Winactie (afgelopen): Bambook Ladies Limited EditionWinactie

Maak kans op een Limited Ladies Bambook A5, een notitie boekje zoals je gewend bent, gecombineerd met de voordelen van een whiteboard.
Je maakt aantekeningen met een speciale pen, en met de achterkant van de pen of een nat doekje haal je die gemakkelijk weer weg.
Met de speciale app kun je je aantekeningen opslaan en in mappen zetten.
Ik schreef er eerder al een uitgebreid verslag van dat je hier kunt vinden.

Wie niet wil wachten kan met de speciale Connie’s Boekenblog kortingscode zelf een Bambook bestellen.

Lees hier meer over Bambook en de kortingscode.

Je kunt meedoen voor het Bambook door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 2 mei 2018 kun je reageren om kans te maken op het Bambook.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

48 antwoorden
 1. Clara
  Clara zegt:

  Ik heb bambook cadeau gegeven aan mijn schatje die het heel graag en veelvuldig gebruikt. Maar toen hadden ze nog niet zo’n mooi design exemplaar. Dus nu waag ik een gokje voor mezelf.

  Beantwoorden
 2. Nanda
  Nanda zegt:

  Wat een gafe winactie. Graag waag ik een gok om het prachtige Bambook Limited Ladies A5 te winnen. Met een bijpassende pen. Ben nog van het pen en papier. Regelmatig komen er leuke ideeen bij me op en dan is het handig om ze gelijk te kunnen opschrijven.✏️📖 Zodat ik ze niet kan vergeten.
  Wens iedereen heel veel succes. 🍀

  Beantwoorden
 3. Nicole Provoost
  Nicole Provoost zegt:

  Ik heb met kerst een bambook kaart gekregen en die ligt te wachten tot volgende kerst want daar kan ik weer iemand mee blij maken. De kaart heb ik als juf ook aan mijn groep 5 laten zien. Die waren allemaal reuze enthousiast. Ouders kwamen ook vragen welke kaart of ik had laten zien en een lesje rond gegeven had. Het te winnen bambook lijkt mij nog inspirerender. De link met de app spreekt de jeugd vast aan….zo jong bewust bezig. Nu duimen.

  Beantwoorden
 4. Will
  Will zegt:

  Ben heel erg benieuwd naar dit Bambook Ladies Limited Edition.
  En loot heel graag mee.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje.

  Beantwoorden
 5. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Wat een prachtig ding is de Bambook! Het perfecte kadootje voor mijn lieve zus. Ze houdt erg van schrijven en notities maken. Dus daar zal ze zeker weten heel gelukkig mee zijn. Mijn zus zit momenteel ziek thuis, veel pijn & kan wel wat leuke afleiding gebruiken. Zou geweldig zijn haar blij te kunnen maken, dat maskt mij ook super happy 😀

  Beantwoorden
 6. Jo’s Daughter
  Jo’s Daughter zegt:

  Ben zo ontzettend benieuw naar dit bijzondere boekje van Bamboo !! Vandaar dat ik rijmend mijn best doe. Maak vaak aantekeningen maar kruis ook veel door. Dan word je notitie boekje wel wat slordig hoor 🙁 Dus dit lijkt me ideaal & ook goed voor de aarde. Iets waaraan ik hecht veel waarde. Hoop ermee aan de slag te kunnen gaan. Verantwoord en verrassend, wat zal er allemaal in komen te staan?… Dat was het wel zo’n beetje ik heb mijn fingers crossed. Hoop dat je lieve hondje mijn naam uit het schaaltje tost 😀

  Beantwoorden
 7. Ineke
  Ineke zegt:

  Thuis gebruik ik sinds kort een relatief groot whiteboardboek en ik ben er heel tevreden over. Deze leuke en compacte limited edition zou ik graag winnen voor onderweg.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.