Winactie (afgelopen): Maak kans op 1 van de 5 Harry Potter pakkettenWinactie

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180812-0009

Deze maand bestaat Connie’s Boekenblog alweer 5 jaar en dat is zeker iets om te vieren wat mij betreft. De hele mand september is het feestmaand op mijn Blog met heel veel mooie winacties. Op mijn Blog en Facebook heb ik regelmatig het een en ander laten zien van de voorbereidingen voor deze feestmaand.

Dat er een winactie zou komen met Harry Potter was dan ook geen geheim meer, maar dat er 5 pakketten verloot worden was nog niet bekend.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180812-0014

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180812-0012

Van uitgeverij de Harmonie mag ik 5 sets verloten met de paperback versie van de Harry Potter serie. Uitgeverij de Harmonie heeft er ook een aantal Harry Potter goodies bij gedaan.
Zelf ben ik aan de slag gegaan om het een en ander te knutselen in Harry Potter thema (was ontzettend leuk om te doen) en heb ik nog wat leuke Harry Potter items gekocht.

Er zijn 5 pakketten te winnen met ieder het boekenpakket, maar met verschillende goodies erbij
Dit zijn de pakketten en een voorkeur opgeven mag:

Pakket 1:

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180812-0015

Pakket 2:

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180812-0018

Pakket 3:

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180812-0021

Pakket 4:

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180812-0019

Pakket 5:

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180812-0023

Je kunt meedoen voor één van de pakketten door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 12 september 2018 kun je reageren om kans te maken op 1 van de pakketten.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
Ik verstuur het pakket met Post.nl en daarna neem ik geen verantwoording meer voor het pakket.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

201 antwoorden
 1. ellen averson
  ellen averson zegt:

  gefelicieerd met je jubileum
  Ik ben een groot Harry Potter fan
  ik zou graag kans maken op 1 van de pakketen, ze
  zien er allemaal even mooi uit en ik heb dus geen voorkeur

  Beantwoorden
 2. Diana Beekhuizen
  Diana Beekhuizen zegt:

  Hele leuke actie! Heb nog niet alle boeken en tot mijn frustratie ook iet allemaal dezelfde boeken…Zou daarom graag winnen! Ik kan geen keuze maken tussen alle leuke dingen voor erbij, 5 super pakketten <3

  Beantwoorden
 3. Diana
  Diana zegt:

  Van harte gefeliciteerd en wat een geweldige winactie! Ik doe graag mee voor onze 2 zoons die enorme fans zijn van Harry Potter! Ze hebben alle films gezien en deze zomer hebben we onze 25e trouwdag gevierd in Florida en daar zijn we o.a. naar The Wizarding World of Harry Potter geweest in Universal en we gaan binnenkort naar de Harry Potter Studio’s vlakbij Londen. Ik duim dat ik pakket nr 5 vol magisch leesplezier en extra’s voor onze 2 Harry Potter fans mag winnen🍀🤞

  Beantwoorden
 4. Saskia
  Saskia zegt:

  Hartelijk Gefeliciteerd met het 5-jarige bestaan van je blog Connie! Wooooow, wat een onwijs gave actie is dit zeg! Ik heb alleen het eerste boek gelezen (geleend van mijn moeder) en wel alle films gezien. Maar boeken zijn natuurlijk altijd veel beter 😉 Dus ik maak Dolgraag een kansje om mezelf heerlijk te kunnen verliezen in de wondere wereld van Harry Potter! Of ik laat ze eerst lezen door mijn moeder, want zij is ook fan! En daarna… krijgen ze een hele prominente plek in de boekenkast tot ze weer opnieuw gelezen worden en misschien zijn er ook nog wel vriendinnen die hiervan willen genieten! Grappig feitje is dat mijn lerares Engels vroeger (voor de welverdiende hype) altijd al vol lof riep: Jullie moeten écht Harry Potter van J.K. Rowling lezen! En wij als eigenwijze pubers.. ja ja.. dat zal wel. En wat een gelijk heeft ze gehad! 😅 Ik heb niet echt een voorkeur voor de pakketten, lichtelijke voorkeur voor 1 maar met elk ander pakket zou ik Waanzinnig Blij zijn! Super Bedankt voor deze té Leuke Kans & Heel Hard Duimen maar! Ik wens je nog veel Gezonde & Mooie jaren Blog- en Lees Plezier toe! 🤗😍🤞💜📚🐛🍀

  Beantwoorden
 5. Evelijn
  Evelijn zegt:

  Welk pakket maakt niet uit. De boeken alleen zijn al een fantastische prijs! De rest zijn hele leuke extraatjes. Wat zal mijn dochter (en ik 😉 ) hier blij van worden.

  Beantwoorden
 6. Manon
  Manon zegt:

  Ik kan nu wel zeggen dat mijn dochter hier heel blij mee zou zijn, maar dat is niet waar.. ik ben een enorme harry potter fan geweest toen ik jonger was, heb de hele serie in het Engels staan, maar lees nu te weinig Engels om er (nog eens) opnieuw aan te beginnen. Een Nederlandse versie zou me beter passen nu. En dan hoop ik natuurlijk dat mijn dochter ze ook eens uit de kast trekt als ze goed genoeg kan lezen..

