Winactie Boekenpakket (afgelopen)Winactie

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20171203-0001

Als laatste winactie van dit jaar mag ik van ECI twee prachtige boeken pakketten weg geven.
Met 3 totaal verschillende boeken die met elkaar gemeen hebben dat echt aanraders zijn.

Alleen op de wereld

9789025761844

Mijn recensie kun je hier lezen

Je kunt meedoen voor één van de twee boekpakketten door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 11 december 2017 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

117 antwoorden
 1. Sazou
  Sazou zegt:

  Wauw, Prachtig pakket & Heerlijk Divers. Na het lezen van jouw recensies ben ik erg Nieuwsgierig geworden naar deze boeken & ik maak Dolgraag een Kansje! Super Bedankt voor deze Leuke Kans Connie, dit zou een top kerstcadeau zijn! 😀

  Beantwoorden
 2. Lisa Swinkels
  Lisa Swinkels zegt:

  Wat een prachtig pakket. Alleen op de wereld heb ik pas op mijn ‘someday list’ geplaatst. De andere boeken heb ik net even opgezocht en klinken ook tof. Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 3. Nick Evrard
  Nick Evrard zegt:

  Ik zou graag willen meeloten. Mooi pakket. Moest ik winnen dan zijn ze voor mijn vrouw, omdat ze al haar tijd steekt in het helpen van de dochters tijdens de examens. Als ontspanning in de welverdiende vakantie achteraf 😃

  Beantwoorden
 4. Chantal
  Chantal zegt:

  Jouw recensies maken mij erg nieuwsgierig naar de te winnen titels. Ik wil dan ook graag deelnemen, dit is een mooie manier om nieuwe boeken en vooral nieuwe genres te ontdekken. De titels spreken mij sowieso aan. Bovendien denk ik dat vriendlief ze ook wil lezen tijdens zijn dagelijkse treinreis. Daarmee worden dan ook twee mensen blij gemaakt.

  Beantwoorden
 5. Monica van der Most
  Monica van der Most zegt:

  Alleen op de Wereld! Vroeger compleet stuk gelezen; prachtig boek! Was echt verliefd op Rémy….
  En de andere twee boeken zijn ook al echte toppers. Je recensies zijn weer heel goed!

  Beantwoorden
 6. Michelle van Doremalen
  Michelle van Doremalen zegt:

  Wow deze boeken lijken me echt super leuk om te lezen! Ik doe graag mee. Ik zou echt super blij zijn als ik win aangezien ik altijd boeken lees in de winter. (in de zomer ook maar dan ben ik ook vaak actief buiten bezig)

  Beantwoorden
 7. Marja Legius
  Marja Legius zegt:

  Jeugdsentiment is het boek Alleen op de wereld en ik kan wel zeggen dat met dit boek mijn liefde voor lezen begonnen is. Helaas niet in mijn bezit dus deze actie is heel bijzonder mocht ik dit mooie pakket winnen.

  Beantwoorden
 8. Marianne Schon
  Marianne Schon zegt:

  Woww, Schaduwkinderen is de enige van Linda Jansma, die nog niet in mijn kast staat en alleen op de wereld……zucht, dat blijft toch een prachtig boek😍. Dus je snapt wel dat ik graag meeloot🤗.

  Beantwoorden
 9. Xaviera Jamie
  Xaviera Jamie zegt:

  Drie toptitels die ik reuze graag lees. Een heerlijk vooruitzicht tijdens de donkere maanden die voor oms liggen. Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 10. Jeannie Bertens
  Jeannie Bertens zegt:

  Ik doe heel graag mee. Roslund en Hellstrom waren vroeger mijn favorieten maar van Roslund en Thonberg zal ik vast ook wel genieten. Linda Jansma staat garant voor spanning en avontuur en Hector Malot’s ‘Alleen op de wereld’ voltooit mijn boekenkuur!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.