Winactie (afgelopen): Syndroom – J. SharpeWinactie

9789463081016

Syndroom van J. Sharpe is genomineerd voor de Harland Awards en ter ere daarvan mag ik van uitgeverij Zilverspoor het boek verloten.

Harland Awards

Korte inhoud

HIJ IS OVERAL…
Hoe vind je iemand die volgens anderen niet bestaat?
Na een ongeluk ligt Peters moeder in een coma en is zijn vader niet meer de man die hij vroeger was. Hierdoor is Peter genoodzaakt te stoppen met school, te gaan werken en de verzorging van zijn zusje op zich te nemen. Als hij haar op een dag ophaalt uit school en ze naar een winkelcentrum rijden, gebeurt het ondenkbare. Ze worden achtervolgd. En de achtervolger is niet van deze wereld…
Als ze even later een kledingwinkel binnenstappen, overtuigt Peter zichzelf ervan dat de achtervolging een hallucinatie was. Maar als zijn zusje het pashokje in verdwijnt en er niet meer uitkomt, wordt hem al snel duidelijk dat er iets vreselijk mis is. Zeker als niemand zich haar nog kan herinneren. Zelfs zijn vader beweert geen dochter te hebben. Het is alsof ze nooit heeft bestaan…

Je kunt meedoen voor het boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 13 april 2018 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

93 antwoorden
 1. Saskia
  Saskia zegt:

  Wauw gewéldig, dit boek staat al een tijdje hélemaal bovenaan mijn wishlist!!! 😍 Onwijs bedankt voor de Gave Kans Connie, wat geeft jij toch weer Prachtige boeken weg! Ik ga heel hard duimen! 😉🤞💕📗🐛🍀

  Beantwoorden
 2. Marcia
  Marcia zegt:

  Dit boek lijkt me zo spannend dat ik ondanks mijn veel te grote stapel ongelezen boeken, graag een kansje maak! Ik heb nog niest gelezen van J. Sharpe, maar ben erg nieuwsgierig naar zijn werk 🙂

  Beantwoorden
 3. Sabrina
  Sabrina zegt:

  Wat een mooie winactie, ik loot graag mee voor het boek Syndroom! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie) en heb daar op je bericht gereageerd, het geliked en gedeeld.

  Beantwoorden
 4. Monique
  Monique zegt:

  Wat een mooie actie weer zeg. Top.
  Ik doe heel graag mee. Heb net meedogenloos uit van Sharpe en Skaye. Nog nooit iets van Sharpe zelf gelezen. Dit zou een pracht kans zijn.
  Nu maar hopen en duimen dat ik eens mag winnen.

  Beantwoorden
 5. Saskia Jacobs-Labree
  Saskia Jacobs-Labree zegt:

  Ik doe graag mee. Het is het enige van de vijf genomineerden dat nog niet bij mij in huis staat. Het verhaal lijkt me heel spannend. Natuurlijk ga ik naar de uitreiking van de Awards!

  Beantwoorden
 6. Will
  Will zegt:

  Wow, wat een griezelig spannend verhaal.
  Hier houd ik van.
  Dit boek wil ik graag lezen.
  Het lijkt mij, dat ik het in één adem uit zal lezen.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

  Beantwoorden
 7. Shirley Pellikaan
  Shirley Pellikaan zegt:

  Hoe krijg je het toch steeds weer voor elkaar om zo leuke boeken te vinden om te verloten. Ik doe graag mee, ik las onlangsook het boek van Sharpe en Skaye samen , zo goed, dat ik ook wel een boek van Sharpe alleen wil lezen. Stop mij maar ik de pot !

  Beantwoorden
 8. Veronique
  Veronique zegt:

  Na het boek Meedogenloos van Sharpe en Skaye samen ben ik nu wel erg benieuwd naar een boek geschreven door Sharpe. Dus ik doe graag mee en ga duimen dat ik de gelukkige winnaar mag worden. 😂

  Beantwoorden
 9. Heidi de Jonge
  Heidi de Jonge zegt:

  Nadat ik Meedogenloos heb gelezen ben ik eigenlijk wel erg nieuwsgierig naar de boeken van J. Sharpe. Doe dus heel graag mee.

  Beantwoorden
 10. Dini van Heumen
  Dini van Heumen zegt:

  Ik loot graag mee. Na meedogenloos nu ook nieuwsgierig naar de boeken van Joris geworden en Syndroom staat al een tijdje op mijn lijstje.

  Beantwoorden
 11. Jellie
  Jellie zegt:

  Het zal je maar gebeuren. Heb ook een zusje en als zij verdwijnt en niemand weet dat ze ooit heeft bestaan. Lijkt mij dat heel bizar

  Beantwoorden
 12. Pam
  Pam zegt:

  Zou graag een kansje wagen voor dit boek. Het is totaal iets anders dan wat ik normaal lees…maar lijkt mij een heel spannend boek.

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Syndroom – J. Sharp – loopt tot en met 13 april 2018 […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.