Winactie (afgelopen): KleurpakketjeWinactie

Maak kans op een kleurpakketje met daarin

 • Gekleurde pennen
 • Een setje kleurkaarten
 • Een kleurpuzzel voor volwassenen

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20180121-0006

Je kunt meedoen voor het kleurpakketje door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 9 maart 2018 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

45 antwoorden
 1. Adriana de Ruiter
  Adriana de Ruiter zegt:

  Mag ik ook meedoen voor mijn oma? In dat geval doe ik graag mee voor mijn oude omaatje! Na het overlijden van mijn opa, kon ze haar draai vaak niet vinden… Sinds afgelopen lente heeft ze kleuren voor volwassenen uitgevonden en ze geniet er met volle teugen van! Toen zij kind was, waren er geen kleurboeken, stiften en al die prachtige kleurtjes. Ik geniet ervan om haar te zien genieten, dus ik doe voor haar, gráág mee! 😀

  Beantwoorden
 2. Nanda
  Nanda zegt:

  Het is inderdaad een kleurrijke pakket. Gezellig kleuren aan de keukentafel. In plaats van naar een scherm te kijken. Eens kijken hoe creatief we nog kunnen zijn. Zo ben je fijn met je gezin bezig en je kunt over bepaalde onderwerpen hebben. Wie weet schuilt er een nieuwe van Gogh of van Rijn uit.
  Succes allemaal.

  Beantwoorden
 3. Milou van Mulken
  Milou van Mulken zegt:

  Dit is het perfecte voorbeeld dat kleuren voor alle leeftijden is en niet alleen meer voor kinderen. Bij de volgende vriendinnen avond ga ik deze kleurkaarten en puzzel gewoon meenemen als mijn vriendinnen met de wijn en romantische films klaar zitten. Ik ga ze laten zien dat een vriendinnen avond ook anders kan! En het lijkt me een hele sociale en ontspannende activiteit waar je je hersenen echt mee ontspant. Ik hebt er zin in!

  Beantwoorden
 4. Will
  Will zegt:

  Graag doe ik mee om deze winter lekker bezig te zijn.
  Is zo’n heerlijke hobby !!
  Ik heb geloved en geliked op Bloglovin en waag graag een kansje.

  Beantwoorden
 5. Patricia Bouthisma
  Patricia Bouthisma zegt:

  Wow, leuke prijs. Ik maak graag kans voor mijn vrouw. Ze is mantelzorgster van mij en onze twee zoontjes. Kleuren is haar momentje ontspanning, een momentje voor haar zelf. Ze zou hier erg blij mee zijn.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.