Winactie (afgelopen): Bloed – Kim ten TusscherWinactie

9789463080835

Van uitgeverij Zilverspoor mag ik het boek Bloed, Vertellingen van de ondergang 1 van Kim ten Tusscher verloten. Ter ere van het feit dat Bloed genomineerd is voor de Harland Awards.

In 2016 had ik een interview met Kim ten Tusscher waarin ze onder andere vertelt over dit boek. Het interview kun je hier lezen.

Harland Awards

Achterflap

Kim ten Tusscher vergaarde veel fans met de Lilith trilogie en Jager & Prooi. Deze verhalen onderscheiden zich doordat haar personages niet duidelijk “goed“ of “slecht“ zijn. Haar boeken hebben naast vaart en spanning ook diepgang en gevoel.

Bloed is het eerste deel van een op zichzelf staande serie die verder gaat waar de Lilith trilogie stopte.

Iedereen dacht dat het moment dat Lilith het profeetschap aanvaardde het einde betekende van Merzia. Haar aanwezigheid bracht echter vrede en stabiliteit naar het koninkrijk. Daaraan komt een einde als de erfgenaam van de troon terugkeert. De jonge, maar haatdragende Rayender wil wraak om wat zijn vader en het rijk tien jaar eerder is aangedaan. Wanhopig probeert Lilith en nieuwe oorlog tegen te houden.

Ook de plannen van Kiril worden ruw verstoord door de terugkeer van de koning. Zelfingenomen als hij is, ziet hij zichzelf als de man die Merzia naar een hoger plan kan gillen. In plaats van zijn greep op de macht te versterken, moet Kiril echter zijn zwaard weer oppakken en in dienst van de meedogenloze Rayender strijden voor het behoud van zijn eigen idealen.

Ver van dit grimmige strijdtoneel in de woestijn Cornuagh, woont Nighram samen met haar ouders. De enige schaduw op haar eenvoudige leven is de hoon van haar leeftijdsgenootjes. Dan duiken ook hier de strijders van de goden op ….

Je kunt meedoen voor het boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 13 april 2018 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

40 antwoorden
  1. Sabrina
    Sabrina zegt:

    Ik maak graag kans op het boek Bloed! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie) en heb daar op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.