Feestelijke winactie (afgelopen)Winactie

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20171124-0019

Pakketje 1

Doe je mee met deze feestelijke winactie? Een beetje vroeg misschien maar zo weet ik wel zeker dat de winnaars hun pakketje op tijd voor de feestdagen binnen hebben.
Ik verloot twee kerstpakketjes en als je voorkeur hebt kun je dat natuurlijk aangeven.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20171124-0018

Pakketje 2

Er is volop geknutseld voor deze winactie. Mijn creatieve schoonvader heeft doosjes gemaakt voor waxine lichtjes, ik vond op een creatieve Facebookpagina iemand die kerstzakjes maakte voor het goede doel en ik ben aan de slag gegaan met doosjes lucifers.
En uitgeverij BBCN en Dutch Venture Publishing hebben ook een leuke prijs ter beschikking gesteld.

Dit zijn de pakketjes die je kunt winnen:

Pakketje 1

 • een kerstzakje
 • Chappuccino voor tijdens het lezen.
 • Een kerstdoosje met waxine lichtjes en kerst lucifersdoosjes
 • Het boek Wonderland met Young Adult kerstverhalen namens Dutch Venture Publishing

Dit staat op de achterflap van het boek:

Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes en knusse kertstalletjes: het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar.
In navolging van internationale bestsellers ‘Let it Snow‘ en ‘My True love Gave To Me‘ hebben tien Young Adults auteurs uit Nederland en België een bundel vol romantische kerstverhalen geschreven die je hart sneller zullen doen kloppen.
Van fantasy tot contemporary en van thriller tot paranormaal:
‘Wonderland bevat voor ieder wat wils met verhalen waarin ware liefde en de kerstgedachten centraal staan.
Met deze collectie heb je tien goede redenen in handen om lekker bij de open haart te kruipen en weg te dromen tijdens de decembermaand.‘
Met illustraties van Emmy van Ruijven

 

Pakketje 2

 • Een kerstzakje
 • Cappuccino voor tijdens het kleuren
 • Een kerstdoosje met waxinelichtjes en kerstlucifersdoosjes
 • Winterkleurkaarten van Jessica Palmer, voor last minute kerstkaarten of om al heel ontspannen te beginnen met de kerstkaarten van volgend jaar. Namens BBNC uitgevers.

Hier zijn wat foto’s van de kaarten die ik gemaakt heb en de link naar mijn bespreking.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170923-0007

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170923-0006

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170923-0008

Je kunt meedoen voor één van de pakketjes door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 3 december 2017 kun je reageren om kans te maken.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

78 antwoorden
 1. Anja W.
  Anja W. zegt:

  Wat weer een leuke actie en je treft het maar met zo’n handige en creatieve schoonvader. Alle 2 zijn ze ontzettend leuk maar hier in huis zijn wij gek op lezen en voorlezen dus wij gaan voor pakket 1. Lekker genieten van een leuk boek, kopje koffie erbij met gezellig de kaarsjes aan wat wil een mens nog meer.

  Beantwoorden
 2. pleun
  pleun zegt:

  de lieve sint zat te denken aan wie zij dit kado zou schenken, maar toen kwam ze op het idee ik doe lekker voor mijzelf mee. want met deze tijd van het jaar sta ik voor alle andere klaar. en dat zal ik altijd blijven doen met heel mijn hart, al mijn tijd en al mijn poen. maar hoe leuk zou het is zijn om iets te winnen mij het idee maakt mij al helemaal blij. een kado met mijn naam er op en dan het liefst pakketje 2 die vind ik echt helemaal top. ik zet het nog even snel op een rij, dit kado past echt helemaal bij mij. maar tot die tijd zit ik te smachten en op het verlossende antwoord te wachten! x

  Beantwoorden
 3. Marloes
  Marloes zegt:

  Wat een leuke en originele winterpakketjes! Vind beiden erg leuk. Toch doe ik graag mee voor pakker nummer 1. De winter staat voor mij in het teken van kaarslicht, dekentjes, warme dranken en goede boeken.