  Beantwoorden
 7. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) zegt:

  Wat ontzettend leuk! Zelf heb ik als tiener de boeken in het Engels gelezen en sindsdien Harry Potter fan. Mijn dochter heeft het lees-gen van mij geërfd en is nu ook bezig met de Harry Potter reeks (zij leest ze in het Nederlands en leent ze van de bibliotheek). In oktober word ze 9 en zou fantastisch zijn als ik haar dan kan verrassen met deze boekenreeks. Alle pakketten lijken mij leuk dus ik heb geen voorkeur.

  Beantwoorden
 8. Jeannette de Jongh
  Jeannette de Jongh zegt:

  Wat een prachtige prijs, mijn dochter kijkt alle dvd’s van de films zeer regelmatig en heeft de boeken al lang op haar verlanglijstje staan. Zij zal er super blij mee zijn. Mocht ik winnen dan kan ik haar ermee verrassen. Voorkeur voor pakket 5

  Beantwoorden
 9. Marian B
  Marian B zegt:

  Van harte gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan! Wat een mooie pakketten, daar valt toch niet uit te kiezen! Ik zou met elk pakket blij zijn. Dus ik laat me graag verrassen 😉

  Beantwoorden
 10. Myrthe
  Myrthe zegt:

  Oooh wat een mooie pakketten heb je samengesteld! Leuk dat je er zelf ook voor hebt geknutseld. Ik heb geen voorkeur voor het pakketnummer, ik vind ze allemaal mooi samengesteld 🙂

  Beantwoorden
 11. Marian Punt
  Marian Punt zegt:

  Ik kan niet kiezen, ik vind alle 5 pakketten super gaaf.
  1 probleem, ik ben niet de enige Fam thuis, ook mijn zoon vind Harry Potter vet.

  Beantwoorden
 12. Amber
  Amber zegt:

  Ik zou het super vinden om het boekenpakket van Harry Potter te winnen!
  Ik ben al fan vanaf het begin en ik zou hier dolblij mee zijn. Een leuk verjaardagscadeau voor mezelf!
  Mijn voorkeur gaat uit naar pakket 5, al zou ik met de anderen natuurlijk even gelukkig zijn.

  Beantwoorden
 13. Amber
  Amber zegt:

  Als enorm Harry Potter fan, zou ik dolgraag het boekenpakket willen winnen!
  Mijn voorkeur gaat uit naar pakket 5, al zou ik met alle pakketten natuurlijk super blij zijn.
  Wat een geweldige actie!

  Beantwoorden
 14. Ineke
  Ineke zegt:

  Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van je blog. Super gedaan!
  Leuk dat je dat met jouw fans wilt delen door het verloten van prachtige prijzen. Ik maak heel erg graag kans op 1 van deze 5 Harry Potter boekenpakketten “plus”

  Beantwoorden
 15. B. Bosman
  B. Bosman zegt:

  Allereerst gefeliciteerd!
  Onze zoon had het toevallig afgelopen week over Harry Potter. Hij wilde die boeken ook wel eens lezen, gaf hij aan (lees ik ze daarna wel… ;-)). Dus graag waag ik een kansje.

  Beantwoorden
 16. Danielle
  Danielle zegt:

  Wat een superactie! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter, die ontzettend groot Harry Potter fan is (soms tot vervelens toe;). Ik zou het geweldig vinden om haar hiermee te kunnen verrassen. Een voorkeurspakket heb ik dan ook niet, als het maar Harry potter is, wordt ze er wel blij van! 🙂

  Beantwoorden
 17. Anita de Groot
  Anita de Groot zegt:

  Lieve Connie Gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan van je Blog en dank je wel voor deze gave actie. Harry Potter! Genoeg aanmeldingen en ik vind het super en doe graag mee ik heb geen voorkeur

  Beantwoorden
 18. An
  An zegt:

  Heel graag maak ik kans. Heb de boeken een hele tijd geleden gelezen (bieb). Zou ze nu graag in de boekenkast hebben. Heb inmiddels ook kinderen die ze denk ik geweldig zullen vinden. Ik ga voor pakket 4. Erg leuk die goodies erbij!

  Beantwoorden
 19. Femke Wiebers
  Femke Wiebers zegt:

  Wat leuk, gefeliciteerd!
  Stom dat ik nog nooit boeken van HP gekocht heb, want hou wel ontzettend van fantasy! Geen voorkeur voor pakket, dus mocht ik zo gelukkig zijn, dan laat ik mij graag verrassen 🙂

  Beantwoorden
 20. Michelle van Doremalen
  Michelle van Doremalen zegt:

  Gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan!
  Ik zou echt super graag een van deze pakketten winnen aangezien ik nog nooit de Harry Potter films of boeken heb gelezen.. Erg he! Ik lees wel altijd fantasy boeken dus eigenlijk is het best wel gek dat ik ze nog nooit heb gelezen. Mijn voorkeur gaat uit naar het eerste pakket maar ik vind ze er allemaal echt super tof uitzien!

  Beantwoorden
 21. Lisanne Bons
  Lisanne Bons zegt:

  Ik ben vrijwilliger voor de bibliotheek dus ik koop nooit boeken. Ik leen ze. Maar voor Harry Potter maak ik echt een uitzondering. Ik en mijn dochter vinden deze boeken beide erg leuk en we zouden deze hele graag permanent in onze kast hebben staan. Het pakket maakt ons eigenlijk helemaal niets uit. We vinden ze allemaal prachtig.

