Winactie (afgelopen): Reddende engel – Katie FfordeWinactie

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180626-0002

Ook deze maand staat er weer een leuke winactie op mijn blog. Je kunt meedoen voor het boek Reddende engel van Katie Fforde en een boekenlegger.

Jenny Potter krijgt de opdracht om de financiële positie van een Schotse wolfabriek te onderzoeken. Daarvoor moet ze zelf naar Schotland toe. Haar vriend vindt het maar niks dat ze weggaat, maar toch pakt ze vol goede moed haar spullen.
Eenmaal ter plaatse blijkt de directeur van de fabriek de zaak in de steek gelaten te hebben. Het personeel vreest ontslag maar Jenny kan het niet over haar hart verkrijgen om de fabriek te sluiten en probeert met hun hulp een doorstart te maken.
En dan is er nog die oervervelende Ross Grant, die ze diep in haar hart wel heel aantrekkelijk vindt. Als haar vriend haar ineens achterna reist, is de chaos compleet.

Je kunt meedoen voor het boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 10 juli 2018 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

70 antwoorden
 1. Marjan
  Marjan zegt:

  In oktober gaan we naar vrienden in on favoriete Schotland. Hoe leuk zou het zijn om dit boek op locatie te lezen. Ik doe supergraag mee.

  Beantwoorden
 2. Jo’s Daughter
  Jo’s Daughter zegt:

  Vakantie zit er al tien jaar niet in, vandaar dat ik hoop dat ik een heerlijk nieuw leesboek win. Even alle zorgen opzij. En ontspannen genieten voor mij. Dat maakt me ontzettend vrolijk en blij.

  Beantwoorden
 3. Anja
  Anja zegt:

  Lijkt me een leuk boek, dus ik loot graag mee, Ik ben benieuwd hoe het afloopt met die oervervelende Ross Grant en haar haar vriend.

  Beantwoorden
 4. Mikky
  Mikky zegt:

  Ik word nu wel heel nieuwsgierig naar de afloop! Toch leuk dat je hier elke keer weer getriggered wordt om een boek te lezen. Ik waag eens een gokje en doe mee!

  Beantwoorden
 5. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Blijf dot jaar weer thuis tijdens mijn vakantie en verveel me dan altijd enorm. Droom ervan op het balkon te zitten met een heerlijk leesboek, kopje thee erbij en shortbread koekjes… Zou fantastisch zijn toch?!

  Beantwoorden
 6. Anneliese de Waal
  Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe graag mee voor het boek, zou heerlijk zijn om mee te nemen op vakantie.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

  Beantwoorden
   • Vivian
    Vivian zegt:

    Ben het met je eens dat de verhalenlijn bekend voor komt! Ook ik heb dit sterk. Het was een nederlandse film, maar ik weet niet meer wie er in speelde.. of… zat bracha van doesburgh er niet in???
    Maar goed, ga toch meedoen voor het boek, wil het graag lezen 🙂

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.