Nieuwsflits mei 2018Nieuws

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180506-0003

Mijn te lezen stapel is weer uitgebreid met een aantal recensieboeken waar ik heel benieuwd naar ben. De komende tijd ga ik onder andere deze boeken lezen:

 • Voor mij – Jojo Moyes
 • Wat Alice vergat – Liane Moriarty
 • De Biebbende 7 – Michael Reefs
 • Oscar Cook – Vera van Renterghem
 • Arkhaii – Hannes Wieland
 • De tweede vrouw – Gill Paul
 • Het kwaad in ons – Corine Hartman
 • De sekte Herrijst – Mariette Lindstein

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180506-0005Er komen nog flink wat recensies aan de komende tijd. Ik heb veel gelezen maar niet zo veel gerecenseerd. Recensie die jullie kunnen verwachten zijn onder andere:

 • Optimisten hebben de hele wereld van Charles Groenhuizen
 • Bloedwetten 1 van Sophia Drenth
 • Bespreking van het puzzelboekje Galgje
 • Bespreking van het kleurboek Vogels en bloemen van Nadja Wedin
 • De oversteek – Sonn Franken
 • Vlam en as – Francesca Haig

Op dit moment loopt er één winactie op mijn blog. Tot 18 mei kun je kans maken op het boek “Mam, vertel eens“ van Elma van Vliet.

In september, wanneer mijn blog vijf jaar bestaat, komen er ook een aantal leuke winacties. Zoals ik al in de vorige nieuwsbrief schreef zit daar ook iets met Harry Potter bij. Ik ben aan het knutselen geslagen in Harry Potter stijl en dat is ontzettend leuk om te doen.

Ook ben ik voor september met wat andere knutselprojecten bezig.
Deze maand ben ik aan de slag gegaan met oude dozen die ik gespaard had en restjes verf. Ik heb een heleboel kleine potjes verf staan met nog maar net een beetje verf erin. Zonde om weg te gooien maar eigenlijk nooit genoeg om echt iets mee te schilderen. Dus kreeg ik het idee om de oude verpakkingsdozen (die ik wil gebruiken om de prijzen van de winacties op te sturen) op te vrolijken. Per doos heb ik gewoon meerdere restjes gebruikt en het ziet er gezellig uit. Omdat ik de smaak van het knutselen goed te pakken heb ga ik waarschijnlijk nog wat dozen schilderen en een paar dozen nog wat versieren.
En ik heb plannen om nog iets te maken om te verloten in september. Ik hou jullie op de hoogte.

 

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180505-0017

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180505-0018

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180505-0019

Connie’s Boekenblog heeft nu ook een privacystatement dat je onder aan mijn blog kunt vinden. De komende tijd wil ik het “over mij“ stukje en mijn profielfoto aangaan passen, want beide zijn wat gedateerd. Gelukkig heb ik een goede fotograaf in huis voor een nieuwe foto.

 

Onze notarishonden zijn helaas wat aan het kwakkelen, Bobbie heeft last van haar rug en Emma heeft blaasontsteking. Hopelijk knappen ze snel op want hier word ik niet echt vrolijk van.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180506-0007

Het Bambook waar ik pas een bespreking over schreef gebruik ik nu voor mijn “To do“ lijstjes en vooral voor alles waar ik anders losse papiertjes voor gebruikte. Ik heb voor in mijn tas een kleine Bambook gekocht en gebruik dat voor o.a. boodschappen lijstjes (zonder vergeet ik meestal wel iets). Dat vind ik toch prettiger werken dan op mijn telefoon, die ik vaak vergeet mee te nemen of niet opgeladen heb.

 

Voor alle aantekeningen, mooie quotes, interviews en andere zaken die ik wil bewaren blijf ik mooie notitieboekjes ideaal vinden. Het zijn herinneringen die je bewaard en dan is toch een mooie cover (net als bij een boek) erg leuk.

 

Groetjes van Connie

5 antwoorden
 1. Elly
  Elly zegt:

  De sekte had ik al gelezen, dus ik ben wel benieuwd naar het vervolg.
  En de geheime vrouw heb ik gelezen van Gill Paul, samen met mijn lief…. dus de opvolger maakt me zeker nieuwsgierig.
  Succes met lezen en beterschap voor de hondjes!!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.