Winactie (afgelopen): Stille grond – Sanneke van HasselWinactie

9789023454274

Hoewel de feestmaand pas net afgelopen is heb ik toch alweer een leuke winactie voor jullie. Van Uitgeverij De Bezige Bij mag ik het boek Stille grond van Sanneke van Hassel verloten op mijn blog.

Dit is wat de uitgever schrijft over het boek
Stille grond is een prachtige roman waarin het leven van de personages sterk verbonden is met het leven in de grote stad. De personages in Stille grond willen iets maken van het leven, maar willen ook het juiste doen en worden geconfronteerd met verschillende problemen en gebeurtenissen die nauw samenhangen met het leven in de stad. Zo speelt de zorg voor kwetsbare inwoners in tijden van populisme een grote rol, en worden bijzondere personages neergezet die normaliter in de anonimiteit van de stad zouden verdwijnen.

Tekst achterflap
Midden in de stad werkt Johannes al jaren met daklozen en verslaafden. Op het terrein van de opvang is hij een tuin begonnen, heimelijk terugverlangend naar de weilanden van zijn jeugd. Vanuit haar appartement aan de overkant kijkt Landa met haar baby op de arm naar het rommelige complex. Ze droomt van een parkje met schommels en wil dat de opvang verdwijnt. Als ze geen gehoor vindt bij haar omgeving smeedt ze een gewaagd plan.

Je kunt meedoen voor het boek door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 17 oktober 2017 kun je reageren om kans te maken op het boek.

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

51 antwoorden
  1. amber
    amber zegt:

    Lijkt me een spannend boek, mijn moeder houd van romantische boeken, en haar moeder is onlangs overleden, ze is druk in de weer geweest en kan nu eindelijk ontspannen, en wat is er dan een fijnere manier om te ontspannen dan lezen? wat ze altijd graag doet.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.