  Beantwoorden
 22. Mieke den Hollander
  Mieke den Hollander zegt:

  Ten eerste gefeliciteerd met je 5 jarig jubileum. 🎉Wat een leuke pakketten heb je gemaakt. Loot graag meeen welke maakt niet uit, welkom.🍀😊

  Beantwoorden
 23. Wilma kuijntjes
  Wilma kuijntjes zegt:

  Allereerst gefeliciteerd met je 5 jarig jubileum. Wat heb je zelf ook mooie dingen bij de pakketten gemaakt. Ik heb nog nooit Harry potter gelezen. Dus dit is mijn kans. Als ik een keuze moet maken dan graag pakket 1. Nu maar duimen.
  Groetjes wilma kuijntjes

  Beantwoorden
 24. Mieke Stam
  Mieke Stam zegt:

  Gefeliciteerd met je 5 jarige jubileum! wat een mooie mijlpaal, op naar de 10 jaar 😀
  Ik ben een grote Harry Potter fan en lees erg graag. Helaas leest mijn oudste zoon niet graag. Laatst op scouting kamp was het thema Harry Potter en dat vond hij erg leuk. Hopelijk kan ik met deze boeken hem overhalen om meer te gaan lezen. Alle pakketten zien er mooi uit, dus ik heb geen voorkeur.

  Beantwoorden
 25. Joke Laanbroek
  Joke Laanbroek zegt:

  Een super actie. Mijn dochter is pas geleden jarig geweest en dit zou nog een leuk cadeau zijn om haar te geven. Ik heb geen voorkeur voor een pakket.

  Beantwoorden
 26. NINA
  NINA zegt:

  Op naar de volgende 5 jaar, wat een mijlpaal ; gefeliciteerd !
  Ik zou dolgraag pakket numero 3 winnen voor mijn gezin. Heel erg welkom #harrypotterfans

  Beantwoorden
 27. Nancy
  Nancy zegt:

  Wat een geweldige actie! eigenlijk maakt het niet zoveel uit welk pakket, ze zien er alle 5 top uit! En de boeken die wij hebben vallen helemaal uit elkaar….

  Beantwoorden
 28. Joseph
  Joseph zegt:

  Mijn dochter heeft Harry Potter zo vaak gelezen. Dat de bladzijdes los hangen te wezen. Ik zou haar dolgraag verrassen. En vind pakket 1 of 3 echt bij haar passen. Maar het aller geweldigste zijn de nieuwe pockets. Haar ogen van verbazing zien “growing from out of their sockets”… Maakt Pa gelijk een goeie zet. Verzekerd zal ze zijn van veel leespret !! En ik van de rust in huize chaos. Dat was het de groeten & Adios 😀

  Beantwoorden
 29. Michael
  Michael zegt:

  Gefeliciteerd met je jubileum!
  Ik maak graag kans als groot fan van Harry Potter. Maakt mij niet uit welk pakket, ze zien er allemaal tof uit!

  Beantwoorden
 30. Marije Ronteltap
  Marije Ronteltap zegt:

  Had ik al hier gereageerd? Ik weet het niet meer. Bij deze alsnog of anders voor de 2e keer. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige jubileum! Ik loot graag mee voor 1 van deze pakketten. Harry Potter blijft zo geweldig om te lezen en te bekijken.

  Beantwoorden
 31. Nienke V.
  Nienke V. zegt:

  Gefeliciteerd, een hele mijlpaal! Op naar de volgende 5? Leuk dat je er zo creatief mee aan de slag bent gegaan! Mijn voorkeur gaat uit naar pakket 2 🙂

  Beantwoorden
 32. Jelmar
  Jelmar zegt:

  Aaaah Harry! Ik blijf voor altijd fan. En dat door mn inmiddels niet meer zo kleine broertje. Voor hem mee gegaan naar de bioscoop, omdat hij de boeken zo mooi vond. Samen een traditie opgebouwd en alle films samen in de bios blijven bezoeken. Vorig jaar ook geboten van de tentoonstelling in Utrecht. Het houdt ons jong :). Ik waag een kansje voor pakket 3, lijkt me super om samen met mn broertje al deze spulletjes te ontdekken.

  Beantwoorden
 33. Brit Weijers
  Brit Weijers zegt:

  Gefeliciteerd en op naar het tweede lustrum. Als ik ergens blij van zou worden is het van dit fantastische Harry Potter pakket. Daar gaan we met de hele familie veel leesplezier aan beleven, geweldig!

