Winactie (afgelopen): Bij zonsondergang – Nora RobertsWinactie

Zowel mijn dochter als ik lezen graag de boeken van Nora Roberts. Het zijn feelgood boeken met aansprekende karakters en vaak wat extra humor en of spanning in het verhaal. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik van uitgeverij Boekerij het boek Bij zonsondergang van Nora Roberts mag verloten.
Ook bij dit boek heb ik zelf nog het een en ander toegevoegd zodat het een extra feestelijk pakket is dat je hier kunt winnen.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170722-0033

Achterflap

Alice Bodine heeft er geen zin meer in. Altijd de regeltjes volgen, altijd aan verwachtingen voldoen en altijd vergeleken worden met haar perfecte oudere zus Maureen. Dus op de dag dat Maureen gaat trouwen, loopt Alice weg van de familieranch. Maar de vrijheid die een tiener voor ogen heeft is heel anders dan de vrijheid die ze krijgt. Twee jaar later wil ze terugkeren naar haar liefhebbende familie – ouder, wijzer, en vooral nederiger. Maar dan wordt ze ontvoerd, en vervliegt alle hoop dat ze haar familie ooit terug zal zien.

Vijfentwintig jaar later gaat het goed met de ranch. Maureen, haar man en drie kinderen hebben een zeer succesvol bedrijf opgezet en alles lijkt in orde. Maar het verdriet van de verdwijning van Alice is er nog steeds en overschaduwt het geluk en succes.
Tot op een dag een mishandelde vrouw langs de kant van de weg wordt gevonden en naar het ziekenhuis wordt gebracht. De vrouw blijkt Alice te zijn, en langzaam begint haar weg terug naar herstel. Maar degene die Alice al die jaren geleden ontvoerde is nog steeds op vrije voeten …..

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170722-0034

Je kunt meedoen voor dit pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 26 September 2017 kun je reageren om kans te maken…

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

76 antwoorden
 1. Nanda
  Nanda zegt:

  Nora Roberts is als Eleanor Marie geboren op 10 oktober 1950. Ze is een van de populairste auteur ter wereld.
  En dan vraagt Connie of je haar boek wilt winnen … ?tuurlijk willen we dat allemaal
  Het lees seizoen is geopend

  Beantwoorden
 2. Evelien Kramer ter Veen
  Evelien Kramer ter Veen zegt:

  Wat een toffe winactie weer! “Zonsondergang” klinkt als een pareltje dat onder de huid kruipt en moeilijk is weg te leggen! Ik waag dus ook super graag een kansje 👍🍀👍🍀

  Beantwoorden
 3. Gerda
  Gerda zegt:

  Nog nooit wat van haar gelezen want ik dacht dat het romans waren, begrijp nu dat er ook een stuk spanning in zit….ik loot dus erg graag mee om dit boek te mogen winnen!

  Beantwoorden
 4. Sannie
  Sannie zegt:

  Waarschijnlijk heb ik onder een steen gelegen want ik ken deze schrijfster niet. Maar ik kruip graag onder mijn rots vandaan om mij vervolgens te begraven in haar boek.

  Beantwoorden
 5. Queenie Schut
  Queenie Schut zegt:

  Graag maak ik kans op dit mooie pakket. Vindt de boeken van Nora Roberts en zie mij nu al zitten op de bank onder een plaid in de herfst met dit boek.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.