Winactie (afgelopen): Schaduwkoningin – Garvin PouwWinactie

9789492115515

Schaduwkoningin van Garvin Pouw is genomineerd voor de Harland Awards en ter ere daarvan mag ik van uitgever Godijn Publishing het boek verloten op mijn blog.

Harland Awards

Tekst op de achterflap
In de Valta, een enorm sprookjeswoud waar lang geleden een duistere macht is binnengevallen, proberen de riviernimfen Nîve en Nakisa wanhopig iets te maken van hun bedreigde bestaan. Wanneer het noodlot hun thuisdorp treft, lijkt de vergiftiging die de Valta teistert ook hen te raken. De duistere veldheer Isinger stuurt zijn beul Fellkra, een donkere nimf, op hen af. Nîve krijgt tijdens een schermutseling Fellkra’s zwaard in handen, waardoor het lot een vreemde wending neemt. Heeft Nîve het zwaard gestolen of is het Fellkra die ervoor zorgt dat haar zwaard bij Nîve in handen valt?
De dans van de drie nimfen om het zwaard staat centraal in hun tocht richting de ”Licht-Val”, de enige nog staande vesting van de nimfen. Dat is de laatste plek waar misschien nog hulp te vinden is voor het redden van hun wereld. Of ligt die hoop in handen van Nîve?

Schaduwkoningin‘ is een high fantasy roman vol fantastische landschappen en betoverende wezens. Een groots avontuur alsmede een psychologische thriller, bedoeld om de lezer mee te slepen naar een spannende, exotische wereld voorbij hun wildste dromen…

Je kunt meedoen voor het boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 4 april 2018 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

Tags:

53 antwoorden
 1. Saskia
  Saskia zegt:

  Dit lijkt me een Fantastisch Mooi Boek! Ik maak Dolgraag een Kansje om mezelf te kunnen verliezen in deze Prachtige, Nieuwe Wereld! Ik heb nog te weinig Fantasy boeken gelezen, terwijl ik dat toch een Ontzettend Gaaf genre vind! Hopelijk komt hier verandering in, Super Bedankt voor deze Lieve Kans weer Connie! 😀

  Beantwoorden
 2. Hasso Hofstede
  Hasso Hofstede zegt:

  Ik doe graag met deze mooie actie mee, de omslag van dit boek is al geweldig. Ik ben daarom ook zeer benieuwd naar het verhaal.

  Beantwoorden
 3. Monica Verschoor
  Monica Verschoor zegt:

  Zo dan! Alleen al voor de “cover” zou je mee willen doen. Wat is ie prachtig! Uiteraard zou ik graag mee willen loten.

  Beantwoorden
 4. Elvira van der Heijden
  Elvira van der Heijden zegt:

  Hier doe ik heel graag mee! Ik hou van fantasy en toen ik de cover van het boek zag dacht ik ook meteen, die moet ik hebben! <3 *fingers crossed*

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.