Winactie (afgelopen): Alleen op de wereld – Hector Malot – Tiny FisscherWinactie

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170722-0056

Alleen op de wereld van HECTOR MALOT – BEWERKING TINY FISSCHER mag ik van uitgeverij Gottmer verloten vanwege het vier jarige bestaan van mijn blog.

Toen ik hoorde dat ik dit prachtige boek mocht verloten wist ik meteen dat ik er een knuffel van een aapje bij wilde doen, net als het aapje uit het boek. Toen ik tegen een aapje op liep waarvan de opbrengst deels naar een goed doel ging heb ik het dan ook direct gekocht.

Maak dus kans op dit mooie pakket.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170722-0058

Achterflap

Remi heeft een fijn leven met zijn lieve moeder Barberin. Maar zijn wereld stort in als hij erachter komt dat hij een vondeling is. Wanneer zijn pleegvader hem aan de reizende muzikant Vitalis verkoopt, begint een lange, zware zwerftocht door Frankrijk.
Telkens als hij denkt nieuw geluk gevonden te hebben gevonden dreigt hij alles wat hij liefheeft weer te verliezen.
Maar Remi geeft niet op. Nooit.

Mijn (vijf sterren) recensie kun je hier lezen.

ConniesBoekenblog.nl-JMF-20170722-0061

Je kunt meedoen voor het pakket door te reageren onder dit bericht. Of door te reageren onder het bericht op de Facebook pagina van Connie’s Boekenblog.

Tot en met 24 September 2017 kun je reageren om kans te maken…

De winactie is alleen voor adressen in Nederland en België.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Succes

Een like van mijn Facebook pagina is niet verplicht, maar zou ik wel zeer op prijs stellen.

84 antwoorden
 1. Roos
  Roos zegt:

  Het boek heb ik natuurlijk al gelezen, maar ik zou heel graag deze uitgave willen winnen, ik denk dat ik met deze uitgave mijn kinderen kan overtuigen om deze te gaan lezen.(met de oude lukte het niet)

  Beantwoorden
  • Tiny Fisscher
   Tiny Fisscher zegt:

   Deze uitgave is veel beter leesbaar dan de oorspronkelijke of eerder bewerkte versies. Als je kinderen het nog eens gaan lezen, ben ik heel benieuwd wat ze ervan vinden! Je kunt me dat laten weten via mijn site.

   Beantwoorden
 2. Tiny Fisscher
  Tiny Fisscher zegt:

  Wat een mooie reacties op het boek dat van kinds af aan mijn lievelingsboek is geweest, en dat ik zo veel jaren na dato heb mogen bewerken voor een nieuw publiek en voor iedereen die het nog eens wil herlezen! En dank, Conny, voor je enthousiasme!

  Beantwoorden
 3. Wilma van 't Hof
  Wilma van 't Hof zegt:

  YES, ik doe graag mee.
  Boek zal dan voor mijn buurmeisje zijn. En het aapje hou ik lekker zelf. Oh nee, toch maar niet. Die zal ik graag geven aan mijn neef en zijn vriendin, die hun eerste kindje verwachten. Misschien dan wel baby’s eerste knuffel.

  Beantwoorden
 4. Danielle
  Danielle zegt:

  O, wat een geweldig boek en helemaal in combinatie met het aapje! Als kind las ik het boek ook en nu mijn zoon 10 is zou het fantastisch zijn om dit pakket te winnen. Zeker omdat het lievelingsdier van mijn zoon een aapje is!

  Beantwoorden
 5. Will
  Will zegt:

  Vroeger als kind had ik dit boek “Alleen op de wereld”.
  Waar het is gebleven, is mij een raadsel.
  Dit is een mooie manier om dit boek weer in mijn bezit te krijgen.
  Ook wil ik graag dat mijn kleinkinderen Remi ook leren kennen.
  Elk kind moet deze klassieker toch een keer hebben gelezen.
  Graag doe ik mee met deze winactie en volg je op Bloglovin.

  Beantwoorden
 6. Maaike tH
  Maaike tH zegt:

  Ik doe graag mee om dit bijzondere boek te winnen! Ik zag toen in DWDD de prachtige tekeningen die in het boek zitten en ik ben erg benieuwd geworden naar de rest…

  Beantwoorden
 7. Anneke de Vries
  Anneke de Vries zegt:

  O ik loot graag mee! Brullen vroeger bij dit boek. Steeds leende ik hem weer bij de bieb! Zo in en in triest maar zo mooi!!! Ik wil hem graag winnen samen met het Aapje!

  Beantwoorden
 8. Nanda
  Nanda zegt:

  Hoi Connie

  Oude tijden herleven. ii voel me in eens oud. Vroeger waren we lid op de Avr” bode en daar stond Remi met alleen op Wereld in. Je moest elke dag een stukje uit de gids knippen. Dat een aantal maanden lang tot je het boekwerk vol hebt geplakt. Het het boekwerk nog steeds maar zou graag een nieuwe versie willen winnen.
  Lees het , net als toen , tot de laatste letter onderste boven en achterste voren. Pracht cadeau

  Fijne dag en succes 🍀allemaal

  Beantwoorden
 9. Marielle Jacobsen
  Marielle Jacobsen zegt:

  Dolgraag. Een van de mooiste boeken ooit. Hiermee begon de vrijheid die boeken me geven. Zou t nu dolgraag doorgeven aan mijn 3 kinderen.

  Beantwoorden
 10. Marja Legius
  Marja Legius zegt:

  Als kind zelf dit boek gelezen en nooit meer vergeten. Wat zou het leuk zijn als mijn zoon dit verhaal aan zijn stageklas zou kunnen gaan vertellen

  Beantwoorden
 11. Tamara van Leersum - Gortenmulder
  Tamara van Leersum - Gortenmulder zegt:

  Ik loot graag mee.
  In onze opvoeding naar de kinderen toe geven wij mee om nooit op te geven en altijd vooruit te blijven kijken.
  Dit boek zou daar een hele mooie bijdrage aan kunnen leveren.

  Beantwoorden
 12. Yonina
  Yonina zegt:

  Ik zou graag dit prachtige pakket winnen. Ik heb zo’n heel groot boek van dit verhaal, dat pakken de kinderen niet op. Deze bewerkte variant zal ze wel aanspreken!!

  Beantwoorden
 13. Hilda Smit
  Hilda Smit zegt:

  Ik heb dit bork vroeger gelezen en vind dit een prachtig boek!!
  Mijn dochter die ook gek is op lezen zou ik met dit boek willen verrassen.
  Ik weet zeker dat ze dit verhaal geweldig zou vinden.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.