Winactie (afgelopen): Stof en Schitteringen – Kelly van der LaanWinactie

9789490767570

Gisteren stond er een uitgebreid interview met Kelly van der Laan op mijn blog waarin ze van alles vertelde over De Lentagon trilogie.
Voor wie er na het lezen van het interview nieuwsgierig is geworden naar de boeken mag ik van Kelly van der laan het eerste deel van de serie verloten.
Maar ook als je het interview niet gelezen hebt maar gewoon kans wil maken op een goed boek kun je natuurlijk mee doen om Stof & Schitteringen te winnen.

Tekst op de achterflap van Stof & Schitteringen
De Lentagon: De ultieme fusie tussen wetenschap en magie. Een magische energieversterker, die voorspoed en welvaart had moeten brengen, maar in plaats daarvan een deel van de hoofdstad van Parsia in de as legde.
Omdat iedereen zich ervan bewust is dat dit wonder van technologie in de verkeerde handen een gruwelijk wapen kan zijn, wordt de Lentagon achter slot en grendel opgeborgen. Dan gebeurt het ondenkbare en wordt de Lentagon door een stel terroristen gestolen.

Joy Harting, die zelf niet bijster magisch getalenteerd is, houdt zich niet zo bezig met de politiek rond de Lentagon. Dat verandert, als ze op de snelweg naar Menton haar duim opsteekt voor een lift. Vanaf dat moment wordt ze meegesleurd in een wilde klopjacht, met als inzet het krachtigste massavernietigingswapen dat ooit bestaan heeft ……

Je kunt meedoen voor het boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 20 maart 2018 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

47 antwoorden
  1. Saskia Jacobs-Labree
    Saskia Jacobs-Labree zegt:

    IK heb de Lentagon gisteren zien liggen, in een van de in aanbouw zijnde wijken in mijn woonplaats Lent ( zou het toevallig zijn?) . Vandaag was het weer verdwenen.Joy heb ik niet gezien. Ik hoop dat ze nog leeft.
    Ik wil dus graag het boek lezen om erachter te komen of ze nog leeft en of het gevaar geweken is.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.