  Beantwoorden
 4. erika panjer
  erika panjer zegt:

  allereerst wat creatief gemaakt allemaal echt heel leuk.
  ik zou heel graag pakket 1 winnen omdat ik heel erg benieuwd ben naar het boek en de creaties die jullie zelf gemaakt hebben

  Beantwoorden
 5. Pascalle Verstallen
  Pascalle Verstallen zegt:

  Wat een leuke en feestelijke winterse actie!!Loot heel graag mee voor pakketje 1😊🍀📚Ik wens iedereen een hele mooie feestmaand🌟🎉🎁📚

  Beantwoorden
 6. Nina Mol
  Nina Mol zegt:

  Wat leuk weer Connie!! Natuurlijk doe ik ook mee! Iedereen gaat vooor pakketje nr.1 …dan ga ik voor pakketje nr. 2 !! Fijne feestdagen alvast!!

  Beantwoorden
 7. Will
  Will zegt:

  Wat een leuke winteractie.
  Ik ga voor pakketje 1, omdat daar het boek: Wonderland bij zit.
  Ik heb geen Facebook, maar volg , zoals altijd ,op Bloglovin.
  Graag doe ik mee.

  Beantwoorden
 8. Jacqueline Roose
  Jacqueline Roose zegt:

  Wat een prachtige pakketjes! Je maakt er altijd zoveel werk van met hulp van je schoonvader! Ik ga voor pakketje 2, ziet er zo sfeervol uit!

  Beantwoorden
 9. Wilma
  Wilma zegt:

  Oh wat een leuke actie wee. Maar ik laat me graag verrassen want ik kan echt niet kiezen tussen de twee geweldige pakketten.
  Groetjes wilma kuijntjes

  Beantwoorden
 10. Jenneke van Maurik
  Jenneke van Maurik zegt:

  Helemaal leuk en wat een luxe om nog eens uit 2 pakketten te mogen kiezen. Ik ga voor pakket 1 daar zit een boek in wat de meiden en ik alle 3 heerlijk zouden kunnen gaan lezen en nog meer leuke extra items ♥ x Jenneke Op Fb zal ik deze actie gaan delen.

  Beantwoorden
 11. Jolanda
  Jolanda zegt:

  Wat een mooie pakketjes! Ik zou graag mee willen doen voor het eerste pakketje. Ik had al mooie recensies gelezen en hem op mijn wensenlijstje gezet. Voor jou ook alvast fijne feestdagen toegewenst!

  Beantwoorden
 12. Inge Hogevonder
  Inge Hogevonder zegt:

  Wat een leuke actie weer! Ik zou heel graag meedoen voor pakketje 2. De kleurkerstkaarten lijken me echt super leuk om mee aan de slag te gaan (bij kaarslicht onder genot van een kop cappuccino 😉 )

  Beantwoorden
 13. Geesje
  Geesje zegt:

  Weer een superleuk en actie. Mocht ik zoveel geluk hebben om te winnen dan zou ik graag kiezen voor pakketje 2. Met die leuke inkleurkaarten. Vindt ze superleuk.

  Beantwoorden
 14. Adriana de Ruiter
  Adriana de Ruiter zegt:

  Wat een superleuke pakketjes! Erg leuk dat je ook je vader aan het werk hebt gezet, ziet er leuk uit! En dan nog iets waarmee een goed doel gesteund is, ik hou ervan! De pakketjes geven me allebei een blij gevoel, maar ik zou toch kiezen voor pakketje 1 omdat ik wel toe ben aan wat romantiek in mijn hoofd! 😀

  Ga zo door,
  Fijne decembertijd,
  Adriana

  Beantwoorden
 15. Xaviera Jamie
  Xaviera Jamie zegt:

  Pakketje 1 vind ik helemaal het einde. Wat een verrassingen in een pakketje. Ik zet mijn schoentje klaar en hoop dat Sint voorbij komt dit jaar! U ook een fijne decembermaand toegewenst.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.