  Beantwoorden
 34. Sanne
  Sanne zegt:

  Hoi Connie, gefeliciteerd! Wat een leuke pakketten. Ik maak er graag kans op. Niet voor mezelf, maar mijn lieve zusje, die over-the-moon fan is van Harry Potter. Pakket 4 ziet er wel heel gaaf uit 🙂

  Beantwoorden
 35. May Verberne
  May Verberne zegt:

  Wat een waanzinnige give away op je site, wow! Ik zou dolgraag meedoen voor mijn zoon. Hij is een groot Harry Potter fan, zowel om te lezen als te kijken. Hij zou de toverspreuk ACCIO gebruiken van Harry Potter om pakket 1 naar hem toe te halen 😉

  Beantwoorden
 36. Marianne van den Hoek
  Marianne van den Hoek zegt:

  Proficiat met het 5-jarige jubileum!!! En wat een leuke actie weer, wat moeilijk om een voorkeur voor een pakket aan te geven…. Ik ga voor pakket 3. Op naar het volgende jubileum :-))

  Beantwoorden
 37. maaike beld
  maaike beld zegt:

  Wauw! Wat zou ik met 1 van deze pakketten mijn bijna jarige dochter blij maken! Ze wordt 10 en is gek van Harry Potter. Ze wil heel graag een slaapkamer in HP stijl en ik denk dat dit het perfecte verjaardagscadeau zou zijn om haar kamer vast om te toveren tot een HP paleis! Mocht ik winnen dan heb ik geen voorkeur, mijn dochter vindt alles mooi wat met Harry Potter te maken heeft ;)!

  Beantwoorden
 38. Edith
  Edith zegt:

  Gefeliciteerd met je jubileum. Op naar de volgende vijf jaar. Ik zou het pakket graag winnen voor mijn dochter Ramona de grote Harry Potter fan is 12 oktober jarig. Groetjes Edith

  Beantwoorden
 39. Rachelle Roumans
  Rachelle Roumans zegt:

  Dit zou geweldig zijn voor mijn lieve zus! Grootste harry potter fan en speciaal 2 x naar londen geweest afgelopen vakantie, om alles te kunnen bezichtigen (harry potter museum etc.) ook vandaag liep ze weer rond met haar harry potter sokjes 🙂 zou super zijn voor haar

  Beantwoorden
 40. Marjon Postma
  Marjon Postma zegt:

  Wat een leuke actie! Eindelijk beginnen mijn kinderen ook wat interesse te tonen in lezen, nadat ik ze jarenlang heb voorgelezen, en dit zou een perfecte beloning voor ze zijn! Het gaat mij dus vooral om de boeken, dus een voorkeur voor pakket heb ik niet 😉

  Beantwoorden
 41. Willy
  Willy zegt:

  Ik heb nog nooit een boek van Harry Potter gelezen. Had daar ook destijds de tijd niet voor gezien mijn werk en mijn gezin, waar ik alleen voor stond door het overlijden van mijn man en nu dus wel. Ik zou mijn schade op dit gebied graag inhalen!

  Beantwoorden
 42. Sabrina
  Sabrina zegt:

  Wat een leuke pakketjes. Zelf ben ik omtzettende fan, en sinds kort heeft mijn neefje van 8 de serie ook ontdekt. Op dit moment leent hij mijn boeken, maar hoe leuk zou het zijn als ik dit set zou winnen en hem zijn eigen set zou kunnen geven.

  Beantwoorden
 43. Ingrid lemmens
  Ingrid lemmens zegt:

  Waw wat een geweldige prijs!!! Na al die jaren ben ik nog steeds weg van harry potter! Mijn lichte voorkeur gaat uit naar 1 of 5 maar ze zijn allemaal geweldig dus het maakt me niet zo veel uit. Ik doe heel graag mee voor deze magische prijs.

  Beantwoorden
 44. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Ben ik moedig genoeg om toe te geven, dat ik de boeken nog niet zelf gelezen heb…. ? Ja dus ! De films vind ik geweldig, maar om de een of andere reden heb ik altijd een ander boek gelezen ipv HP => *bloos* !! Ik zou ontzettend graag kans maken op de set paperbacks. En genieten van de vele avonturen van Harry en co. De goodies zijn ook erg leuk, ik heb niet echt een voorkeur, maar ik verzamel wel bladwijzers *hint hint* 😀 !!!

  Beantwoorden
 45. Anneliese de Waal
  Anneliese de Waal zegt:

  Van harte gefeliciteerd.
  Ik doe graag mee met deze winactie, ben een groot fan van Harry Potter.
  Waag graag een kans 🙂

  Groetjes Anneliese

  Beantwoorden
 46. Daniëlle
  Daniëlle zegt:

  Wat een leuke winactie! Mijn zusje is de grootste Harry Potter fan die ik maar ken, voor haar zou ik dus graag mee doen voor pakket nummer 4!

  Beantwoorden
 47. tamara roosen
  tamara roosen zegt:

  onwijs leuke actie. Ik heb de boeken vroeger gelezen, en nu zijn mijn kinderen helemaal in de ban van HP. Zou te gek zijn hun te mogen verrassen met alle boeken en een extra “knutselpakket”. Geen voorkeur

  Beantwoorden
 48. Rafael Schelhaas
  Rafael Schelhaas zegt:

  Van harte gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan je boekenblog 🙂 !! En wat een geweldige prijzen geef je weg 🙂 Ik doe graag mee voor 1 van de pakketten, kan niet kiezen vind ze allemaal geweldig! 🙂

  Beantwoorden
 49. Ron Pepermans
  Ron Pepermans zegt:

  Ik zou graag mee loten voor één van de pakketten.Ik heb géén voorkeur.
  Zo kan ik eindelijk alle boeken achter elkaar lezen in mijn eigen tempo.Even vrijaf neme van een alle beeldschermen.

