantwoorden
 2. Nicolle Claessen
  Nicolle Claessen zegt:

  5 jaar al weer! Van harte gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk. Heel graag maak ik een kansje op dit prachtige pakket. Ik wens je in ieder geval heel wat fijne en inspirerende boekenjaartjes erbij.

  Beantwoorden
 3. CJM de Kok
  CJM de Kok zegt:

  Van harte met weer een jaar erbij en super leuk om dat met je volgens te kunnen vieren! Erg mooi leespakket voor de komen de maanden lekker de boeken in kunnen duiken en van genieten!

  Beantwoorden
 4. Centine Blaakman
  Centine Blaakman zegt:

  Heerlijk! De donkere dagen voor kerst komen er weer aan. Dus ik kan nog wel wat leesvoer gebruiken voor op de bank onder een kleedje met een heerlijke pot thee en een rol koek!

  Beantwoorden
 5. Willy Krings
  Willy Krings zegt:

  Een geweldig mooie actie, waarin ik graag een kansje waag deze prachtige boeken te winnen en natuurlijk wil ik niet verzuimen mijn felicitaties over te brengen met jullie 5-jarig jubileum, super!

  Beantwoorden
 6. Anita Janssen
  Anita Janssen zegt:

  Wat een ontzettend mooi pakket en wat fijn dat we de tekst van de achterflappen kunnen lezen. Het zijn stuk voor stuk prachtige boeken, daarom doe ik heel graag mee!

  Beantwoorden
 7. Judith
  Judith zegt:

  Ik zie al veel reacties, maar voor dit pakket waag ik HEEL GRAAG een kans! Lijken mij prachtige boeken die als een ware aanvulling van mijn boekenplanken zullen zijn. Op nog vele jaren van je blog. Xoxo.

  Beantwoorden
 8. Peeters Pierre
  Peeters Pierre zegt:

  Gefeliciteerd!
  Ik loot graag mee.
  Is een welkom verjaardagsgeschenk voor mij (14.09.1959). Zo weet ik al wat de volgende maanden te lezen.

  Beantwoorden
 9. Janneke Boon
  Janneke Boon zegt:

  Gefeliciteerd met 5 jaar Connie’s Boekenblog! Ben ontzettend benieuwd naar deze geweldige boeken, het lijken me stuk voor stuk fascinerende verhalen. Doe dan ook hééééél graag mee. Echt super, bedankt voor deze kans! Volg je toffe blog via Facebook en Bloglovin’ ♥ Janneke B

  Beantwoorden
 10. Liesbeth Barto
  Liesbeth Barto zegt:

  Wow, wat een geweldig superpakket is dit! En…….er zitten enkele boeken bij die op mijn verlanglijstje staan 🙂 Heel graag doe ik mee

  Beantwoorden
 11. Wilma Brouwers
  Wilma Brouwers zegt:

  Een gevarieerd boekenpakket dat niet alleen mij aanspreekt. Ook mijn dochter is nieuwsgierig geworden naar deze boeken. Zo heerlijk om samen te lezen en de boeken te bespreken 🙂

  Beantwoorden
 12. Yvonne kruit
  Yvonne kruit zegt:

  Doe heel graag mee met dit (lijkt mij) super gaaf pakket….alleen de titels spraken me al aan.
  Heb paar week geleden al mn boeken die ik al jaren had weg gegeven zodat anderen ervan kunnen genieten…staat nog 1 boek in dus zou wat leegte met dit gaaf pakket weer beetje kunnen vullen en weer heerlijk kunnen lezen.

  Beantwoorden
 13. Monica Verschoor
  Monica Verschoor zegt:

  Mama mia wat een mooi pakket! Mijn vader is fan van Clive Cussler, maar ik weet zeker dat hij dit boek nog niet heeft. Goede tip dus sowieso! Doe graag mee.

  Beantwoorden
 14. Bets
  Bets zegt:

  Wat is dit een geweldig mooi pakket aan prachtige boeken. Ik wil er maar wat graag een kansje op wagen, heb ze nog geen van allen gelezen. Doe er met veel plezier voor mee!! 👍🍀👍

  Beantwoorden
 15. Marianne Cramer
  Marianne Cramer zegt:

  Op één na stonden deze boeken al op mijn wil-ik-lezen lijstje en ik heb ze geen van alle. Ik loot dus graag mee voor dit fantastische pakket.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.