Winactie (afgelopen): Poppy & Claude – Laurie FrankelWinactie

Zoals ik al eerder schreef zijn er boeken die ik weg mag geven die ik eigenlijk zelf wil houden. Ook het boek dat ik van Ambo Anthos mag verloten, Poppy & Claude van Laurie Frankel heb ik op mijn verlanglijst gezet en wil ik zeker gaan lezen.

Vandaag maak je naast het boek kans op een zakje snoepjes en een handgemaakte boekenlegger en notitieboekje…

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170722-0043

Achterflap

Zolang ze zich kan herinneren heeft Rosie Walsh een dochtertje gewild, en vier zonen verder besluiten zij en haar man Penn nog één poging te wagen. Negen maanden later wordt hun prachtige zoontje Claude geboren. Het leven gaat door, in alle drukte, voor dit grote, gelukkige gezin, tot Claude op een dag zegt dat hij later een meisje wil worden.

Rosie en Penn vinden het best: hun slimme en grappige zoon mag worden wat en wie hij wil. Maar wanneer Claudes identiteit op school en in hun omgeving een probleem wordt, staan ze voor een onmogelijk dilemma: moet Claude veranderen of moeten zij en Claude proberen de wereld te veranderen?

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170722-0044

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 4 Oktober 2017 kun je reageren om kans te maken…

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

54 antwoorden
 1. Anita te Gussinklo
  Anita te Gussinklo zegt:

  In de klas van mijn zoon zit een jongen die een meisje wil zijn en ook een meisje die jongen wilt zijn. Ik had er altijd wel van gehoord. Mijn zoon zit in een klas van 30 kinderen. Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 2. Christel Slager
  Christel Slager zegt:

  Ik doe zeker mee, heel erg benieuwd! Lijkt me heerlijk om te lezen nu de dagen kouder worden en ik weer veel uren lezend besteed onder een dekentje met een kop thee!

  Beantwoorden
 3. Will
  Will zegt:

  Wat er in dit boek beschreven wordt is op het moment erg actueel.
  Graag wil ik dit boek lezen met een lekker snoepje in de mond.
  IK volg je op Bloglovin en doe graag mee.

  Beantwoorden
 4. Elly
  Elly zegt:

  Goed dat erover geschreven wordt en dat het gewoon geaccepteerd gaat worden……daar ligt ook een opvoedingstaak voor ouders om erover te praten. Lijkt me zo dat het in de klas ook besproken zou kunnen worden. Als je achtergronden begrijpt wordt het begrip groter.
  Ik loot graag mee voor dit boek, want ik ben wel benieuwd hoe dit aangepakt is.

  Beantwoorden
 5. Queenie Schut
  Queenie Schut zegt:

  Wat een bijzonder boek en met een thema wat meer bekend en bespreekbaar moet worden. Toen ik nog in Den Haag woonden ( inmiddels bijna 13 jaar geleden ) had een buurvrouw uit mijn appartementen complex ook een kindje dat in het verkeerde lichaam zat. Ook hij wilde een meisje worden zijn moeder heeft zo’n gevecht moeten leveren op school waarom het jongentje ineens lange haren had en in meisjes kleding naar school kwam en ga zo maar verder. Niet begrepen worden door mede bewoners, omgeving, school, vrienden en familieleden. Het verdriet maar de onvoorwaardelijke liefde voor het kind heeft haar sterk en kracht gegeven. Ben erg benieuwd naar het boek.

  Beantwoorden
 6. Jenneke van Maurik
  Jenneke van Maurik zegt:

  Tegenwoordig kan er over gepraat worden vind ik over dit soort zaken jongen wil meisje worden en andersom, het is dan ook zeker niet altijd de familie die tegen is, maar meer nog naar de vooroordelen van andere mensen ( die er niets mee te maken hebben ) Ik doe mee 🙂

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.