  Beantwoorden
 50. Carina
  Carina zegt:

  Gefeliciteerd! Stille lezer hier! Ook wel eens leuk om te horen dat ik stiekem altijd mee gluur en doe natuurlijk graag mee met winactie met mijn harry potter obsessie! Dus geen voorkeur 🙂

  Beantwoorden
 51. Truusje Truffel Leest
  Truusje Truffel Leest zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je vijfjarige jubileum, Connie. Het is een prachtig aanbod van De Harmonie en je hebt er weer heel veel werk van gemaakt. Heel erg leuk gedaan!!!
  De HP-films heb ik samen met de kinderen verslonden en ik zou het fantastisch vinden om nu eens de gelegenheid te krijgen om eindelijk de boeken eens te lezen. Geen voorkeur voor een bepaald pakket. Ze zien er alle vijf super uit. 😍

  Beantwoorden
 52. Rita Hol
  Rita Hol zegt:

  Van Harte Gefeliciteerd met je 5 jarig bestaan,
  hoop dat je het nog lang zal doen,
  alle pakketen zijn leuk,
  in nummer 3 zit iets van Fantastic Beasts,
  daar ik daar nog niets van weet, lijkt dat mij erg leuk

  Beantwoorden
 53. Adriana de Ruiter
  Adriana de Ruiter zegt:

  Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd! Vijf jaar is echt een serieuze mijlpaal, daar mag je echt trots op zijn! Ik wens je nog heel veel heerlijke leesuren, goed bezocht te blogpost en nog zeker vijf jaar erbij! 🙂

  Ik doe dit keer heel graag mee aan de winactie, speciaal voor onze pleegzoon. Hij houdt niet zoveel van lezen, maar leest wel omdat het van ons moet… Nu heeft hij laatst HP 1 gelezen en heeft meteen deel 2 bij de bieb gereserveerd en ik ben zooo blij! Zal HP bij hem het leesvirus ontwaken?

  Ik zou het liefst gaan voor pakket 1 omdat hij gek is op opschrijfboeken, alleen daaraan durft hij het echte verhaal van vroeger te vertellen zegt hij altijd… Maar ook een van de andere pakketten zou ik dolgraag aan hem geven!

  Fijn weekend nog, ik ga denk ik maar duimen… 🙂

  Beantwoorden
 54. Anja
  Anja zegt:

  Gefeliciteerd!!!!!
  Wat super tof zeg!

  Zou dolgraag mee doen voor paketje 3 of 5.
  kan ik mijn oppaskids ze eindelijk voorlezen!

  Btw ik woon niet in NL, maar mag t adres van mijn ouders gebruiken

  Beantwoorden
 55. Johanna (theonlymrsjo)
  Johanna (theonlymrsjo) zegt:

  Connie, wat een geweldig begin van de feestmaand! En ik doe graag mee met deze winactie. De Harry Potter boeken heb ik al regelmatig herlezen, maar steeds vanuit e bibliotheek en dan is het soms heel frusterend als het volgende deel nog niet beschikbaar is 🙂 Dus het zou fantastisch zijn als het uiteindelijk hier in de boekenkast zou staan.
  Succes en veel plezier met de rest van de maand!

  Beantwoorden
 56. Sandy van der Kolk
  Sandy van der Kolk zegt:

  Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met het vijf-jarig bestaan van je leuke blog!! Heel graag ontvang ik een lootje voor zo’n tof Harry Potter pakket 🙂

  Beantwoorden
 57. Kitty Smulders
  Kitty Smulders zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je 5-jarig jubileum 😀 en wat een super gave weggeefactie zeg!!! Ik maak dan ook graag een kansje op 1 van die leuke pakketten. Heb geen voorkeur ze zijn alle 5 geweldig.

  Beantwoorden
 58. Conny Schelvis
  Conny Schelvis zegt:

  Van harte met je lustrum! Twintig jaar geleden schafte ik mijn eerste Potterboek aan, nooit met het idee dat ik ooit een dochter zou krijgen die de serie letterlijk stuk zou lezen.. Omdat ze helemaal versleten zijn van het vele lezen doe ik graag mee met deze actie. Omdat ze alles van Potter leuk vindt heb ik geen voorkeur voor goodies…

  Beantwoorden
 59. Nicole
  Nicole zegt:

  Proficiat met je 5 jarig bestaan. War heb je weer een leuke actie. Ik die graag mee en het maakt mij helemaal niets uit als ik win, welk pakket ikdan zou krijgen. Ga zo door met je geweldige blog.

  Beantwoorden
 60. Milou
  Milou zegt:

  Wauw! Heel erg tof. Ik kan niet kiezen tussen 1 en 3, dus laat die keuze volledig aan jou over. Geen idee of dat onhandig is voor jou, maar ik ben zo’n grote twijfelkont…
  Handig hè? Naja, ik kan er niet heel veel aan doen dat ze er zo leuk uitzien 😛

  Beantwoorden
 61. Dikkiedik
  Dikkiedik zegt:

  Gefeliciteerd Connie met het vijfjarig bestaan!
  Dat is een hele prestatie, daar mag je trots op zijn.
  Ik loot graag mee want Ik heb alle boeken van Harry Potter verslonden. Geen voorkeur voor een pakket, ze zien er allemaal schitterend uit.

