Winactie (afgelopen): Drakenspoor – Pepper KayWinactie

Vandaag maak je in deze feestmaand kans op een Fantasy pakketje. Van uitgever Futuro mag ik het boek Drakenspoor van Pepper Kay weggeven. Het is het zelfstandig te lezen vervolg op Drakenbloed.
Zelf heb ik het aangevuld met een tas en een boekenlegger in Fantasy sfeer.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170827-0003

Achterflap
De villa waar Chris van Toorop is opgegroeid , moet wegens omstandigheden worden verkocht. Samen met zijn halfzus Felice gaat hij aan de slag om de inboedel te inventariseren en een veiling te organiseren voordat de makelaar ermee aan het werk gaat. Het leidt zijn aandacht een moment af van de angst om net als zijn ouders ten prooi te vallen aan een ongeneselijke ziekte.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170827-0002

Tijdens het leeghalen van de zolder vindt hij de verzameling drakenbeeldjes van zijn moeder en een loden kistje. Het kistje intrigeert hem mateloos en hij neemt het mee naar huis. Vanaf dat moment wordt hij geplaagd door vreemde dromen en kan hij realiteit en fictie bijna niet meer uit elkaar houden. Zijn vrienden beginnen hem te ontlopen en de eenzaamheid wakkert zijn angsten verder aan.
Dan gebeurt er iets wat zijn hele leven op zijn kop zet……

Je kunt meedoen voor het pakketje door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 3 Oktober 2017 kun je reageren om kans te maken…

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

56 antwoorden
 1. Ina van Ewijk
  Ina van Ewijk zegt:

  ik zou het super tof vinden om dit mooie pakket te winnen ben een superfan van deze schrijfster en heb al haar andere boeken ook al en het zou een mooi verjaardags kado voor mezelf zijn ben binnenkort jarig

  Beantwoorden
 2. Joanydvv
  Joanydvv zegt:

  Wat een leuke actie Connie! Ik ben momenteel een van Pepper Kay’s sci-fi titels aan het lezen en man-oh-man wat een fantastische schrijfstijl heeft deze auteur zeg. Ik waag heel graag een kansje want ik ben nu wel heel erg benieuwd geworden naar haar fantasy werk.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.