Uitslag winactie De ErfwachterWinactie

De uitslag van de winactie voor de posters en een exemplaar van de geïllustreerde editie van de Erfwachter is bekend en kun je hier verder lezen…

Schrijfster Atalanta Nèhmoura heeft 4 winnaars gekozen uit de vele inzendingen.

Na lang wikken en wegen is mijn keuze de volgende:

1) de speciale hardcover gelimited edition van De Erfwachter is geworden: Monica van der Most.
Ik vond haar verhaal over dat ze het geheim van Kay nu eindelijk wel wilde weten heel mooi. Ook dat fantasy je even laat wegdromen uit onze gestreste wereld. Dat is ook een van de redenen waarom ik zo graag schrijf. Even uit die hectische en soms niet zo leuke wereld stappen. Daarnaast vond ik haar keuze voor favoriete fantasy wezen heel leuk. Feniks

Waarom? In 2004 hebben mijn man en ik onze juwelierszaak laten verbouwen. We hadden het overgenomen en de zaak was behoorlijk naar beneden gehaald door de vorige eigenaar. Het zag eruit als een donker hol. We hebben het prachtig verbouwd en daarmee uit de afgrond gehaald. (Uit de as laten herrijzen) Voor de opening heb ik een aquarel gemaakt. Heel simpel. Het ontwerp is, samen met een Engelstalig gedicht dat ik heb geschreven, gebruikt voor de uitnodigingskaart voor de opening. Phoenix

20171120_091607

2) Poster van Paladin gaat naar: Shirley Pellikaan.
Ik vond haar reden: “omdat ze uit haar comfort zone is gestapt” ook een hele goede. Ik hoop dat deze winactie haar nieuwsgierig heeft gemaakt naar mijn andere boeken: “De kronieken van Ulriach de Waanzinnige” want daarin komen ook draken voor. Zoals in boek 1 waar we tegen het einde kennismaken met de prachtige witte draak Ishall en in boek 3 waar we al een kleine ontmoeting hebben met Orilin, een zwart met rood en zilveren draak. Of in boek 5, waar de goudkleurige draak Aranth nog net op tijd verschijnt, maar waar we ook een bijzonder treffen hebben met de zilverwitte draak Gailasharan.

3) Poster van Fallohr gaat naar: Nakita P. Veltman en ik hoop dat hij aan de muur gaat schitteren.

Aangezien ik altijd heel moeilijk kan kiezen, Connie en haar man heel veel hebben geholpen bij het crowdfunding project van De Erfwachter en ik nog iemand in de lijst zag die eigenlijk wel een boek verdient, heb ik besloten nog één iemand blij te maken met de pocketuitgave van De Erfwachter. Hierin staan geen illustraties, maar je kunt wel genieten van het verhaal.
Dit boek is voor S. de Wit

Verder aan alle anderen: Er waren zoveel leuke en goede redenen door jullie genoemd dat het echt een hele moeilijke keuze was, maar ja, ik kan helaas niet iedereen een boek geven. Blijf lekker genieten van fantasy en misschien tot ziens op een Fantasy beurs of evenement.

Liefs Atalanta Nèhmoura

8 antwoorden
  1. Monica van der Most
    Monica van der Most zegt:

    Ik ben zoooo blij! Dank je wel Atalanta Nèhmoura voor het boek; en dan ook nog een gelimiteerde uitgave. Ik ga dit boek lezen en koesteren. En Connie heel hartelijk bedankt voor het organiseren van de winactie. Ik ben een groot fan van je recensies, omdat deze mij soms toch over het randje duwen om een boek aan te schaffen. En ik ben daarna nooit teleurgesteld.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.