  Beantwoorden
 62. Hasso Hofstede
  Hasso Hofstede zegt:

  Van harte gefeliciteerd!! En wat een leuke actie. Mocht ik in de prijzen vallen dan maakt het mij niet uit welk pakket ik ontvang, ze zijn alle vijf schitterend.

  Beantwoorden
 63. kempenaers anita
  kempenaers anita zegt:

  gefeliciteerd met je jarig bestaan en doe er nog vele jaren bij, doe graag mee voor mijn kleinzoon die graag leest en fan is van harry potter

  Beantwoorden
 64. Desiree Savelkouls
  Desiree Savelkouls zegt:

  Gefeliciteerd!
  Graag zou ik pakket 5 willen winnen. Ik heb de boeken al zeker 20 keer gelezen maar moet ze altijd thuis lenen omdat ik de set zelf niet heb. Ik ga nu duimen voor een eigen set!

  Beantwoorden
 65. Yonina
  Yonina zegt:

  Aangezien ik de boeken lang geleden alleen in het Engels heb gelezen en ik nu een dochter heb die op de “Harry Potter” leeftijd is. Zou ik heel graag een pakket met de boeken winnen. Mijn dochter kan niet kiezen tussen pakket 1,3 &5.

  Beantwoorden
 66. Desiree van Dam
  Desiree van Dam zegt:

  Gefeliciteerd!! Ik ben echt een Harry Potter dan van het eerste uur. Mijn eigen Harry Potter boeken zijn dan ook al helemaal stuk gelezen en ik zou zo ontzettend blij worden van deze set. Zodat ik ze zelf weer eens kan lezen maar ook zodat ik ze met mijn dochter kan lezen 😍

  Beantwoorden
 67. Desiree
  Desiree zegt:

  Gefeliciteerd!
  Graag wil ik mee doen voor set 5. Ik heb de boeken al zeker 20keer gelezen maar moet ze altijd thuis lenen omdat ik de set zelf niet heb. Ik ga nu duimen voor een eigen set!

  Beantwoorden
 68. Veronique
  Veronique zegt:

  Allereerst hartelijk gefeliciteerd met je 5 jarig bestaan. Hopelijk mogen er nog heel veel jaartjes volgen. Ik moet bekennen dat ik Harry Potter nog steeds niet gelezen heb. Dus eigenlijk wordt dat wel langzaam tijd. Ik doe dan ook graag mee.

  Beantwoorden
 69. Desiree Savelkouls
  Desiree Savelkouls zegt:

  Gefeliciteerd!
  Graag wil ik mee doen voor set 5. Ik heb de boeken al zeker 20keer gelezen maar moet ze altijd thuis lenen omdat ik de set zelf niet heb. Ik ga nu duimen voor een eigen set!

  Beantwoorden
 70. Kelly
  Kelly zegt:

  Ten eerste: gefeliciteerd! Ten tweede, wat super gaaf! Ik ben echt een die hard Harry Potter fan en zou echt blij zijn met ieder pakket, maar als ik móet kiezen dan ga ik voor pakket 1. Ik ga ontzettend hard duimen en voor de rest van de deelnemers veel succes!

  Beantwoorden
 71. Alexandra Winters - de Groen
  Alexandra Winters - de Groen zegt:

  Wauw!
  Allereerst Gefelicitaart met je 5-jarige jubileum.

  Uiteraard maak ook ik graag kans op 1 van de 5 super toffe, gave boeken + more pakketten van Harry Potter.

  Als ik alleen al kijk naar hoe je de dozen versiert en beplakt hebt, en dan ook nog die hele gave goodies.
  Wat zul je een lol hebben gehad om ze samen te stellen.

  Mijn man is geen lezer, ik wel 😊
  Maar de films van HP heeft hij verslonden, dus wie weet is de verleiding zo groot als alle boeken hier staan, dat ik hem toch op een gegeven moment verdiept lezend aan zal treffen.

  Beantwoorden
 72. Nynke
  Nynke zegt:

  Wat leuk voor mijn dochter! Wij lezen samen de Harry Potter-boeken. Als we allebei een boek uit hebben, kijken we de bijbehorende film. Vorig jaar gaf ze een Harry Potter-feestje en op ons wensenlijstje staat natuurlijk nog een bezoekje aan de studio’s in Engeland. Wij hebben geen voorkeur voor een pakket.

  Beantwoorden
 73. annick van goethem
  annick van goethem zegt:

  Ik doe heel graag mee met deze geweldige actie. Mijn dochter Fébe is gisteren 14 jaar geworden en zou voor haar een mooi laat verjaardagscadeau zijn. Wie weet…..

  Beantwoorden
 74. Joep Baggy
  Joep Baggy zegt:

  Gefeliciteerd! Het lijkt me heel gaaf om een pakket te mogen winnen. Als ik win, weet ik nog niet of ik het aan mijn nichtje geef als cadeau óf dat ik het toch stiekem zelf hou😁. Ik heb geen voorkeur…..ik vind ze allemaal mooi.

