Winactie (afgelopen): Het meesterwerk – Geir TangenWinactie

9789044351200

Van uitgeverij The House of Books mag ik twee exemplaren verloten van de deze maand verschenen thriller Het meesterwerk van Geir Tangen.
Het boek heb ik in twee dagen uitgelezen, de eerste dag las ik tot half twee ’s nachts en de volgende dag heb ik slechts het minimum gedaan wat nodig was in huis. Want dit boek moest uit.
Mijn 4,5 sterren recensie kun je hier vinden.

Het meesterwerk is het eerste deel van een serie van drie boeken en is een ode aan de Scandinavische Thriller. In het verhaal zitten subtiele hints verstopt over Scandinavische thrillers, waarbij het voor het volgen van het verhaal niets uit maakt of je deze door hebt of niet. Maar voor de fans is dit zeker een toevoeging.

Ik ben erg enthousiast over het boek en heb het met veel plezier gelezen.

Inhoud
Journalist Viljar Ravn Gudmundsson ontvangt een mail van iemand die aankondigt als scherprechter het leven van een vrouw op zal eisen. Als de vrouw de volgende dag vermoord wordt aangetroffen, realiseert Viljar zich dat het bloedserieus was. Zeker als hij na door de politie ondervraagd te zijn weer een aankondiging ontvangt. Inspecteur Lotte Skeisvoll moet op jacht naar een achteloze seriemoordenaar die eropuit lijkt de politie te willen tergen. Maar is hij wel zo achteloos?

Je kunt meedoen voor een van de boeken door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 12 februari 2018 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

88 antwoorden
 1. Pascale Borremans
  Pascale Borremans zegt:

  Ooh ja ik doe heel graag mee!
  Ik hou ontzettend van Scandinavische thrillers en als ik de inhoud lees zeg ik…. Super 😁👍
  Dus ik ben echt benieuwd 😉

  Beantwoorden
 2. Saskia
  Saskia zegt:

  Oehhh jouw recensie zegt hélemaal genoeg! Ik ben Razend Nieuwsgierig naar deze Spannende Thriller en maak graag een Kansje om Heerlijk te worden opgeslokt door dit Geweldige Boek! Super Bedankt voor de Gave Kans Connie.

  Beantwoorden
 3. Janneke Boon
  Janneke Boon zegt:

  Je toffe recensie heeft mij wel heeeel nieuwsgierig gemaakt. Ben mega scandi-thriller fan en maak dan ook graag kans op Het meesterwerk. Volg via Facebook en Bloglovin’

  Beantwoorden
 4. John Bottenheft
  John Bottenheft zegt:

  Ik ben nu echt wel benieuwd naar dit boek. Iedereen is er erg positief over dus lijkt het mij heerlijk om dit te winnen en fijn om te gaan lezen. Nu maar duimen.!!!!!!!

  Beantwoorden
 5. Tanneke
  Tanneke zegt:

  Heel graag maak ik kans op dit boek. Een nachtje wat minder slapen voor een goed boek? Geen probleem. Je recensie heeft mij in ieder geval heel nieuwsgierig gemaakt naar dit eerste deel. En wat betreft die subtiele hints……heel benieuwd of ik die er ook uit kan halen.

  Beantwoorden
 6. Erna Eikhoudt
  Erna Eikhoudt zegt:

  Al die vier en vijf sterren recensies….zou deze hype nu eens echt geen loze belofte zijn? Daar kan ik alleen achter komen als ik het boek mag lezen

  Beantwoorden
 7. Karen
  Karen zegt:

  Wat zou ik die graag lezen. Heb de scandinavische thrillers kort geleden ontdenkt. En ben daar zooo blij mee. Wat een genot.Dus graag doe ik mee

  Beantwoorden
 8. Marja Legius
  Marja Legius zegt:

  Ik zorg ervoor dat mijn huis gepoetst is de was aan de kant de boodschappen gedaan zodat ik rustig dit boek lezen kan gaan 🙂 Ik loot dan ook graag mee.

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Het meesterwerk van Geir Tangen: loopt tot en met 12 februari. Mijn recensie van dit prachtige boek kun je hier lezen. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.