Winactie (afgelopen): Gesigneerd exemplaar van Millennium 5 – De man die zijn schaduw zocht – David LagercrantzWinactie

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170928-0002

De feestmaand loopt bijna ten einde maar vandaag is er nog een speciale prijs te winnen. Van uitgeverij A. W. Bruna mag ik een gesigneerd exemplaar weggeven van De man die zijn schaduw zocht / Millennium 5 van David Lagercrantz.
Zelf heb ik er een blikje snoepjes en een handgemaakte boekenlegger en notitieboekje bij gedaan.

Tekst achterflap
Lisbeth Salander zit voor een korte periode in de gevangenis. Ze probeert zich zo afzijdig mogelijk te houden van haar medegevangenen om conflicten te voorkomen. Wanneer ze het toch opneemt voor een jonge vrouw uit Bangladesh in de cel naast haar, wordt ze onmiddellijk uitgedaagd door bendeleidster Benito.

Holger Palmgren bezoekt Lisbeth en vertelt haar dat hij documenten heeft ontvangen over hoe slecht ze als kind door de autoriteiten is behandeld. De sporen leiden naar een zekere Leo Mannheimer, partner van een welgestelde effectenhandelaar. Hoe is zijn verleden verbonden met dat van haar? Lisbeth vraagt Mikael Blomkvist, zonder verdere toelichting, onderzoek naar Leo te doen. Ondertussen worden de bedreigingen van Benito en haar bende aan Lisbeths adres steeds serieuzer.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170928-0001

Je kunt meedoen voor dit prachtige pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 7 Oktober 2017 kun je reageren om kans te maken…

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

82 antwoorden
 1. Elke rabe
  Elke rabe zegt:

  Een gesigneerd boek, die staat op mijn bucket list en ik weet niet of het raar Is, maar ik had er nog nooit een. En waarom kom ik nu zo last minute op deze site? Ik waag mijn kans

  Beantwoorden
 2. Guy Wilms Floet
  Guy Wilms Floet zegt:

  Ik heb de eerst drie boeken van de Millenium reeks geschreven door Stieg Larsson prachtig, echt spannend en boeiend gevonden, ik leefde echt mee met Lisbeth en Kalle in deze serie. Ik voelde dat ik direct emotioneel betrokken en meegezogen worden in de verhalen en voelde de spanning (kippenvel). Deel 4 van David Lagercrantz had ik echt moeite om in het verhaal te komen, mede omdat ik niet geboeid kon worden doordat er over IT-techniek verhaald werd. Ik heb het uiteraard wel uitgelezen omdat ik ook verhalend heb moeten wennen aan David Lagercrants manier van schrijven. Daarom wil ik graag deel 5 van de Millenium-reeks heel graag lezen om me David’s manier van schrijven eigen te maken: hoe gaat David nu weer los met Lisbeth en Kalle en de andere (bijrol)spelers van de Millenium-redactie en welk controversieel onderwerp (Lisbeth schijnt ook nog een zus te hebben en hoe redt ze zich in de gevangenis) wordt er aangesneden in deel 5?
  Ik ben zéér benieuwd, ik wil heel graag in aangaande spanning lezen en de door David Lagercrants gesigneerde boek zou héél erg welkom zijn.
  Al dan niet staat deel 5 sinds er sprake van is op sociale media en via de uitgever vrijgegeven cliffhanger op mijn lijst om het te lezen. Het zal een grote verrassing zijn als ‘De man die zijn schaduw’ mijn kant opkomt!

  Met vriendelijke groet,

  Guy Wilms Floet

  Waar kan ik mijn adresgegevens achterlaten?

  Beantwoorden
 3. Marja Legius
  Marja Legius zegt:

  Prachtige boekenlegger. Zou leuk zijn om die in dit boek te mogen leggen want deze dikke pil lees ik echt niet in één keer uit

  Beantwoorden
 4. Will
  Will zegt:

  Wat een leuk pakket.
  En met ook nog zo’n lekker doosje snoep, wat ik ook heel leuk vindt, dat je dat er bij doet.
  Graag doe ik mee en volg op bloglovin.
  groetjes Will

  Beantwoorden
 5. Rosalinde
  Rosalinde zegt:

  Ik doe erg graag mee met deze winactie!! De wintermaanden komen er weer aan en wat is het dan lekker om met een goed boek opgekruld onder een dekentje op de bank weg te dromen in de wereld van het boek?

  Beantwoorden
 6. Monique
  Monique zegt:

  Fantastisch, het volgende Millenium boek. Heb de anderen allemaal staan, zo spannend. Wil graag de serie volmaken en dan nog wel met een gesigneerd excemplaar. Zou zo gaaf zijn. Doe graag mee

  Beantwoorden
 7. Janneke Boon
  Janneke Boon zegt:

  Hej Lisbeth Salander is terug! Ben mega Millennium fan en zo benieuwd naar dit vervolg en de reden waarom Lisbeth Salander een grote drakentatoeage op haar rug heeft. Fantastisch dat Conniesboekenblog de kans geeft om een gesigneerd exemplaar te kunnen winnen. De handgemaakte boekenlegger en notitieboekje zijn echte beauty’s. Volg je via Facebook.

  Beantwoorden
 8. Lammy Stoffer
  Lammy Stoffer zegt:

  Ik doe altijd graag mee voor boeken die ik echt graag wil hebben. Dus niet alleen om te lezen maar ook om te houden. En dat is deze zeker. En dan ook nog gesigneerd. Heel bijzonder. Dus hierbij doe ik graag mee.

  Beantwoorden
 9. Paula
  Paula zegt:

  Ik ben nu ruim halverwege “wat ons niet zal doden” en baalde stiekem al dat het boek zo snel wegleest… En toen viel mijn oog op jouw berichtje Connie. Ben benieuwd of dat toeval is of niet… #ikgaduimen

  Beantwoorden
 10. sabine martinez
  sabine martinez zegt:

  OH ZOOOOO GRAAG.heerlijke serie. heb de hele reeks natuurlijk in bezit en deze zou erg mooie erbij zijn. en ook nog gesigneerd. heel graag

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.