  Beantwoorden
 75. Lucie Drent
  Lucie Drent zegt:

  Ik moet zeggen dat ik je blogs altijd met belangstelling lees. Ik zou blij zijn met elkaar pakket omdat ik nog niets van HP gelezen heb. Sinds ik op ig zit begrijp ik dat dat een groot gemis is😊

  Beantwoorden
 76. Marjo
  Marjo zegt:

  Gefeliciteerd !
  Wat een leuke actie. Ik vind alle pakketten leuk. Zou leuk zijn om er eentje kado te kunnen doen asn de kinderen van een vriendin van mij. Succes met je actie !

  Beantwoorden
 77. Leonie Pouw
  Leonie Pouw zegt:

  Gefeliciteerd! Wat een leuke giveaway! Ik heb twee dochters die over een paar jaar enorm zullen gaan genieten van deze boeken! 😊 Want met een vader die fantasyboeken schrijft hoort het toch echt bij de opvoeding! 😁 Ik vind pakket nr 5 het leukste!

  Beantwoorden
 78. Will
  Will zegt:

  Allereerst van harte gefeliciteerd met het 5 jarig jubileum van je boekenblog.
  Fantastisch, iets winnen van Harry Potter, ik ben een groot fan.
  Als ik als cadeautje moet kiezen, dan graag voor pakket 3.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

  Beantwoorden
 79. Wilma van 't Hof
  Wilma van 't Hof zegt:

  Van HARTE gefeliciteerd met het 5 jarige bestaan van je boekenblog.
  Vind het geweldig aardig van je om dat te gaan vieren. En niet 1 dag, maar gewoon een hele maand. En wat heb je er al veel tijd in gestoken. Top van je.
  Op 1 september heb je gelijk al een super mooie winactie. Vooral voor Harry Potter-fans. Ik maak heel, heel, heel graag kans. Een voorkeur voor een pakket heb ik niet. Zou gewoon al heel bijzonder zijn als je 1 van de winnaars zal worden.
  Groetjes, Wilma.

  Beantwoorden
 80. Phoebe
  Phoebe zegt:

  Ohh wat leuk! Proficiat met het 5-jarige jubileum! Harry Potter staat al jaren op mijn leeslijstje! De films vind ik zo leuk, deze heb ik dan ook al allemaal een stuk of 5 keer gezien. Jammer genoeg ben ik (tot nu toe) nog nooit toegekomen aan de boeken. Natuurlijk zou ik zo’n pakket willen om mijn boekenkast mee aan te vullen. En dan heb ik eindelijk ook eens de mogelijkheid om de fameuze boeken te lezen! De pakketten zien er allemaal heel leuk uit!

  Beantwoorden
 81. Silvia Arntz
  Silvia Arntz zegt:

  Jeej! Eindelijk is het wachten over…van harte gefeliciteerd natuurlijk! Dat er nog maar vele jaren mogen volgen voor je blog! En wat een supertoffe actie om mee te beginnen. Ik loot heel graag mee. Mijn voorkeur gaat naar pakket 3.

  Beantwoorden
 82. Amanda de Leeuw van Weenen
  Amanda de Leeuw van Weenen zegt:

  Van harte gefeliciteerd Conny! Wat een mooie mijlpaal. 🎉 En wat een SUPER GAVE winactie! 😍 Enorm fan van HP, dus ik doe heel graag mee. Ik heb geen voorkeur, ik ben blij met alles. 😅 Ik ga nu heel hard duimen… 🙏

  Beantwoorden
 83. muls mireille
  muls mireille zegt:

  Super dikke proficiat met je 5jarig jubileum!!!! Alle pakketten zien er fantastisch uit dus moeilijk eentje te kiezen dus laat ik me verrassen mocht ik winnen, de zoon zaou met alles superblij zijn

  Beantwoorden
 84. Sabrina Wannet
  Sabrina Wannet zegt:

  oeh gaaf seg connie ik heb geen specifieke voorkeur want ja hp is gaaf. bij moeten kiezen zou het tussen 1 en 3 gaan
  nogmaals gefeliciteerd 😀

  Beantwoorden
 85. Anne
  Anne zegt:

  Wat gaaf!! Gefeliciteerd 🙂 Als grote fan kan ik deze toffe actie natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan. Zelf heb ik de complete serie al meerdere keren in de kast (EN en NL) en ook al vaak gelezen de afgelopen jaren. Als ik deze nieuwe paperbacks win maak ik daar mijn nichtjes heel blij mee! (in de hoop dat ze net zo’n fan zullen worden als ik)! Als ik moet kiezen gaat mijn voorkeur uit naar pakket 1 maar ze zijn allemaal prachtig!

  Beantwoorden
 86. Ina keijzer
  Ina keijzer zegt:

  Geweldig Connie.
  Harry Potter staat nog steeds op mijn lijstje. En ik weet dat je prachtige spulletjes knutseld.
  Alle pakketen likken me mooi, maar als ik moet kiezen ga ik voor pakket 1.

  Beantwoorden
 87. Nadine Kuiper
  Nadine Kuiper zegt:

  Wat gaaf Connie! Ik doe graag mee voor mijn dochter die eind september 7 jaar wordt. Ik wil heel graag met haar Harry Potter gaan lezen. Ik heb geen voorkeur voor een pakket. Wat heb je al iets geweldigs te verloten op dag 1 🙂 Fijne feestmaan Connie!

