Nieuwsflits juli 2018Nieuws

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180626-0019

Zoals jullie wel gemerkt hebben op mijn Blog en Facebookpagina ben ik de laatste tijd, naast lezen ook veel aan het knutselen. Ik vind het leuk om hier het een en ander van te laten zien en dat past niet allemaal meer bij een boekenpagina.
Sinds kort heb ik hiervoor een nieuwe Facebookpagina Connie’s knutselhoek. Natuurlijk vind ik het leuk als je een kijkje neemt.

Op de Facebookpagina van Connie’s Boekenblog blijf ik de besprekingen zetten van creatieve boeken en plaats ik nog foto’s van dingen die ik maak voor bij de winacties. En op de nieuwe Facebookpagina ga ik ook veel ander hobby activiteiten plaatsen waar ik mee bezig ben. Ook Jeroen is graag creatief bezig en hiervan zal ik ook zo nu en dan foto’s plaatsen.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180626-0004Er liggen weer een aantal boeken klaar om te gaan lezen en recenseren.

  • De magiërs (Bovenwereld 2) – Scarlett Thomas
  • Descartes in Amsterdam – Hans Dooremalen
  • Historische verhalen – Korte verhalen uit de middeleeuwen – Paul Christiaan Smis
  • Creatieve Tekentechnieken – Julia Woning

 

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180626-0005Op dit moment ben ik aan het kleuren in: Kleuren op nummer 3 van John Woodcock en lees ik: Arkhaii van Hannes Wielant.

Tot 10 juli 2018 kun je nog mee doen met deze winactie.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180626-0019

 

Bobbie en Emma zijn naar de trimmer geweest en zien er weer prachtig uit.

Het vijfjarig bestaan van mijn blog in september komt steeds dichterbij en ik heb een aantal mooie winacties gepland. Van een aantal uitgevers mag ik iets verloten en er is volop geknutseld voor dit jubileum. Mijn schoonvader heeft het een en ander gemaakt, een vriendin heeft tasjes voor me genaaid, Jeroen is bezig met stenen en zelf ben ik ook al een tijdje bezig. Dit is erg leuk om te doen en zo kwam mijn passie voor knutselen weer helemaal naar boven.
Ik heb o.a. Goodybags, notitieboekjes, verpakkingsmateriaal, tasjes, Harry Potter goodies en kaarten gemaakt. Meer foto’s kun je vinden mijn Facebookpagina’s Connies Boekenblog en Connies Knutselhoek

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180626-0007

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180626-0009

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180626-0011

Het beloofde verslag over het dozen maken van mijn schoonvader staat ondertussen ook op mijn blog.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180626-0008

Boekentip
Jeroen heeft de Phobos trilogie van Victor Dixen gelezen en vond het erg goed.
In het kort de mening van Jeroen: meeslepend / serie die mooi geleidelijk informatie geeft en een verhaal opbouwt / De personages leer je echt kennen en worden goed neergezet / In het boek zit er een commercieel tintje aan de reis naar Mars en daar wordt op een interessante leuke manier op ingegaan / boeken (vooral deel 2 en 3) hebben iets waardoor je steeds verder wilt lezen.

Dit wil ik jullie graag laten zien, een tekening van ons buurjongetje als bedankje voor de knikker baan. Voor de bespreking van een bouwboek heeft Jeroen een knikkerbaan gebouwd die we daarna aan de buurkinderen gegeven hebben. Ze zijn er heel blij mee en ons buurjongetje maakte spontaan deze lieve tekening voor ons. Om te smelten toch .

Groetjes van Connie

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.