Winactie (afgelopen): Feelgood boekenpakketWinactie

Logo Connie's Boekenblog

Vorig jaar was ik met Jeroen naar het Best of Romance lezersevent van uitgeverij de Boekerij. Aan het einde van dit leuke event was er een boekenmarkt waar we boeken konden kopen voor een habbekrats.
Ik heb toen een flinke stapel gekocht en heb er al een aantal mensen blij mee gemaakt. Een deel van de gekochte stapel heb ik weg gelegd om te verloten op mijn blog.

Vandaag is het zover en kun je mee doen aan de winactie van een mooi Feelgood boekenpakket met daarin:

 • Vrij Spel van Katie Fjorde
 • Nachtmuziek van Nora Roberts
 • De vergeten brief van Kate morton

Om een idee te geven waar de boeken over gaan zet ik hier de tekst die op de achterflap van de boeken staat.

De vergeten brief
Edie Burchill en haar moeder hebben nooit een goede band gehad, maar wanneer er een verloren gewaande brief wordt bezorgd met Millderhurst Castle, Kent als retouradres, begint Edie te vermoeden dat haar moeder achter haar emotionele afstandelijkheid een oud geheim verbergt.

Edie weet dat haar moeder als vijftienjarig meisje tijdens de oorlog werd geëvacueerd uit Londen, zoals zoveel londense kinderen. Ze heeft toen in Millderhurst Castle gewoond, bij de familie Blythe: de mysterieuze Juniper, haar tweeling zussen en kinderboekenauteur Raymond, hun vader.

Edie besluit de excentrieke gezusters Blythe te gaan opzoeken. De drie oude dames wonen nog steeds samen in het inmiddels verwaarloosde kasteel, de tweeling zorgt voor Juniper, die gek is geworden nadat haar verloofde haar in 1941 verliet. Stap voor stap ontwart Edie de kluwen van haar moeders verleden.
Maar er wacht haar ook een schokkende ontdekking ……

Nachtmuziek
De knappe, jonge en talentvolle violiste Caroline Waverly komt naar het Amerikaanse stadje Innocence om de nalatenschap van haar grootmoeder te regelen. Zij besluit er de zomer door te brengen, vooral omdat ze even tot zich zelf wil komen nadat de onstuimige relatie met haar vriend is beëindigd.

Haar vakantie in Innocense wordt echter al snel verstoord door een gebeurtenis die haar bijzonder aangrijpt …. en daar zal het niet bij blijven. Bovendien raakt Caroline in de ban van de aantrekkelijke maar raadselachtige Tucker Longstreet. Hun aarzelende relatie groeit uit tot een vurige verhouding maar een reeks dramatische gebeurtenissen stelt hun liefde vervolgens danig op de proef.

Vrij spel
Drie jaar geleden liet Bella Castle haar leven in de grote stad achter zich toen haar hart werd gebroken door Dominic Thane, op wie ze smoorverliefd was maar die ze niet kon krijgen. Inmiddels woont ze bij haar lieve peettante Alice op het platteland en heeft ze haar zaakjes prima voor elkaar.

Bella is dol op haar nieuwe huis, op haar nieuwe baan als makelaar en op haar vriend Nevil, die haar net een huwelijksaanzoek heeft gedaan. Nevil lijkt alleen wat afwezig de laatste tijd en wil maar niet vertellen wat er precies aan de hand is. Dan loopt ze Dominic onverwacht weer tegen het lijf. Bella zal voor eens en voor altijd moeten besluiten waar – en bij wie – ze nu eigenlijk thuis hoort.

Je kunt meedoen voor het boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook paginaenpakket van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 2 februari 2018 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

124 antwoorden
 1. Tanneke Burggraaff
  Tanneke Burggraaff zegt:

  Wat een hoop liefhebbers voor dit pakket Connie. Daar sluit ik mij graag bij aan. Lekkere ontspanningslectuur. Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 2. Janneke Boon
  Janneke Boon zegt:

  Vrij Spel van Katie Fjorde is geknipt voor mijn nichtje Julia, zij is in februari jarig en dol op lezen. De vergeten brief of Nachtmuziek zou ik graag cadeau willen doen aan mijn zus die daarna jarig is. Lijkt me leuk om ze te verrassen met deze mooie Feelgood boeken.

  Beantwoorden
 3. Antoinette
  Antoinette zegt:

  Ik begin steeds sneller naar een roman te pakken. Voorheen las ik voornamelijk alleen literaire thrillers.
  Een mooi actie om nog meer romans te gaan lezen 😀.

  Beantwoorden
 4. Corry de vos
  Corry de vos zegt:

  Kijk hier krijg ik nou een
  Echt zomergevoel van
  Geluk zit in een klein hoekje maar je weet maar nooit zou leuk zijn

  GOOI míj maar in de hoge hoed dan komt het met die mooie prijs wel goed

  Beantwoorden
 5. Anita
  Anita zegt:

  Heerlijk, even weg uit de realiteit waarin ik met een chronisch progressieve ziekte moet dealen. Lekker om dan met een feelgood roman in een andere wereld te zijn 😍

  Beantwoorden
 6. Charlotte
  Charlotte zegt:

  Wat lijken me dit mooie boeken! Lig thuis met de griep & zou graag even wegdromen van alle narigheid en gesnotter met een prachtige roman.

  Beantwoorden
 7. Maureen
  Maureen zegt:

  WAAAHH!

  Dit lijkt me echt HEER-LIJK om te winnen!
  Lekker wegkruipen met deze mooie boeken.

  Kan hier ZÓ van genieten…

  Duimen maar..!

  Lieve groetjes,

  Maureen

  Beantwoorden
 8. Jo’s Daughter
  Jo’s Daughter zegt:

  Wat een fijne boeken!! Zou er graag een lekker plekje op de bank mee zoeken. En heerlijk even verdwalen, in de romantische verhalen. Van deze schrijfsters die ik nog niet zo goed ken, hoop dat ik de gelukkige ben!

  Beantwoorden
 9. Jacqueline
  Jacqueline zegt:

  Oh wat zou ik graag meedoen. Om te ontspannen samen met mijn dochter die er op dit moment helemaal doorheen zit… samen tot rust komen

  Beantwoorden
 10. Inge van den Berg
  Inge van den Berg zegt:

  Drie mooie boeken die mijn aandacht hebben. Nora Robert’s sowieso maar ook De Vergeten Brief van Kate Morton. Ik ben benieuwd naar alle drie en doe daarom ook graag mee.

  Beantwoorden
 11. Laurens
  Laurens zegt:

  Ik ben zelf niet echt van de feelgood verhalen, maar daarin tegen mijn vriendin en moeder wel! En aangezien iets geven vaak nog leuker is als iets krijgen doe ik mee voor hun!!

  Beantwoorden
 12. Van Dijk
  Van Dijk zegt:

  Doe heel graag mee. Zit thuis door multi redenen en moet ontspannen en leuke dingen doen. Erg moeilijk als verder iedereen werkt. Lijken me boeken waar je van kunt ontspannen. Romances en intriges waar je beter mee bezig kunt zijn dan piekeren. X

  Beantwoorden
 13. Brigitte van Duijn
  Brigitte van Duijn zegt:

  Ik loot graag mee voor het Feelgood boekenpakket! De laatste tijd lees ik vooral thrillers, maar zou het leuk vinden weer eens iets anders te lezen.

  Beantwoorden
 14. Fenny
  Fenny zegt:

  Wat ik hier lees smaakt naar veel meer 😍. Dus…. JA ik doe graag mee aan deze winactie. Feelgood komt altijd goed uit. 🍀🍀🍀🍀

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.