  Beantwoorden
 88. Evelien DV
  Evelien DV zegt:

  Superleuke actie! Ik ben een grote fan van Harry Potter en nu er binnenkort een kindje komt wil ik de prachtige verhalen ook in het Nederlands in huis natuurlijk 🙂 Ik heb geen voorkeur voor een bepaald pakket (ziet er allemaal super uit!) maar als ik echt moet kiezen mag het dan nummer 2 zijn. Verras me maar mocht ik winnen 🙂

  Beantwoorden
 89. Jellie
  Jellie zegt:

  Gefeliciteerd met jouw 5 jarig bestaan. Wat super zeg. En dan begin je met zo’n actie. Helemaal top
  Ze zijn alle 5 super maar ik kies voor 3.

  Beantwoorden
 90. Dagmar
  Dagmar zegt:

  Van harte gefeliciteerd met dit jubileum! Ik wil heel graag meedoen met de winactie! Echt super leuke dingen zitten erbij en al helemaal geweldig dat ze zelfgemaakt zijn, dat maakt het extra leuk en speciaal! Ik zou het liefst pakket 3 winnen, omdat daar allemaal hele leuke zelfgemaakte dingetjes bij zitten.

  Beantwoorden
 91. Ans Arts
  Ans Arts zegt:

  Hartelijk Gefeliciteerd!
  Wat een geweldige actie! Doe heel graag mee voor mijn kleindochter Amber van 10, ze is een echte fan van Harry Potter. Maakt niet uit voor welk pakket, ze zien er allemaal even mooi uit.

  Beantwoorden
 92. Anne
  Anne zegt:

  Wat gaaf!! Gefeliciteerd en als groot Harry Potter-fan kan ik zo’n kans natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan. Ik heb de serie zelf al meerdere keren compleet in de kast (EN en NL) en heb ze in de afgelopen jaren al talloze keren gelezen. Als ik een pakket met de nieuwe paperbacks zou winnen zou ik daar mijn nichtjes heel blij mee maken (in de hoop dat ze net zo’n fan worden als ik!). Mijn voorkeur gaat uit naar pakket 1 maar ze zijn allemaal prachtig!

  Beantwoorden
 93. Nine
  Nine zegt:

  Wauw, gefeliciteerd en wat ontzettend gaaf dat je 5 (!!) pakketten weggeeft <3
  Als Potterhead loopt het water hiervan mij in de mond… 😉
  Ze zien er allemaal fantastisch uit, dus heb eigenlijk geen voorkeur, maar als ik echt moet kiezen trekt pakket 1 mij het meest.
  Op nog vele boekenblog-jaren! 🙂

  Beantwoorden
 94. Eline
  Eline zegt:

  Wauw, wat een gave winactie! En wat veel tijd & moeite heb je erin gestoken. Met veel liefde gemaakt. Ik doe graag mee en ben blij met elk pakket. ❤️

  Beantwoorden
 95. Eefje Meesters
  Eefje Meesters zegt:

  Wow van harte gefeliciteerd met uw jubileum! Ik zou heel graag kans maken op een van deze pakketten! Voorkeur heb ik niet, ze zien er allemaal geweldig uit.

  Beantwoorden
 96. Nathalie van breugel
  Nathalie van breugel zegt:

  Allereerst gefeliciteerd met je 5 jarige jubileum. Ik doe graag mee en daarmee maak je niet alleen mij blij mee, maar ook mijn beste leesvriendin. We lenen vaak elkaars boeken uit en ze zou dit ook te gek vinden. Ik zal dan gaan voor pakket 5.

  Beantwoorden
 97. Nika
  Nika zegt:

  Als allereerste wil ik je feliciteren met je 5-jarig jubileum!! Als tweede wil ik je zeggen wat een leuke goodies heb je gemaakt!
  Ik doe graag mee, t lieft voor pakket 1.

  Beantwoorden
 98. Jeannet van de Graaf
  Jeannet van de Graaf zegt:

  Proficiat. Ik loot graag mee voor pakket 1. Ik heb genoten van de boeken en zou die ervaring graag met mijn dochter delen. Een mooi kado voor haar verjaardag 26 Sept. Heel veel succes aan iedereen

  Beantwoorden
 99. Brigitte van Duijn
  Brigitte van Duijn zegt:

  Gefeliciteerd!
  Wat een prachtige pakketten (waar weer een hoop aandacht aan besteed is) heb je gemaakt. Ik doe graag mee, want deze boeken staan hoog op het lijstje van mijn dochter en ze is nu oud genoeg om ze te gaan lezen. Een keuze voor een pakket is te lastig te maken. Ze lijken ons allemaal geweldig 😍

  Beantwoorden
 100. Jolanda
  Jolanda zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je jubileum! Wat een mooi succes! En wat een geweldige win actie ! Ik doe graag mee voor mijn buurjongen. Hij is een echte Harry potter fan, en voor zijn verjaardag krijgt hij zelfs een potter kamer! Het pakket maakt niet uit, ik zou hem er zo ie zo ontzettend mee kunnen verrassen!

  Beantwoorden
 101. Ingrid Simons
  Ingrid Simons zegt:

  Oh dit zou geweldig zijn voor mijn kleindochter Djeneah van 5 jaar, zij is nu al helemaal weg van de Harry Potter films dus de boeken zou ze ook fantastisch vinden. Mocht ik winnen verras ons dan maar met een pakket

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.